Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günün kutlu olsun bir insanın kendisine verebileceği sağlık-fit bir vücut, dengeli ruh hali, eğitimine karakterine yatırımlar.. bunlardan güzel hediye olmaz, kendine geleceğine yatırım yap, güzel yaşlara..Bugun benim dogumgunum. Yalnizim, yazmak istedim.
Nice mutlu senelere.?Bugun benim dogumgunum. Yalnizim, yazmak istedim.
Cok tesekkur ederim ⚘Sevip sevileceğiniz nice sağlıklı huzurlu yeni yaşlar dilerim
insaAllah Amin, tesekkur ederim.Mutlu ve sağlıklı yıllar!
Allahım her şeyi gönlüne göre versin inşallah.
Tesekkur ederim. Varligim yoklugum 1 sanirim.Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah iyi ki varsınız
Cok tesekkurler. ⚘Hic hatirlatmayin derim. Ne siz sorun ne ben soyleyeyim.İyi ki doğdun iyi ki varsın
Yaş kaç oldu?
Tesekkur ediyorumDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PRENSES MUTLU YILLARA
Tesekkurler Amin⚘Mutlu güzel senelere
Tesekkur ederimDogum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun
Cok isterim. Tesekkurler⚘Yeni yaşında her şey gönlünce olsun
Tesekkur ederim. Bundan sonra kalan omrumde keske dememek adinaKeşkelerinim olmadığı bir ömür diliyorum.iyi ki doğdun
Cok tesekkur ederim.Nice nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşlarınız, yıllarınız olsun. Doğum gününüz kutlu olsun
Tesekkur ederim.Doğum gününüz kutlu olsun. Nice güzel senelere.
Size bu güzel şarkıyı armağan ediyorum. (İsmi sizi yanıltmasın.)
Nice yaşlara...
Amin Tesekkurler ⚘⚘Sağlıklı bir ömrünüz olsun.Doğum gününuz kutlu olsun
TesekkurlerNice mutlu seneleriniz olsun, çok tatlısınız
Tesekkur ederim. Bunlara sahibim lakin yalnizlik yeri doldurulamayan tek kavram.Doğum günün kutlu olsun bir insanın kendisine verebileceği sağlık-fit bir vücut, dengeli ruh hali, eğitimine karakterine yatırımlar.. bunlardan güzel hediye olmaz, kendine geleceğine yatırım yap, güzel yaşlara..
Tesekkur ederim. ⚘⚘Mutlu yaşlar, doğum günün kutlu olsun.
TesekkurlerNice mutlu senelere.?
Mutlu yıllar. İyiki doğmuşsun.Bugun benim dogumgunum. Yalnizim, yazmak istedim.
TesekkurlerMutlu yıllar. İyiki doğmuşsun.