benim tel şifreli bilgisayar şifreli televizyon için çözüm bulamamıştım kumandaları saklayacağım bugün.Hic panik olmayın ama biraz sert olmazsanız içinden çıkamazsınız.Tabi bu sertlik kişiliğine değil hareketine.dersleri için zaman aralığı koyun .Yarım saat gibi .Alarm kurun ve derslerini takip edin . Saygısızlık için de ceza verin .ama cezalar caydırıcı kısa süreli ve anlayacağı şekilde olmalı yarın park yok gibi .aglasada biraz sertlik iyidir .üzmeyin tatlı canınızı. Ama lütfen kurallar olsun .çocuğun da kafası karışmasın .annemle saygısız konuşamam .derslerini yapmam lazım gibi.Allah yardımcınız olsunMerhaba hanımlar 2.sınıfa giden bir kızım var artık beni çok yoruyor. Çalışıyorum eve geleyorum zorla ödev yaptırıyorum. Cocugum biraz başıboş kaldı tvye ve telefona sardı aslında ilgisiz de bir anne değilim ama cocucugum cok saygısız davranıyor cok hırçınlık yapıyor tvden ayıramıyorum. Kendimi cok sucluyorum bir cocukla baş edemiyorum millet 2ye 3e bakıyor. Napıcagımı şaşırdım cok kibar davranıyorum aslında güzel iletişim kuruyorum bazen öylee kızdırıyorki sonunda dayanamayıp bagırıyorum. Ben kötü bir anne miyim işten geliyorum oyun oynamıyorum cok fazla baba zaten gec geliyor oda işlerden maddi sebeplerden stresli oluyor. Nolur bir akıl verin napmam gerekiyor bu saygısızlığı için hırcınlığı ve TV bagımlılğı için...
O da rüşvetle iş yaptırmak. Çocuk karşılıksız iş yapmıyo o zaman pavlovun köpeği misali. Yapması gerekeni yaptı diye ödül vermek olmaz.Çocuk psikolojisinden çok anlamam ama çocukla inatlaşılmaması gerektiğini tahmin edebiliyorum.
Ödevlerini yaparsan her gün 1 saat tv izleyebilirsin gibi ödüllendirmeyi deneyebilirsiniz. Gündüz kim bakıyor?
Olabilir çok anlamıyormuşum hakkatenO da rüşvetle iş yaptırmak. Çocuk karşılıksız iş yapmıyo o zaman pavlovun köpeği misali. Yapması gerekeni yaptı diye ödül vermek olmaz.
İletişim malesef çok da güzel degil ki durum böyle babanın da stresli olduğundan bahsetmişsinizMerhaba hanımlar 2.sınıfa giden bir kızım var artık beni çok yoruyor. Çalışıyorum eve geleyorum zorla ödev yaptırıyorum. Cocugum biraz başıboş kaldı tvye ve telefona sardı aslında ilgisiz de bir anne değilim ama cocucugum cok saygısız davranıyor cok hırçınlık yapıyor tvden ayıramıyorum. Kendimi cok sucluyorum bir cocukla baş edemiyorum millet 2ye 3e bakıyor. Napıcagımı şaşırdım cok kibar davranıyorum aslında güzel iletişim kuruyorum bazen öylee kızdırıyorki sonunda dayanamayıp bagırıyorum. Ben kötü bir anne miyim işten geliyorum oyun oynamıyorum cok fazla baba zaten gec geliyor oda işlerden maddi sebeplerden stresli oluyor. Nolur bir akıl verin napmam gerekiyor bu saygısızlığı için hırcınlığı ve TV bagımlılğı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?