tek derdim bu olsun =)

biliyorum burda paylaşılan onca derdin yanında bu belki çok ufacık bir konu ama son zamanlarda sürekli sık olarak karşılaştığım bir durumu paylaşmak istedim. eşimle ailece görüştüğümüz arkadaşlarımız var. genelde 2 haftada 1 falan görüşürüz. oldu da 2 hafta boyunca birbirimizi göremezsek bir araya geldiğimizde hemen bize karı koca hiç aradığınız sorduğunuz yok diye kaba tabiriyle laf sokarlar. bu bir kaç kez tekrarlanınca dedim eşime hep bize söylüyorlarda kocası seni aradı mı hiç diye sordum hayır dedi karısı seni aradı mı diye sordu yok dedim bende. e onlarda aramıyor sormuyor ama bir araya gelindi mi hiç aramayan bizmişiz gibi oluyor. sosyal medyada bazen görüyorum mesela başka ortak görüştüğümüz arkadaşlarımızda var. onlarla bizden ayrı bir araya geldiklerini görüyorum o an o resmin altına bize de haber verseydiniz biz de gelirdik falan gibi bir yorum yazasım geliyo kendimi tutuyorum. kıskanıyormuşum gibi algılanmak istemiyorum çünkü kıskanmıyorum sinirleniyorum. herkesi arayıp soran biz 2 hafta yoğun olup sesimiz çıkmayınca hayırsız olan da biz. onlar arayıp sormayınca normal biz aramazsak sorun. kırıcı olmadan bir araya geldiğimizde bu durumu belirtmek istiyorum ama böyle tatlı tatlı yine kaba tabiriyle lafta sokmak istiyorum :KK62: kötülük olarak algılamayın lütfen ama içime oturduysa demek ki :KK45:

benim hiç tahammülüm yok böyle tiplere. biz dede oldu, kendileri hep bize gelirler otururlar, sonrada şununla şuraya gittik, şunu yaptık diye anlatır. bizi niye çağırmıyorsunuz demedik hiç ? ne mi yaptık ? eşimde çok kızgındı gerçekten, bi kaç şey daha oldu, onlara hadi yavrular size güle güle dedik :KK76:
geçenlerde gelcez size dediler, müsait değiliz dedik, böyle arkadaşa böyle cevap, biz hep eşimle saflığımızdan keybediyoruz zaten. hakiki arkadaş arıyoruz. gelip hava atacaksa kalsın onun arkadaşlığı. :KK11:

benim hiç tahammülüm yok böyle tiplere. biz dede oldu, kendileri hep bize gelirler otururlar, sonrada şununla şuraya gittik, şunu yaptık diye anlatır. bizi niye çağırmıyorsunuz demedik hiç ? ne mi yaptık ? eşimde çok kızgındı gerçekten, bi kaç şey daha oldu, onlara hadi yavrular size güle güle dedik :KK76:
geçenlerde gelcez size dediler, müsait değiliz dedik, böyle arkadaşa böyle cevap, biz hep eşimle saflığımızdan keybediyoruz zaten. hakiki arkadaş arıyoruz. gelip hava atacaksa kalsın onun arkadaşlığı. :KK11:
sonunda bizim de yapacağımız o olacak gibi geliyo zaten bakalım bu hafta sonu eşimle başbaşa bi program yaptık inadına heryerde resimlerini paylaşcam laf sokcaklarını da biliyorum ona göre bende laf sokcam bu sefer kopuyosa da kopsun cidden!

Sevemiyorum böyle muhabbetleri. İlk "hiç arayıp sormuyorsunuz, sizi gidi hayırsızlar" diyen, sanki kendi çok arıyormuş gibi oluyor. Bir arkadaş yazmış, şuraya gittiğinizde haber verseydiniz görüşmüş olurduk diyin sizde :KK48:
bu haftasonu biz eşimle gitcez bi yerlere kesin laf sokcaklar bununla ilgili bende ona göre gördüğüm resimlerine istinaden laf sokcam artık koparsa kopsun yani =) içimde tuta tuta şiştim davul gibi oldum :KK45:

sonunda bizim de yapacağımız o olacak gibi geliyo zaten bakalım bu hafta sonu eşimle başbaşa bi program yaptık inadına heryerde resimlerini paylaşcam laf sokcaklarını da biliyorum ona göre bende laf sokcam bu sefer kopuyosa da kopsun cidden!
bence hiç takmayın canım, ben gerçekten hakiki arkadaş arıyorum ve iki yüzlülere, kıskançlara, hava atan tiplere hiç tahammül edemiyorum. az olsun öz olsun, oda dert (laf sokmak) o soktuğu lafları bilmez tamam mı, sen laf soktuğunda bak gör kötü sen olacaksın. bunu da yaşadım, :KK39: hep laf sokuyordu arkadaş, hiç cevap vermiyordum, sonra bende birgün çok rahatsız olup yaptığını yaptım ve öyle rahatsız oldu ki :KK35:
ben istemiyorum böyle muhabbet, böyle arkadaş, bi kaç sağlam dostum olsun yeterç-.
siz de öyle yapın canım. kimse için can sıkmaya değmez.

bence hiç takmayın canım, ben gerçekten hakiki arkadaş arıyorum ve iki yüzlülere, kıskançlara, hava atan tiplere hiç tahammül edemiyorum. az olsun öz olsun, oda dert (laf sokmak) o soktuğu lafları bilmez tamam mı, sen laf soktuğunda bak gör kötü sen olacaksın. bunu da yaşadım, :KK39: hep laf sokuyordu arkadaş, hiç cevap vermiyordum, sonra bende birgün çok rahatsız olup yaptığını yaptım ve öyle rahatsız oldu ki :KK35:
ben istemiyorum böyle muhabbet, böyle arkadaş, bi kaç sağlam dostum olsun yeterç-.
siz de öyle yapın canım. kimse için can sıkmaya değmez.
:KK70:hakkaten ya bi de kötü insan ben olurum sonra iyice çıldırırım.

X