Bunca yorum yazıldı, tek yazacağınız bu mu?Cocuk babayla kalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunca yorum yazıldı, tek yazacağınız bu mu?Cocuk babayla kalıyor
Hayır okudum ve tavsiyelerinizi dinliyorum. Herkese cok tesekkür ederim.Bunca yorum yazıldı, tek yazacağınız bu mu?
Ben buralardayım okuyorum tavsiyelerde dinliyorum cok tesekkür ederimbir arkadaşım var kadını burada afişe ettim yaza yaza
ilkokul 3 e giden çocuğun pijamasını kıyafetini giydirip eline video açıp yemeğini yediriyor diye
bu kadın profesör maddi durumu da iyi yaşam kültürü de
ne bileyim Amerikaya seminere gidiyor Japonya da gezmeye
ama ben ilgisiz anneyim oğlum spor çıkışı üstünü giyinsin diye beklediğim için
aynı yaşta çocuk bunlar benimki 3 yaşından beri giyiniyor ama onunki giyinemiyor
kızı üniversiteye gitti şampuanını bile alıp götürdüler orada da çıkıp pedini dahi almışlar
yani üniversiteli kız pedini alamayacak mı
bu biraz da çocukları kendine bağımlı kılıp iyi hissetme modu
bensiz yapamaz
eşim de bensiz bakamaz vs
aslında bıraksa adam da gayet bakar
sadece anneme bırakabilirim ben olmasam da o yedirir demişti ilkokul 3 e giden okulda 3 öğün yemek yiyen çocuk
yani okul çıkışı eve gidiyorlar annesi elinde kaşık oğluna yemek yediriyor ve spora geliyorlar
Not: konu sahibi arkadaşım kusurumuza bakma girdik konuna yazdık da yazdık ama sen de yoksun buralarda
Saoglun düşüncelerime tercüman oldunuz oyun oynuyorum ilgileniyorum da gezmeyede gideriz arabayla dolaştırırım ama yetmiyor öteki türlüsüne de vaktim olmuyor. Cocuguyla yatana kadar oyun oynayan varsa helal olsun ben yapamıyorum.Burda bile o demagoji yapiliyor "sen çalisiyorsun diye çocuk böyle" "sen annesin ilgilenmek zorundasin"..
Baba bu konuda nerede? Önemli bile degil burdaki yorum yapanlara göre. Hemen ilk yorumda linç basladi. Konu tam nedir, kiz niye hirçin bilinmez aslinda ama tabiki hemen suçlu anne oluyor. Niye? Cünkü kadin
Kizin sorunu ilgisizlik oldugu yada konu sahibi ilgilenmedigini hiç çikarmadim konu basindan. Bu yaslarda tam aksine bence sürekli cocuga ilgi verilmez. Bazeleri yazmis, yatana kadar ilgileniyordum diye. Bu herkes için mümkün degil. Bir cocuk, hele o yasta kendi basinada birseyler yapmali.
Ha tabiki anne ilgenlenmeli, sohbet etmeli, aktivite yapmali fakat cocugun tüm psikolojisi buna endeksli degil ve olmamali. Ödevini yapmis, yarim saat, 1 saat televizyon izleyebilir. O arada anne biraz oturup soluklanabilir, yada yemek yapabilir. Cocuguda hatta yemek yapma esnasina dahil edebilir.
Adam eve geç geliyor yani hiçbir is yapmiyor. Kadin çalisiyor, hem ev isi hem cocugu tek basina döndürüyor. Zorlaniyor, cocugu büyüyor, ve cocuk büyüdügünde farklilasiyor. Önceki koydugumuz kurallar, tanidik zannetigimiz cocuk degisiyor.
Kadin burda çaresiz ne yapacagini bilmiyor ve linç yiyor hemen. Yazik ya, gerçekten.