eski dostlar mı buluştularrrrr.ne güzelll şimdide bebişleriniizi anlatıyosunuzzzz off rabbim bizde görcekmiyiz acaba bu günleriiii.bugün arkadaşım negatif sonuç aldı bende yarın öğrenicemmm.moralim sıfırrr.hemde onların embriyolar daha kaliteliydi.dr um bana yüzde 20 şans verdi zatennnn.çok az .hiç ümidim yokkkk.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...a-kimler-tup-bebek-tadavisine-baslayacak.html
bu bizim topigimiz ve burdaki kızların hepsi tek embryoyla hamile kaldı ve dogum yaptı şimdi 4 tane hamilemiz daha var dogum yapacak onar bizden sonra yaptırdı tüp bebek ve çok şükür hamileler hatta arkadaşımızın biri 2 hüçreli bir embriyoyla hamile kaldıve şimdi 35 haftalık maşallahh
maşallah çok tatlııııııııııııı yerim ben onuuuu allahım lütfen bizlerede nasip etsssssssss.inşallah yarın bi ihtimal yüzüm gülerrrrr..
sağol canım benim rabbim sanada anne olmayı nasip eder inşşş bugün senin için dua edicem canım inşşş kabul olur da yarın mutlu haberi alırsın
slm arkadaşlar bu uzun ve yorucu aşamada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzzzzz.benim evlilikte 9.yılım ve bu benim 3.denemem bizde sorun ilk başta sebepsiz infertilite idi ama en son denemelerimde öğrendimki yumurta rezervimde azalma var.en son denemem de 9 yumurtam toplanmıştı çok sevindim tabiiki o gün ve eve çok mutlu geldik eşimle öğleden sonra aradılar 6 tanesi olgunmuş.erteswi gün aradıklarında ise ise 4 tanesi döllenmiş çok sevinçliydim bu kez herşey yolunda gidiyordu.ve transfer günüm geldi.çok sıkışık olduğum için çok bunaldım ve ilk önce beni aldılar ve transfer sonrası hoca geldi tek embriyo transfer edildiğini söyledi ben çok üzüldüm tabikii ama içimde bi tuhaftı şaşkındım ne tepki vereceğimi şaşırmış bi haldeydim.eşimin ise o üzüntülü bakışını asla unutmayacağıımm.aslında benim 9 yılda yaşadıklarım bu kadar değil tabiki bu sadece en son yaşadıklarım.ve bugün tek ve 7 hücreli embriyomun transferinin 8.günü diğerlerinde hep 2 tane transfer edilmişti bu kez tek bundada bir hayır vardır diyorum bakalım birkaçgünüm kaldı hayırlısı ile artık inşallah tutar.benim merak ettiğim tek ve 2.kalite embriyo ile hamile kalan varmı bana yaşadıklarınızı anlatırmısınız.iyiki burası var iyiki sizler varsınız ben burayı çok seviyorum.şayetki bebişim olursa bile ben burada hep beraber büyütmek istiyorummm.
inşallah allahım yardım ederse gözyaşlarım bitecekkkkkk..
canım bize evlatlarımızı veren rabbimiz.eğer olucaksa biz ne yaparsak yapalım yinede olucak olmuycaksada olmuycak.herzaman hayırlısını istemek lazım.benim ilk denemem tek yumurtam döllendi ve 2.kaliteydi.şuanda 6 haftalık hamileyim rabbime şükürler olsun.içini ferah tut stres yapma
allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah benimde arkadaşıma tek emriyo transfer edildi 2/3 yumurtası çıkmıştı çok umutsuzlardı yaşda 35di ama tuttu oğlu oldu doktor bidaha çocuğun olmaz olsa bile mucize olur dedi ve oğlu 13 aylıkken 2. bebeğine hamile kaldı ve oda sağlıklı bir şekilde doğdu kızı. kızının oluşunuda stres olmadığı için psikolojik rahatlamaya bağlıyorlar
oyyy kurban olmuş teysezi onu verene maşallah tatlı kızz melegin çok tatlı rabbim nazarlardan korusun inşşşşş bunlarda nazarlıklarıı:)))))))))))
inşallah arkadaşlar bebişlerinize kavuşursunuz tez vakitte burdan güzel haberlerinizi duymak için bekliyorum.ben beklemedeyim çikolata kisti mağduruyum 2 negatif tüp bebek denemem var biraz umutsuzun kendim için bu aralar .rabbim hepimizin yüzünü gülsürsün inşallah inşalahhh tez vakitte.......
sonuç negatifffffffff...
oyyy kurban olmuş teysezi onu verene maşallah tatlı kızz melegin çok tatlı rabbim nazarlardan korusun inşşşşş bunlarda nazarlıklarıı:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?