canım 2 hücreli embriyo ile bile gebe kalan var.yeter ki nasibimizde olsn ona hep pozitif enerji gönder.inşallah seninledir ve haberini burdan alırız
canikom allah ol dedikten sonra olurrr biz ne yapsak boş bende seninle aynıyım bugün transferimin 9. günü 1 emriyo 1. kalite ve 7 hücreli transferim oldu
öpenzi seni topiğin hayırlı olsun
bende öptüm seni canikoommm.bu hafta sonuda inşallahhh kasım 2011de anne olacaklar diye bi topik açacağımm inşalllahhhhhhhhhh.ve ilk baştada sennnnnnnnnnnnn olacaksıııııııııınnn bebişinleeeeeeeeeeee....
ayyyyyy inşallahhh yüzümü güldürdün şimdi vallaaa müdaimi olurum o topiğin iikimizde hamiş hamiş
inşallah arkadaşlar bebişlerinize kavuşursunuz tez vakitte burdan güzel haberlerinizi duymak için bekliyorum.ben beklemedeyim çikolata kisti mağduruyum 2 negatif tüp bebek denemem var biraz umutsuzun kendim için bu aralar .rabbim hepimizin yüzünü gülsürsün inşallah inşalahhh tez vakitte.......
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...a-kimler-tup-bebek-tadavisine-baslayacak.html
bu bizim topigimiz ve burdaki kızların hepsi tek embryoyla hamile kaldı ve dogum yaptı şimdi 4 tane hamilemiz daha var dogum yapacak onar bizden sonra yaptırdı tüp bebek ve çok şükür hamileler hatta arkadaşımızın biri 2 hüçreli bir embriyoyla hamile kaldıve şimdi 35 haftalık maşallahh
ayşemm bana o kadar moral oldunkii anlatamam sana allahım inşallah bana da ve benim gibi olanlarada yaşatır bu anneliği allahım inşallah.çooooook teşekkür ediyıorumm sana canımmmmmmmmmmmmmmmm..
cnm benim ne demek bende senin gibiydim tatlım seni çok iii anlıyorm inan bana bizi bizden başka kimse anlamaz bende 6 yıl mücadele ettim hamdolsun yaradaıma çok şükür şimdi bir fıstıgım var allahım tez zamanda sanada saglıklı ve hayırlı bir evlat versin inşşş rabbim
inşallah canıımm bebişin çok tatlı maşallah allah ona uzunn ömürler versinn.allah analı babalı büyütmek nasip etsinnnn...allah hepimize nasip etsinn yaradanımm..
AYSEZUAL arkadaşım allah analı babalı büyütsün sağlık sıhat versin çok güzel şeyler yazmışsın içim açıldı rabbim inşallah nasip eder bize de çok teşekkürler paylaştığın için. Yuppiiiiii şansımız varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?