Tek çizgi görmekten korkuyorum

ogrtmnhnmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
36
41
3
32
Arkadaşlar merhaba. Son adet tarihim 29 Mayıs’tı 30 günde bir adet oluyorum. Hiç şaşmadan her ayın 29 unda ama bu ay adet olmadım adet olacakmış gibi sancım oluyor belim ağrıyor akıntım var wc ye gidiyorum bir şey yok. 9 aydır çocuk istiyoruz acaba hamile olabilir miyim test yapma cesaret edemiyorum yine tek çizgi görürüm diye

Adetiniz düzenliyse eğer yapın testi tek çizgide olsa en azından öğrenmiş olursunuz

Adetim düzenli ilk kez böyle gecikti.
Canim insallah hamilesindir.Ama adet olursan da hic uzulme cunku burdan okudugum kadar kimisi gebe kalmasina yakin gecikme basiyormus vucut alistirma yapiyormus yani bu ay gecikmen olunca bidaki ay hamile kalma olasiligin yuksek oluyormus rabbim sabir versin sabrin sonu selamettir.

gün geçene kadar nasıl bekliyorsunuz allah aşkına kuzum ben adet günüm sabah 6.30 da yapmıştım o saate kadar da uyumamıştım
Testte negatifi görmektense kırmızıları görmeyi tercih ediyorum şahsen test çok sınır bozucu oluyor

Çok şükür çift çizgi gördüm kabusum gerçek olmadı. Umarım sağlıklı bir gebelik olur darısı isteyen bekleyen herkese
Tebrik ederim bizlere de dua et benim bu ayki tüm emeklerim boşa gitti adet başladı

Ben bütün olmayanlara dua ediyorum hep kendim dahil sabırla bekliyorum ama korkuyorum da negatif sonuç almaktan
bende senin gibi korktum herkes yumurtlamanin 11/12。 gunu testyapti 16。 gune kadar bekledim baktim korkunun ecele faydaasu yok yaptim testi cesaretli ol her ikiside allahtan hem insan boyle daha stres oluyo umarim pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…