tek embriyo ile hamile kalan varmııııııııı

eski dostlar mı buluştularrrrr.ne güzelll şimdide bebişleriniizi anlatıyosunuzzzz off rabbim bizde görcekmiyiz acaba bu günleriiii.bugün arkadaşım negatif sonuç aldı bende yarın öğrenicemmm.moralim sıfırrr.hemde onların embriyolar daha kaliteliydi.dr um bana yüzde 20 şans verdi zatennnn.çok az .hiç ümidim yokkkk.

allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah benimde arkadaşıma tek emriyo transfer edildi 2/3 yumurtası çıkmıştı çok umutsuzlardı yaşda 35di ama tuttu oğlu oldu doktor bidaha çocuğun olmaz olsa bile mucize olur dedi ve oğlu 13 aylıkken 2. bebeğine hamile kaldı ve oda sağlıklı bir şekilde doğdu kızı. kızının oluşunuda stres olmadığı için psikolojik rahatlamaya bağlıyorlar

evet canım bizde sizin gibi zorlu yolumuzun başında tanıştık birbirimize destek olduk ve şimdi bebeklerimizi büyütüyoruz rabbim sizlere de nasip eder inşşş hepiniz için dua ediyorum hakkında hayırlısı olur inşşş bebeğin seninledir inşşşş bol dua et rabbim duaları asla geri çevirmez sana bişey diyim müsayit olunca yarına kadar meryem suresi oku çok rahatlatıyor insanı Allah yardımcınız olsun inş

çok umut verdiniz bana. Ben de umut tüp bebekte ilk denememi yaptım. Salı yumurta toplandı. şimdi ise transfer için çağırmalarını bekliyorum. Sebepsiz infertilite bizimki. 9 tane yumurta toplandı. Ancak kalitesi düşükmüş ve sadece 2 tanesi döllendi. Eğer transfer olacaksa yarın arayacaklar. çok moralim bozuk. Herşeyin hayırlısı tabi. Ama 2.deneme için ne para ne de psikoloji var şu an. Ilerisi için birşey diyemem tabi.

maşallah çok tatlııııııııııııı yerim ben onuuuu allahım lütfen bizlerede nasip etsssssssss.inşallah yarın bi ihtimal yüzüm gülerrrrr..

sağol canım benim rabbim sanada anne olmayı nasip eder inşşş bugün senin için dua edicem canım inşşş kabul olur da yarın mutlu haberi alırsın

canım bize evlatlarımızı veren rabbimiz.eğer olucaksa biz ne yaparsak yapalım yinede olucak olmuycaksada olmuycak.herzaman hayırlısını istemek lazım.benim ilk denemem tek yumurtam döllendi ve 2.kaliteydi.şuanda 6 haftalık hamileyim rabbime şükürler olsun.içini ferah tut stres yapma

ayyy canımmm ne güzel rabbim kucağına almayı ve ikinizede uzun ömürler nasip etsinnnnn..bende hep üzülüyorummm 7 hücreli 2.kalite diyee.allahım işte verince oluyor ama bi kendimizi sakinleştirip durdurabilsek.,nşallah sizlere yarın burdan iyi haberler veririmmm.

aysosman teşekkür ederim canım.inş seninde güzel haberlerini alırız.

Bize de bir mucize olur mu dersiniz?

oyyy kurban olmuş teysezi onu verene maşallah tatlı kızz melegin çok tatlı rabbim nazarlardan korusun inşşşşş bunlarda nazarlıklarıı:)))))))))))

sağol teyzesiii rabbim bütün bebişleri korusun inşşşş bebişini kokla benim için öptümmm

çukulata kistinin büyüklüğü ne kadar dı ve emriyo kalitesi nasıldı canım ben de çukulata kisti maduruyum merak ettim

sonuç negatifffffffff...

ayşe ,bugünnhep aklımdaydın sürekli bende doktordaydım dedim burayı arasa duysam bende pozitif diye:) canım,üzüldüm gerçekten pozitif olsa çok sevineceğim kadar üzüldüm,insan diyecek bişey bulamıyor,sana hersöylenenler çok boş şimdi,allah yardımcın olsun,sabır versin canım,anca bizler anlarız seni,baştan beri çok dik ve kararı durdun,umarım rabbim belkide kendiliğnden verir sana,hiiiçç belli olmaz,allahtan ümit kesilmez,senden çok öğrendim pozitif olabilmeyi şuan o pozitiflikten eser kalmadı eminim sende ama geçecek geçmeyede mecbur,allah eşine sana sağlık sıhhat versin ama tezzamandada evinize bebebek neşeside versin rabbim...

arkadaşlar merhaba,benimde 2. denemem ve tek yumurtam moldu 3. günü 8 hücreli 1. kalite olarak trasferim oldu bugün 9cu günüm ama ben adet olucakmışım gibi hissediyorum ve çok mutsuzum yaşım 36 bu arada.transferden sonra eve gelirken wc ye gitmiştim ve ilk önce kahverengimsi akıntı sonrada pembe olmuştu eve gelincede wc de hafif pembe oldu ve beim ümidim kırıldı bekliyorum ama nasıl bunu ancak sizler anlayabilirsiniz lütfen bana yardımcı olurmusunuz?

oyyy kurban olmuş teysezi onu verene maşallah tatlı kızz melegin çok tatlı rabbim nazarlardan korusun inşşşşş bunlarda nazarlıklarıı:)))))))))))

Allahim yaradana kurban cok seker darisi absimiza Allahim.Bende istiyorum bundan lutfennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…