- 9 Haziran 2024
- 7
- 1
- 33
-
- Konu Sahibi umutlabekleyin
aa konuyu simdi okudum been. tek embriyo ile çift yumurta ikizi mümkün değil. bence ya transferi yapanlarda bi hata var ya da ultrasonla bakanlarda ki bu düsük ihtimal çünkü çift yumurta ikizi ile tek yumurta ikizi gayet ayırt edilebilir bir sey. siz de o ara kendiliğinden yumurtlayıp gebelik elde etmis olabilir misiniz?Merhaba 31 Mayısta 4. Gün embriyosu ile tek embriyo transferim yapıldı ikizlere gebe olduğumu öğrendim fakat çift yumurta ikizi olduğunu söyledi doktor hatta 2 farklı doktora gittim ikisi de çift yumurta ikizi olduğunu söyledi. Tedavi olduğum tüp bebek merkezi tek embriyo transferi yaptığı söyledi. zaten orada 3. Denemeden sonra çoğul embriyo transferi yapılıyormuş sizlerinde bilgisi var mı bu konuda tek embriyo ile çift yumurta ikizi olabilir mi
Su şekilde olabilir transferden önce ilişkiniz oldumu tabi dondurulmuş embriyoysa ilişkiniz olduysa yumurtladınız ve ilişki oldu ordan hamile kaldınız doğal yoldan ve ardından transfer yapıldı oda tutunca çift yumurta ikizi olabilir . Benim aklıma başka bisey gelmiyor . Bu ihtimali doktorunuza sorun isterseniz hayırlı olsun bebişlerinizMerhaba 31 Mayısta 4. Gün embriyosu ile tek embriyo transferim yapıldı ikizlere gebe olduğumu öğrendim fakat çift yumurta ikizi olduğunu söyledi doktor hatta 2 farklı doktora gittim ikisi de çift yumurta ikizi olduğunu söyledi. Tedavi olduğum tüp bebek merkezi tek embriyo transferi yaptığı söyledi. zaten orada 3. Denemeden sonra çoğul embriyo transferi yapılıyormuş sizlerinde bilgisi var mı bu konuda tek embriyo ile çift yumurta ikizi olabilir mi
Benim aklıma da sadece bu geldiSu şekilde olabilir transferden önce ilişkiniz oldumu tabi dondurulmuş embriyoysa ilişkiniz olduysa yumurtladınız ve ilişki oldu ordan hamile kaldınız doğal yoldan ve ardından transfer yapıldı oda tutunca çift yumurta ikizi olabilir . Benim aklıma başka bisey gelmiyor . Bu ihtimali doktorunuza sorun isterseniz hayırlı olsun bebişleriniz
Evet sordum fakat tek embriyo transfer ettiklerini ve böyle şeylerin olacağını söylediler ama tek embriyo bölündüğünde tek yumurta ikizi oluyor her yerde bu şekilde görüyorum Buda benim kafamı karıştırdıBende aynı durumu yaşadım tek embriyo transferi ile şuan ikizlere hamileyim dediğiniz şey imkansız gibi birşey çünkü tek yumurta ve tek sperm ile elde edilen bir embriyo transferi söz konusu. Siz gittiğiniz diğer doktorlara bu şekilde sordunuz mu? Tek embriyo transfer edildi diye belki bir yanlışlık vardır
Hayır tek embriyo transferi yaptıklarını söyledileriki transfer etmisler olabilirler mi doktorunuz ne diyor
Su şekilde olabilir transferden önce ilişkiniz oldumu tabi dondurulmuş embriyoysa ilişkiniz olduysa yumurtladınız ve ilişki oldu ordan hamile kaldınız doğal yoldan ve ardından transfer yapıldı oda tutunca çift yumurta ikizi olabilir . Benim aklıma başka bisey gelmiyor . Bu ihtimali doktorunuza sorun isterseniz
Hayır tedaviye başlamak için doktora gittiğimiz gün itibariyle ilişki olmadı zaten doktorda olmamasını söylemişti bizde doktorun dediği herseye uydukSu şekilde olabilir transferden önce ilişkiniz oldumu tabi dondurulmuş embriyoysa ilişkiniz olduysa yumurtladınız ve ilişki oldu ordan hamile kaldınız doğal yoldan ve ardından transfer yapıldı oda tutunca çift yumurta ikizi olabilir . Benim aklıma başka bisey gelmiyor . Bu ihtimali doktorunuza sorun isterseniz hayırlı olsun bebişleriniz
Hayır hiç ilişki de olmadı olmuş olsa evet ona bağlayabilirdimaa konuyu simdi okudum been. tek embriyo ile çift yumurta ikizi mümkün değil. bence ya transferi yapanlarda bi hata var ya da ultrasonla bakanlarda ki bu düsük ihtimal çünkü çift yumurta ikizi ile tek yumurta ikizi gayet ayırt edilebilir bir sey. siz de o ara kendiliğinden yumurtlayıp gebelik elde etmis olabilir misiniz?
çok tuhaf. doktor bir açıklama yapıyor mu? yani tamam tek embriyo transfer edilmis ama elde kanıtlarla da iki yumurta ile gebelik var? herhangi bi açıklama yapmıyorlar mı?Hayır hiç ilişki de olmadı olmuş olsa evet ona bağlayabilirdim
çok tuhaf. doktor bir açıklama yapıyor mu? yani tamam tek embriyo transfer edilmis ama elde kanıtlarla da iki yumurta ile gebelik var? herhangi bi açıklama yapmıyorlar
O ay hiç ilişki olmadıysa kesinlikle iki embriyo transfer edilmiş.. başka bir açıklaması olamaz.. hayırlı olsunBahçecide tedavi oldum doktor değil de asistanı ile mesajlaştım tek dediği tek embriyo transferi olduğu ve bu gibi durumların olabileceği başka bir açıklama yok bende bu durumdan emin olmak istiyorum acaba normal mi diye araştırıyorum şuanda ama herkes benimle aynı fikirde tek embriyo ile tek embriyo ikizi olur diyorla
İçerde bölünüp çoğalıyorlar çok nadir olur böyle bir şey nerde yaptırdın acabaMerhaba 31 Mayısta 4. Gün embriyosu ile tek embriyo transferim yapıldı ikizlere gebe olduğumu öğrendim fakat çift yumurta ikizi olduğunu söyledi doktor hatta 2 farklı doktora gittim ikisi de çift yumurta ikizi olduğunu söyledi. Tedavi olduğum tüp bebek merkezi tek embriyo transferi yaptığı söyledi. zaten orada 3. Denemeden sonra çoğul embriyo transferi yapılıyormuş sizlerinde bilgisi var mı bu konuda tek embriyo ile çift yumurta ikizi olabilir mi
Dondurulmuş embriyo transferi miydi?Merhaba 31 Mayısta 4. Gün embriyosu ile tek embriyo transferim yapıldı ikizlere gebe olduğumu öğrendim fakat çift yumurta ikizi olduğunu söyledi doktor hatta 2 farklı doktora gittim ikisi de çift yumurta ikizi olduğunu söyledi. Tedavi olduğum tüp bebek merkezi tek embriyo transferi yaptığı söyledi. zaten orada 3. Denemeden sonra çoğul embriyo transferi yapılıyormuş sizlerinde bilgisi var mı bu konuda tek embriyo ile çift yumurta ikizi olabilir mi