- Konu Sahibi Lady Starlight
Çok teşekkür ederim; gerçekten çok gürl yazmışsınız. Yarın 9. Günüm makul bir saatte kan verip her 2 günde bir aynı saatte kan veririm.7. gün 35 olması 500 olması 1500 olması değil canım önemli olan. Önemli olan şu: ikiye katlayarak gitmesi ve sağlıklı olması. Benim ilk transferim (pgtsiz) 11. Gün 47 çıktı. 13. Gün 94. Tam ikiye katlamasına rağmen kimyasal bu rakamlar düşük dedi doktorum. İlaçları kestik. Progestan bile kullanmadım. 4 gün sonra düşüş kontrolü için kan verdim 407 çıktı. Bu defa dış gebeliğe gitmesin dikkatli olacağız dediler. Rakamlar sürekli şekilde iki güne bir ikiye katladı. Keseyi gördüm, bebeği gördüm. Kalbini duydum. Ama 7. hafta sonunda kalbi durdu. Kromozomal anomali dedi dr. İkinci transferimde (yine genetiksiz) 11. Gün test sonucum 559 çıktı. Doktorda nasıl bir bayram havası. Bi daha teste gerek yok, 2 hafta sonra ultrasonda kese kontrolü dedi. Benim içim rahat değildi niyeyse. Doktora söylemeden testlere devam ettim. 13. gün 1309, 15. gün 2306 (hadi % 80 artmış dedik), 17. gün 3100 - burda bi panik başladı bende. Kadın doğumcuya gittim kese var. Ertesi hafta gittim kese boş. Hcg düzensiz artıyor. Malesef 7. haftada hala boş keseydi. Kürtajla alındı.
Anlatmak istediğim hcg sonuçlarını kimseyle kıyaslama. Düşük veya iyi sonuç diye biley yok. Sağlıklı bebek, rakam kaç olursa olsun ikiye katlıyor görünene dek. 47 ile başlayan kalp atışına kadar giderken, 559 ile başlayan kesede oluşmadı bile.
Dikkat etmen gereken tek şey, aynı saatte aynı hastanede 2 güne bir vermen. Cihaz ayarlarına göre değişebiliyor sonuçlar. Tek merkezde aynı saat altın kural.
Sağlıkla gelsin bebişin. Bize de kocaman moral olsun
Umarım yükseliyordur, umarım herşey yolunda gider. Hepimiz için
Sizin için de en kısa sürede tedavinin sonuçlanmasını diliyorum. Bence Günseli Hoca ile görüşün, avukat Hilal hanım ille de görüş dedi derseniz beni tanır, çok iyi anlaşıyoruz.
Sizin içinizi rahat ettirecektir ve içinizde şüphe kalmayana kadar soru sorabiliyorsunuz, muhakkak konuşun onunla.
Teşekkür ederim canım. Günseli hoca histeroskopi yapar mı acaba? Herkes çok memnun. Gidip görüşsem mi