- 30 Ocak 2014
- 4.570
- 9.177
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Canım benim içim rahatladı sağ olasınOkula git hocani bul yapar her türlü rahat ol korkulacak bi şey yok eminsen tabiki tek dersinin kaldığından
Teşekkür ederim aynını yapacağım. Sorumsuzlar sanırım. O kadar yoldan geldim yüküm kalmasın vereyim de gideyim diye..Sabah gidip önce öğrenci işleri ile görüşün bir dilekçe yazarsınız. Mutlaka sınav saatinden 1 saat kadar önce okulda olun ki bir sorun varsa çözebilsinler. Öğrenci işleri yardımcı olmazsa o zaman dersin hocası ile görüşürsünüz
Canım benim içim rahatladı sağ olasınhoca değil de sekreterde sorun sanırım. Arkadaşımın diplomasını da imzalamayı unutmuşlar,bilemedim. Zaten hoca da 4 ay sonra mailime cevap verdi
Yaa inşallah öyle olur ben de düşünüyorum aynısı da,listede ismimin olmaması şok etti beniUfak bi aksaklık bu takma kafana bende girdim tek ders sınavına zaten ismini yazman yeterli geçiriyor hocalar
Valla çok teşekkür ederim. Sayenizde içim rahatlıyor. Evet ya... sorun olmaz umarım korkuyorum.Tipik öğrenci işleri savsaklığı.. Üniversitelerde eğitimin bir kalitesi, standardı olur, bizimkinde değişmeyen tek standart öğrenci işleri!
Sen sabah erkenden okula gidip konuş. Telefona falan bakmaz onlar, kahvaltı yapıyolar diye
Şimdiden korkma. Sen konuşana kadar sakinliğini koru. Sınava odaklan. Baktın öğrenci işlerinden hayır yok, hocayla konuş.Valla çok teşekkür ederim. Sayenizde içim rahatlıyor. Evet ya... sorun olmaz umarım korkuyorum.
Mail attım ama çok geç cevap verdi ilkinde bilmiyorum numarasını nerden bulsam acaba... okula da ilçeden geliyor off offfŞimdiden korkma. Sen konuşana kadar sakinliğini koru. Sınava odaklan. Baktın öğrenci işlerinden hayır yok, hocayla konuş.
Dersin asistanı yok mu? Dönem whatsapp, facebook grubu gibi birşey varsa asistanın numarasını isteyin. Ona yazarsınız. Gerçi saat şuan çok geç. Yine sabahtan halletmeniz gerekecek.Mail attım ama çok geç cevap verdi ilkinde bilmiyorum numarasını nerden bulsam acaba... okula da ilçeden geliyor off offf
Evet maalesef. Siteden gördüğümde de zaten 18.00 civarındaydı saat. Yarına saat kurdum. Teşekkür ederim tekrar. İnşallah girer ve veririm sınavı.Dersin asistanı yok mu? Dönem whatsapp, facebook grubu gibi birşey varsa asistanın numarasını isteyin. Ona yazarsınız. Gerçi saat şuan çok geç. Yine sabahtan halletmeniz gerekecek.
Hadi bakalım inşallahEvet maalesef. Siteden gördüğümde de zaten 18.00 civarındaydı saat. Yarına saat kurdum. Teşekkür ederim tekrar. İnşallah girer ve veririm sınavı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?