- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #1.261
5 yumurta döllenmiş canlarım. Beşinci güne de devam ederler umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika hadi bakalım böyle devam tatlı blastokistler5 yumurta döllenmiş canlarım. Beşinci güne de devam ederler umarım
Benim son denemeyle ayni :) 7 toplama, 5 dollenme. Sonu benimkinden guzel olsun canim benim.:)5 yumurta döllenmiş canlarım. Beşinci güne de devam ederler umarım
İki tane sağlıklı bulabilsem dünyalar benim olacak canımcım bir de bu opuda ağrım oldu ilk kez. Üçüncü gün bugün ama hala hafif var. Normal midir acaba?Benim son denemeyle ayni :) 7 toplama, 5 dollenme. Sonu benimkinden guzel olsun canim benim.:)
Cok güzel bir yıl olsun bitanem üşütme ağrısı gibi değil de orda işlem yapıldığının ağrısı sankim. Aslında çok rahatsızlık vermiyor da diğerlerinde olmamıştı hiç, ondan merak ettim.Insallah canim. Dilerim 2022 cok guzel bir yil olsun. Benim OPU'da agrim olmadi ama basim donmustu bir gun boyunca. ikincisinde. Usuttun mu acaba? Usutunce agri olabiliyor diye biliyorum.
Hastaneden haber geldi mi,5 embriyo olmuştur inşallahgüzel haberlerinizi bekliyoruz5 yumurta döllenmiş canlarım. Beşinci güne de devam ederler umarım
Bitanem dörde düşmüştü en son, Cuma günü aldık son haberi. Bugün beşinci gün umarım dördü de blast olmuştur, daha NGS ye gidecekler. Henüz aramadilar bugün. Cenk hoca "en iyi koşullarda bile döllenen yumurtaların yarısının blastosist olması yüzümüzü güldürür" demişti. Umarım benimkiler kahkaha attırır, çünkü yarısı 2,5 yapıyorHastaneden haber geldi mi,5 embriyo olmuştur inşallahgüzel haberlerinizi bekliyoruz
Yaaa masallah insallah 4 u birden blast olur hayırlısıyla.. bugün güzel haberler gelecek o zaman sendenBitanem dörde düşmüştü en son, Cuma günü aldık son haberi. Bugün beşinci gün umarım dördü de blast olmuştur, daha NGS ye gidecekler. Henüz aramadilar bugün. Cenk hoca "en iyi koşullarda bile döllenen yumurtaların yarısının blastosist olması yüzümüzü güldürür" demişti. Umarım benimkiler kahkaha attırır, çünkü yarısı 2,5 yapıyor
Telefonun başında çaresiz bekliyorumYaaa masallah insallah 4 u birden blast olur hayırlısıyla.. bugün güzel haberler gelecek o zaman senden
Haber geldi canım bir tane iyi blastosist biyopsisi alınıp dondurulmuş. İki tane daha iyi varmış ama biyopsi için henüz uygun degillermis, yarın yani altıncı gün gelişirse onlardan da biyopsi alınabilecek. En iyi ihtimalle üç tane teste gidecek yani. Dualarınıza talibimYaaa masallah insallah 4 u birden blast olur hayırlısıyla.. bugün güzel haberler gelecek o zaman senden
tum dualarimiz seninle canim benim.Haber geldi canım bir tane iyi blastosist biyopsisi alınıp dondurulmuş. İki tane daha iyi varmış ama biyopsi için henüz uygun degillermis, yarın yani altıncı gün gelişirse onlardan da biyopsi alınabilecek. En iyi ihtimalle üç tane teste gidecek yani. Dualarınıza talibim