- 12 Nisan 2020
- 36
- 41
- 3
- 32
- Konu Sahibi ogrtmnhnmm
-
Ben bütün olmayanlara dua ediyorum hep kendim dahil sabırla bekliyorum ama korkuyorum da negatif sonuç almaktanMillet 9 yıldır istiyor lutfeeeeeeennnnnnnn
Cesaretimi toplayıp yapmam gerek haklısınızÜstünden geçmiş yapın bence test
Benimde daha 4 5 gün var ben zor duruyorum test yapmamak içinCesaretimi toplayıp yapmam gerek haklısınız
Benim de içim içimi yiyor ama tek çizgi görmek kabusum cesaret edemiyorumBenimde daha 4 5 gün var ben zor duruyorum test yapmamak için
Adetim düzenli ilk kez böyle gecikti.Adetiniz düzenliyse eğer yapın testi tek çizgide olsa en azından öğrenmiş olursunuz
Akıntınız da varsa hamile olma olasılığınız fazla benceAdetim düzenli ilk kez böyle gecikti.
Regl olmuşum gibi bir akıntı var sık sık tuvalate gidip kontrol ediyorum. Umarım hamileyimdirAkıntınız da varsa hamile olma olasılığınız fazla benceben akıntıdan şüphelenip test yapmştm
Canim insallah hamilesindir.Ama adet olursan da hic uzulme cunku burdan okudugum kadar kimisi gebe kalmasina yakin gecikme basiyormus vucut alistirma yapiyormus yani bu ay gecikmen olunca bidaki ay hamile kalma olasiligin yuksek oluyormus rabbim sabir versin sabrin sonu selamettir.Adetim düzenli ilk kez böyle gecikti.
gün geçene kadar nasıl bekliyorsunuz allah aşkına kuzumRegl olmuşum gibi bir akıntı var sık sık tuvalate gidip kontrol ediyorum. Umarım hamileyimdir
Testte negatifi görmektense kırmızıları görmeyi tercih ediyorum şahsen test çok sınır bozucu oluyorgün geçene kadar nasıl bekliyorsunuz allah aşkına kuzumben adet günüm sabah 6.30 da yapmıştım o saate kadar da uyumamıştım
Aynen öyleTestte negatifi görmektense kırmızıları görmeyi tercih ediyorum şahsen test çok sınır bozucu oluyor
Tebrik ederim bizlere de dua et benim bu ayki tüm emeklerim boşa gitti adet başladıÇok şükür çift çizgi gördüm kabusum gerçek olmadı. Umarım sağlıklı bir gebelik olur darısı isteyen bekleyen herkese
Ederim inşallah Allah beklediğinize kavuştursun tez zamandaTebrik ederim bizlere de dua et benim bu ayki tüm emeklerim boşa gitti adet başladı
bende senin gibi korktum herkes yumurtlamanin 11/12。 gunu testyapti 16。 gune kadar bekledim baktim korkunun ecele faydaasu yok yaptim testiBen bütün olmayanlara dua ediyorum hep kendim dahil sabırla bekliyorum ama korkuyorum da negatif sonuç almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?