tek derdim bu olsun =)

benim hiç tahammülüm yok böyle tiplere. biz dede oldu, kendileri hep bize gelirler otururlar, sonrada şununla şuraya gittik, şunu yaptık diye anlatır. bizi niye çağırmıyorsunuz demedik hiç ? ne mi yaptık ? eşimde çok kızgındı gerçekten, bi kaç şey daha oldu, onlara hadi yavrular size güle güle dedik
geçenlerde gelcez size dediler, müsait değiliz dedik, böyle arkadaşa böyle cevap, biz hep eşimle saflığımızdan keybediyoruz zaten. hakiki arkadaş arıyoruz. gelip hava atacaksa kalsın onun arkadaşlığı.

sonunda bizim de yapacağımız o olacak gibi geliyo zaten bakalım bu hafta sonu eşimle başbaşa bi program yaptık inadına heryerde resimlerini paylaşcam laf sokcaklarını da biliyorum ona göre bende laf sokcam bu sefer kopuyosa da kopsun cidden!

bu haftasonu biz eşimle gitcez bi yerlere kesin laf sokcaklar bununla ilgili bende ona göre gördüğüm resimlerine istinaden laf sokcam artık koparsa kopsun yani =) içimde tuta tuta şiştim davul gibi oldum

bence hiç takmayın canım, ben gerçekten hakiki arkadaş arıyorum ve iki yüzlülere, kıskançlara, hava atan tiplere hiç tahammül edemiyorum. az olsun öz olsun, oda dert (laf sokmak) o soktuğu lafları bilmez tamam mı, sen laf soktuğunda bak gör kötü sen olacaksın. bunu da yaşadım, hep laf sokuyordu arkadaş, hiç cevap vermiyordum, sonra bende birgün çok rahatsız olup yaptığını yaptım ve öyle rahatsız oldu ki
ben istemiyorum böyle muhabbet, böyle arkadaş, bi kaç sağlam dostum olsun yeterç-.
siz de öyle yapın canım. kimse için can sıkmaya değmez.

hakkaten ya bi de kötü insan ben olurum sonra iyice çıldırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…