- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
Hırçınlık maalesef ki sevgisizlik ve ilgisizlikten kaynaklanıyo. İleride çok pişman olursunuz keşke işten geldiğimde yorgunda olsam onunla vakit gecirseydim dersinizMerhaba hanımlar 2.sınıfa giden bir kızım var artık beni çok yoruyor. Çalışıyorum eve geleyorum zorla ödev yaptırıyorum. Cocugum biraz başıboş kaldı tvye ve telefona sardı aslında ilgisiz de bir anne değilim ama cocucugum cok saygısız davranıyor cok hırçınlık yapıyor tvden ayıramıyorum. Kendimi cok sucluyorum bir cocukla baş edemiyorum millet 2ye 3e bakıyor. Napıcagımı şaşırdım cok kibar davranıyorum aslında güzel iletişim kuruyorum bazen öylee kızdırıyorki sonunda dayanamayıp bagırıyorum. Ben kötü bir anne miyim işten geliyorum oyun oynamıyorum cok fazla baba zaten gec geliyor oda işlerden maddi sebeplerden stresli oluyor. Nolur bir akıl verin napmam gerekiyor bu saygısızlığı için hırcınlığı ve TV bagımlılğı için...
TV bagimliligini biraktirmak icin surekli ilgilenmeniz lazim lakin calisiyorsunuz ama izinli ve evde oldugunuz saatleri degerlendirin kizinizi alin sinemaya gidin kizkiza bir alisweris yapin yemege gidin önce aranizdaki bagi kurun sonra kitapciya gidin ve yasina göre kitaplar alin masa oyunlari alin ve esinizle birlikte 1 saat örnegin şah mat oynayin veya kulaktan kulaga oynayin önemli olan hemen ödeve yollamak degil herseye zaman koyun ben evde yokken tv bak ben gelince seni cok özlüyorum birlikte zaman gecirelim pasta yapariz sen herseyi hazırla diyin yani yavas yavas rayina oturtun tek cocuk dahada zordur ama cocuk cok ilgisiz kalmisMerhaba hanımlar 2.sınıfa giden bir kızım var artık beni çok yoruyor. Çalışıyorum eve geleyorum zorla ödev yaptırıyorum. Cocugum biraz başıboş kaldı tvye ve telefona sardı aslında ilgisiz de bir anne değilim ama cocucugum cok saygısız davranıyor cok hırçınlık yapıyor tvden ayıramıyorum. Kendimi cok sucluyorum bir cocukla baş edemiyorum millet 2ye 3e bakıyor. Napıcagımı şaşırdım cok kibar davranıyorum aslında güzel iletişim kuruyorum bazen öylee kızdırıyorki sonunda dayanamayıp bagırıyorum. Ben kötü bir anne miyim işten geliyorum oyun oynamıyorum cok fazla baba zaten gec geliyor oda işlerden maddi sebeplerden stresli oluyor. Nolur bir akıl verin napmam gerekiyor bu saygısızlığı için hırcınlığı ve TV bagımlılğı için...
Cok tesekkür ederimBenim tavsiyem önce kendinizi rahatlatmanız sonra da kızınıza odaklanmanız zira anne rahat olamazsa, psikolojisi sürekli gergin olursa çocuğuna da gerekli özeni gösteremiyor. Sizi yeren mesajları görmezden gelin.. Çalışmakla koca peşine düşeni aynı kefeye koyuyor yerenler bence.. Herkesin bir dönemi oluyor çocuğun veya yetişkinin.. Umarım kolay atlatırsınız..
Calismakla alakasi yok , anneyle vakit gecirmesi lazim cocugunBnce calistginiz icin bir tepki bu. Cocuklarda bazen oluyor. Suyuna gidin biraz daha fazla ilgilenin oyun oynayin onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?