- Emoji Skoru
- 12.244
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Hayır herkes ya bıraktı ya da gitti. Onların ki de çıkar ilişkisiydi zaten. Napmam gerektiğini öğrenci işlerine sordum. Zaten bana o gün söyleseydi parayı cezalı olarak da yatırırdım zaten.Konu sahibi hic mi okuldan arkadasin yoktu kimse bilgi vermedi mi? Tek ders sinavina girecek biri nasil arastirmaz sasirdim.
Sınava giremedim maalesefTek dersin başvuru tarihleri var o tarihler arasında yaptıysan sıkıntı yapma hocalar halleder.
Yazarken üniversite güzel diye tercihe yazdım ama bilmiyordum bana da sürpriz olduHer okulda farkli demek ki benim mezun olduğum okulda tek ders sinavi icin harç yatırmak şartti.Keske konu sahibi de harç zorunluluğu olmayan bir okulda okusaymiş iste sans
Bana harç yatırmadığın için giremezsin dendiTek ders sınavına girmek için harç yatırmaya gerek olmuyor.
E portaldan kontrol yapsana canım orda gözükmesi lazım bir yanlışlık falan olduysaHerkese iyi geceler kk üyeleri!
Üniversiteyi bitirdim ama mezun olamadım. Tek ders sınavına gireceğim. Bunun için başka şehirden geldim. Tek ders sınavı için form doldurdum ama akşam yayınladıkları listede adım yok.Her şeyi eksiksiz yazdım,başka kaldığım dersim de yok. Niye böyle oluyor? Böyle bişey başına gelen var mı kızlar? Resmen sinir oldum. Öğrenci işlerini sabahtan arayacağım! Açarlarsa tabii.
Dönem için yatırılan harçtanmı bahsediyorsunuz canım sınav icin ayrı alınmıyor bildigimBana harç yatırmadığın için giremezsin dendi
Hangi döne sınav oluyosa o dönemin harcı yatırılacak. Yazın da sınav olduğu için bahar döneminin harcını yatıracağımDönem için yatırılan harçtanmı bahsediyorsunuz canım sınav icin ayrı alınmıyor bildigim
Kayıt da yenilemedim harç yatırmayınca sınav için ama obs çalışıyor. İlgisi var mı bilmiyorum.E portaldan kontrol yapsana canım orda gözükmesi lazım bir yanlışlık falan olduysa
Evet canım onu biliyom tek ders bile olsa sınav için dönemde yatırılmalı ama haksızlık bence harç olayıHangi döne sınav oluyosa o dönemin harcı yatırılacak. Yazın da sınav olduğu için bahar döneminin harcını yatıracağım
Bizde sınav işlemleri orda yapılırdı canım belli tarihlerde saatlerde duyurulur isteyen sistemde seçerdik ondan dedim kayıt yenileme olmayınca yapılacak bişey yokmuş girsende bişey degişmeyecek gelecek sene girersin üzme canım kendiniKayıt da yenilemedim harç yatırmayınca sınav için ama obs çalışıyor. İlgisi var mı bilmiyorum.
Bence de canımEvet canım onu biliyom tek ders bile olsa sınav için dönemde yatırılmalı ama haksızlık bence harç olayı