Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Merhaba, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Sebzeyi salata olarak mi tüketiniz. Yoksa yemek şeklinde pişirip mi?Hangi sebzeleri önerdi.
Corasprin i doktor kullan dedi. Kan pıhtılaşma da var bende o yüzden hamile kalmadan kullanmaya başla dedi.olasi bir doğal gebelik için her ay âdetin 15. Günü başlıyorum. Doğal yolla olduğu da yok da zaten 🤗
Hem salata hem yemek olarak. O mevsimde ne varsa taze onu tükettim. Kahvaltıda çeyrek avokado (5 zeytin yerine geçiyor) tüketiyordum bazen. Kahvaltıda da yeşillik tuketmemi istiyordu kuzu kulağı, roka, salatalık, domates vs ne varsa alıyordum tabağıma biraz ve peynir yumurta falan yiyordum. Ben kilo vermeye de çalışıyordum sadece sağlıklı beslenmek değildi hedefim. Karabugday doğurganlığı destekliyor demişti. 3 kaşık haşlanmış karabugday 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Aklıma geldikçe yine yazarım buraya

Hem salata hem yemek olarak. O mevsimde ne varsa taze onu tükettim. Kahvaltıda çeyrek avokado (5 zeytin yerine geçiyor) tüketiyordum bazen. Kahvaltıda da yeşillik tuketmemi istiyordu kuzu kulağı, roka, salatalık, domates vs ne varsa alıyordum tabağıma biraz ve peynir yumurta falan yiyordum. Ben kilo vermeye de çalışıyordum sadece sağlıklı beslenmek değildi hedefim. Karabugday doğurganlığı destekliyor demişti. 3 kaşık haşlanmış karabugday 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Aklıma geldikçe yine yazarım buraya
Çok mutlu olurum yazarsanız. Bu arada kilo verebildiniz mi

Çok şükür embriyolarıniz var. Bu da bizim için şükür sebebi ki sperm yumurta olmayan yüzlerce insan var 🙏 Amin inşallah canım ben de senin hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah benim de toparlamam seninle aynı dönemlere denk gelecek inşallah birlikte Pozitif görüp hamilelik süreçlerimizi konuşuruz 💜🥰
Canimmm çok çok şükür evet😍🤲❤️
Rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten bu yolda..
Evett canım, sende hemencecik toparlarsin inşallah. Mutlu ,hayırlı haberler verelim birbirimize 🌿🌸🤲♥️

14 kilo verdiyseniz 7 kilo yunda verirsiniz içiniz rahat olsun. Bu arada diyetisyeninizin adı nedir
Ahhh o kiloyu ne ara aldım o kadar sinir oluyorum ki kendime.. diyet yapmaktan nefret eden birisiyim ve tekrar o moda giremiyorum. 1ayım var kontrole gitmeye ve 4 kilo vermek istiyorum en azından doktordan laf isitmiyim bu sefer 😅

Ahhh o kiloyu ne ara aldım o kadar sinir oluyorum ki kendime.. diyet yapmaktan nefret eden birisiyim ve tekrar o moda giremiyorum. 1ayım var kontrole gitmeye ve 4 kilo vermek istiyorum en azından doktordan laf isitmiyim bu sefer 😅
Kesinlikle diyet yapmak çok berbat bir şey. Ben uzun zamandır diyet moduna giremiyorum

Arkadaşlar merhaba.3 Mayıs'ta 5.gün pgt li tek embriyo transferi oldum, natürel transfer oldu.Umarim pozitif haberini buraya yazabilirim, embriyolog %65 civarı şans verdi, umarım tutunmuştur
İlk 2 gün onemlı biliyorsunuz havuc suyu sıkıp mutlaka için 1 bardak. Cok faydalı.
Kuzu eti yiyin kuzu pirzola bir öğünde olsa. Kabak çekirdeği bir avuç hergün.
Pgt li inşallah güzel sonuc alıcaksınız güzel haberleri bekliyoruz.

Ayyy harika 🧿💙🧿💙🧿
Neler oldu bitti diye gireyim dedim harika bı suprizle karşılaştım, huzurla mutlulukla gecsin tüm gunlerin 😘
Sayfamda gezinirken bana attığınız bir mesajı gördüm taa iki sene önce sonra kendimi burda buldum inşallah hamilesinizdir...değilseniz de Rabbim sağlıkla hayirlisiyla en yakın zamanda size de nasip etsin Rabbim.siz mesaj attığınızda ben yeni doğum yapmış yorgun bir anneydim bu yüzden detaylı bir bilgi verememistim...öncelikle siz ve bu yazımı görecek olan herkes için şunu diyebilirim amh değerim üç yıl önce 0.67 idi...3kuretajim vardı sebebi bir türlü bulunamayan...tüp bebek asamasindayken pgt yöntemi için embriyo biriktirme öte yandan kuratjlardan incelen rahmimi ilaçlar kalınlaştırma esnasında yine doğal hamile kalmıştım...bu da düşecek diye sevinememistim.dusujlerim 6-7haftalikkrn kalp atışlarının olmadığı tespitiyle kuretaj oluyordum hep...bu sefer tüp bebek doktorum bana intralipid serum ve prednol denilen bir kortizon ilacı verdi diğer dusuklerimden farklı olarak cunnku hepsinde kan sulandırıcı iğne vitamin estrofem duphaston vs alıyordum bunda da bunlara ek bu serum ve kortizon ilacını vermisti ve ilk defa kalp atışını duymak nasip oldu Rabbime bin şükür kızım şuan 20 aylık....demem o ki pgt vs bişey diyemem ama doğal gebe kalabilen varsa bir de bu ilaçları talep edin çünkü tüp bebek denemenin ne kadar yıpratıcı olduğu biliyorum hele benim gibi yumurtanın az ise ve havuz yöntemi yapiyorsaniz

8.haftadan selamlar. Cuma kontrol vardı kalbi dinledik biraz da seçmeye çalıştık ekrandan. 🥰 artık doktorumla haziran başı görüşücez son kontrol olucak. biraz uzak bir zaman ama sabredicez.
Ağır belirtilerim yok acıkcası Sadece diş fırçalamak zor dayanıyorum.
Tsh yuksek cıkmıs eutrox kullanıyorum ona dikkat edin. Şimdilik böyle.

8.haftadan selamlar. Cuma kontrol vardı kalbi dinledik biraz da seçmeye çalıştık ekrandan. 🥰 artık doktorumla haziran başı görüşücez son kontrol olucak. biraz uzak bir zaman ama sabredicez.
Ağır belirtilerim yok acıkcası Sadece diş fırçalamak zor dayanıyorum.
Tsh yuksek cıkmıs eutrox kullanıyorum ona dikkat edin. Şimdilik böyle.
Çok güzel canım, çok sevindim. Diş fırçalama mide bulantısı yapıyor bende de. Ama mecbur fırçalıyorum elimden geldiğince. Bende kan değerleri de hafif düşmüş sidefer i her gün içiyorum artık.

Arkadaşlar merhaba, bu siteden hep bir şeyleri takip ettim ama hiç bir zaman yazamadım.Allah gerçekten isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin. Bizleri bizlerden başka kimse anlayamaz.
Benim sorunum şu; Amh'ım düşük az yumurtam çıkıyor. Daha önce 1 kimyasal ve 8. haftada kalp durması ile düşük hikayem var. 4. tüp bebek tedavimdeyim. Bu tedavide embriyoyu genetiğe göndereceğiz dediler. 3 yumurtam toplandı 1 tanesi 5.güne gitti onu da genetiğe gönderdiler. Genetik sonucum transfere uygun değil ''6 dan fazla kromozom çifti için anöpliod sonuç varlığı'' diye bir şey çıkmış. Artık tükenmiş durumdayım, daha önce embriyosu sağlıksız gelip sonraki embriyoları genetikte sağlam gelip hamile kalan var mıdır. Gerçekten artık mucizelere ihtiyacım var gibi hissediyorum. Maddi manevi çok yorulduk. Acıbadem kozyatağında Cem fıçıcıoğlunda tedavi görüyorum. Bugüne kadar da tüm işlemler yapıldı, prp,histeroskopi, vitamin, serum falan her şey artık neden olduğuna dair gerçekten bir fikrim yok. Bundan sonraki embriyolarda hep bu şekilde mi olacak:KK43:

Arkadaşlar merhaba, bu siteden hep bir şeyleri takip ettim ama hiç bir zaman yazamadım.Allah gerçekten isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin. Bizleri bizlerden başka kimse anlayamaz.
Benim sorunum şu; Amh'ım düşük az yumurtam çıkıyor. Daha önce 1 kimyasal ve 8. haftada kalp durması ile düşük hikayem var. 4. tüp bebek tedavimdeyim. Bu tedavide embriyoyu genetiğe göndereceğiz dediler. 3 yumurtam toplandı 1 tanesi 5.güne gitti onu da genetiğe gönderdiler. Genetik sonucum transfere uygun değil ''6 dan fazla kromozom çifti için anöpliod sonuç varlığı'' diye bir şey çıkmış. Artık tükenmiş durumdayım, daha önce embriyosu sağlıksız gelip sonraki embriyoları genetikte sağlam gelip hamile kalan var mıdır. Gerçekten artık mucizelere ihtiyacım var gibi hissediyorum. Maddi manevi çok yorulduk. Acıbadem kozyatağında Cem fıçıcıoğlunda tedavi görüyorum. Bugüne kadar da tüm işlemler yapıldı, prp,histeroskopi, vitamin, serum falan her şey artık neden olduğuna dair gerçekten bir fikrim yok. Bundan sonraki embriyolarda hep bu şekilde mi olacak:KK43:
Geçmiş olsun. 3 yumurtadan bir tanesinin genetige gitmesi bile iyi bir gelişme. Üstelik yaşın da genç. Mutlaka olur stres yapma.

X