tek embriyo ile hamile kalan varmııııııııı

aysosman

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
445
229
303
slm arkadaşlar bu uzun ve yorucu aşamada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzzzzz.benim evlilikte 9.yılım ve bu benim 3.denemem bizde sorun ilk başta sebepsiz infertilite idi ama en son denemelerimde öğrendimki yumurta rezervimde azalma var.en son denemem de 9 yumurtam toplanmıştı çok sevindim tabiiki o gün ve eve çok mutlu geldik eşimle öğleden sonra aradılar 6 tanesi olgunmuş.erteswi gün aradıklarında ise ise 4 tanesi döllenmiş çok sevinçliydim bu kez herşey yolunda gidiyordu.ve transfer günüm geldi.çok sıkışık olduğum için çok bunaldım ve ilk önce beni aldılar ve transfer sonrası hoca geldi tek embriyo transfer edildiğini söyledi ben çok üzüldüm tabikii ama içimde bi tuhaftı şaşkındım ne tepki vereceğimi şaşırmış bi haldeydim.eşimin ise o üzüntülü bakışını asla unutmayacağıımm.aslında benim 9 yılda yaşadıklarım bu kadar değil tabiki bu sadece en son yaşadıklarım.ve bugün tek ve 7 hücreli embriyomun transferinin 8.günü diğerlerinde hep 2 tane transfer edilmişti bu kez tek bundada bir hayır vardır diyorum bakalım birkaçgünüm kaldı hayırlısı ile artık inşallah tutar.benim merak ettiğim tek ve 2.kalite embriyo ile hamile kalan varmı bana yaşadıklarınızı anlatırmısınız.iyiki burası var iyiki sizler varsınız ben burayı çok seviyorum.şayetki bebişim olursa bile ben burada hep beraber büyütmek istiyorummm.

inşallah allahım yardım ederse gözyaşlarım bitecekkkkkk..

canım 2 hücreli embriyo ile bile gebe kalan var.yeter ki nasibimizde olsn ona hep pozitif enerji gönder.inşallah seninledir ve haberini burdan alırız

canikom allah ol dedikten sonra olurrr biz ne yapsak boş bende seninle aynıyım bugün transferimin 9. günü 1 emriyo 1. kalite ve 7 hücreli transferim oldu
öpenzi seni topiğin hayırlı olsun

canikom allah ol dedikten sonra olurrr biz ne yapsak boş bende seninle aynıyım bugün transferimin 9. günü 1 emriyo 1. kalite ve 7 hücreli transferim oldu
öpenzi seni topiğin hayırlı olsun

bende öptüm seni canikoommm.bu hafta sonuda inşallahhh kasım 2011de anne olacaklar diye bi topik açacağımm inşalllahhhhhhhhhh.ve ilk baştada sennnnnnnnnnnnn olacaksıııııııııınnn bebişinleeeeeeeeeeee....

haydi kızlarrrrr tek vuruşş la pozitif sonuç alanlar yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..haydii bekliyorummmmm..

ayyyyyy inşallahhh yüzümü güldürdün şimdi vallaaa müdaimi olurum o topiğin iikimizde hamiş hamiş

inşallah arkadaşlar bebişlerinize kavuşursunuz tez vakitte burdan güzel haberlerinizi duymak için bekliyorum.ben beklemedeyim çikolata kisti mağduruyum 2 negatif tüp bebek denemem var biraz umutsuzun kendim için bu aralar .rabbim hepimizin yüzünü gülsürsün inşallah inşalahhh tez vakitte.......

inşallah denizciğim inşallah negatif sonuçlar ala ala olgunlaştık zaten.inşallah artık pozitiflerr bizleriii bekliyorrrrrrrrr.

slm cnm ben 6 yıldır bebek istiyordum hiç korunmadımve bebegimiz olmadı ilk aşılama yaptırdım olmadı 2010 yılında nisanın 24 tüp bebek yaptırdım kadıköy acıbademde ilk teneme ve tek embriyor 2. kalıte 8 hüçreli çok şükür hamile kaldım bu yeni yasa çıktıgında hiç ümüdim yoktu ama rabbime bin kere çok şükür rabbim bana nur topu gibi bir kız verdi bak profildeki fıstık benim 64 günlük yeni dogum yaptımm ve tek embriyoyla hamile kalan yaklaşık benim 30 yakın arkadaşım var bizimde topiktekilerin hepsi tek embriyoyla hamile kaldı hatta 3 tanesi tek yumurta ikizi dogum yaptıı ve şimdi hepsi dogum yaptıı rabbim sanada tez zamanda hayırlı ve saglıklı evlat versin inşşşşş aminn sakın tek tutmuyor de düşünme sen sadece yaradana sıgın ve hep hayırlısını iste allahım isteyen herkese evlat versin inş aminnn

Son düzenleme:
Son düzenleme:

ayşemm bana o kadar moral oldunkii anlatamam sana allahım inşallah bana da ve benim gibi olanlarada yaşatır bu anneliği allahım inşallah.çooooook teşekkür ediyıorumm sana canımmmmmmmmmmmmmmmm..

ayşemm bana o kadar moral oldunkii anlatamam sana allahım inşallah bana da ve benim gibi olanlarada yaşatır bu anneliği allahım inşallah.çooooook teşekkür ediyıorumm sana canımmmmmmmmmmmmmmmm..

cnm benim ne demek bende senin gibiydim tatlım seni çok iii anlıyorm inan bana bizi bizden başka kimse anlamaz bende 6 yıl mücadele ettim hamdolsun yaradaıma çok şükür şimdi bir fıstıgım var allahım tez zamanda sanada saglıklı ve hayırlı bir evlat versin inşşş rabbim

inşallah canıımm bebişin çok tatlı maşallah allah ona uzunn ömürler versinn.allah analı babalı büyütmek nasip etsinnnn...allah hepimize nasip etsinn yaradanımm..

AYSEZUAL arkadaşım allah analı babalı büyütsün sağlık sıhat versin çok güzel şeyler yazmışsın içim açıldı rabbim inşallah nasip eder bize de çok teşekkürler paylaştığın için. Yuppiiiiii şansımız varrrrr

inşallah canıımm bebişin çok tatlı maşallah allah ona uzunn ömürler versinn.allah analı babalı büyütmek nasip etsinnnn...allah hepimize nasip etsinn yaradanımm..

aminnn cnm benim çok tşk ederim rabbim sanada böyle güzellllll bir fıstık versin inş mevlam tez zamanda kucagını bebekle doldursun yeminle bak o kadar içten diyormki sana hep dua edicem allahın izniyle inş mevlam peygamber efendimizn yüzü suyu hürmetine saglıklı bir evlat verir sanaa şuan sanki ben geçmişime döndümmm gecen sene bu zamanlar bende d.r araştırıyordum cnm nerde oturuyorsun ve hangi d.r gideceksin allahım ne olur bu kulunu sevindirrr aminnn

saol tatlım tabiki var yeterki sizz hep pozitif olun allahım yüzünüzü güldürsün inş aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…