tek embriyo ile hamile kalan varmııııııııı

kizlar sizleri okudum bayagidir yoksunuz ama

benim e 2. gun transferi 4hucreli. ilk tup bebek denemem. sizce sansim var mi (( 2. gun cok erken degil mi ya

rabbim evladını hayırlısıyla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşanlah cnm darısı başımıza :)

arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım benim hikayem sizlerden biraz farklı, ben 3 cocuk annesi bir bayanım ancak annelige doymadıgımdan mı yoksa kaybettigim son bebegim içinmi bilmiyorum ama 4 kez anne olmak olmak istedim ve tüp bebege baş vurdum cok araştırdım allah razı olsun kadınlar kulubü sayfalarından cok şey ögrendim ve seçimimi ona göre yaptım beylikdüzü medicana selman laçin' e muayne oldum dün daha önceden anne oldugum ve tüplerimin baglı olmasından başka bir sorunum olmadıgı için bana cok ilgili ve umut dolu yaklaştı selman ve ekibi inşanlah olur nedim selman bey tek bir kaliteli embiryo nakledecegim dedi biraz üzldüm dogrusu ya tek embiryo tutmazsa korkusu sardı aranızda selman beye tek embiryo nakli ile bir veya ikiz hamiş kalan varmı rabbim hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı artık amam ben sizler dahada duacıyım en azından ben annlik nedir biliyorum 4 kez anne olmak için düştüm yollara tüm dularım sizlerle

merhaba arkadaşlar biz de bir senedir tedavi görüyoruz ilk önce iki kez aşılama yapıldı sonuç negatifti bu arada benim bir tüpüm kapalı ve açık miyom ameliyatı olmuştum aşılamalardan bi sene önce falan aşılamalar sonuç vermeyince tüp bebek yapıldı 10 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi iki tanesi kaliteliydi ama tek embriyo transfer edildi ben transferden sonra çok rahattım çünkü hiç ümidim yoktu olmıycak gibi geliyordu hiç belirtimde yoktu ne kasık ağrısı ne bulantı hiçbirşey test günüm geldi gittim kan verdim sonucu aldığımda şok oldum sonuç pozitifti inanamadım şimdi 6 haftalık hamileyim çok şükür allah devamını getirir inşallah hiç kimse umutsuzluğa düşmesin her zaman ümitli olsun ben öyle yapmadığım için pişmanım allah herkese pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah :))

Merhabalar,
Ben sizin tedavi gördügünüz yerde degil ama istanbul tüp bebek merkezinde tedavi görmüştüm.
bana da tek embriyo transfer etmişti doktorum Aret bey. aslında cok tedirgindim cunku duyduklarım hem tek embriyo ile hamile kalmanı cok zor oldugu yonundeydi. Ama oldu.Tek embriyo ile hamile kaldım simdi de bir bebek sahibiyim canım.
İnsallah sen de bebegini kucagına alırsın canım.

inşanlah cnm bebşinde hayırlı olsun rabbim güzel bir hamilelik geçirip bebşini kucagına alıp koklamayı nasip etsin inşanlah :)

mrh banada dün 3.gün 8 hücreli embriyo transferi yapıldı kızlar.sonucu çok merak ediyorum bakalım bekleyip göreceğiz.birtane olsun bizim olsun.

Ben varım tek embriyo ile hamile kalan.
İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi gördüm canım. Allahımnda yardımıyla aret beyinde yardımıyla hamile kaldım ve bebek sahibi oldum. Allah herkese versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…