Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Kızlar merhaba. 4 embriyom Ngs ye gitti 2 tanesi sağlıklı geldi. 10 martta transfer olucam. 4.denemem. Doktorum tek embriyo transfer etmeyi önerdi ama çok kararsızım. Ngs li embriyo tek mi çift mi verilmeli sizce? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Merhaba tebrik ederim. Sağlıklı iki embriyoyunun da tutma ihtimali yüksek ve çoklu gebelik riski bu nedenle tek transfer öneriyor doktorlar.
Önceki 3 denemeniz de sağlıklı gelmiş miydi yoksa 4. De mi geldi

Merhaba benim de iki ngs li embriyom vardı. Tek tek koydurdum. İlki kimyasal oldu ikincisi tuttu. İkisini de ilk transferde koydursaydım belki ikisi de kimyasal olacaktı diye düşünüyorum çünkü belki de kimyasal olmasının sebebi o anki rahimdeki bir sorundu kimbilir. Bunları bilemiyoruz. Benim tek tek koydurmamın sebebi ikizden korkmak değildi de embriyoları tek seferde harcamamaktı.
Çok güzel açıkladınız teşekkür ederim. Evet tabiki o riskte var

Merhaba tebrik ederim. Sağlıklı iki embriyoyunun da tutma ihtimali yüksek ve çoklu gebelik riski bu nedenle tek transfer öneriyor doktorlar.
Önceki 3 denemeniz de sağlıklı gelmiş miydi yoksa 4. De mi geldi
Diğer 3 negatifte Ngs yapılmadı ilk defa Ngs yapıldı. 4 taneden 2 tanesi sağlıklı geldi.

3.deneme öncesi histereskopi +laparoskopi ameliyatı oldum Rahime çizik atıldı ama gene negatif oldu.
Ben pozitif oldugunda farkli olarak histereskopi yapildi bi de kedi sahiplendim. O bana o kadar iyi geldi ki sakinlestirdi hep onunla ilgilendim hatta transfer oldugumu bile unuttum egildim kalktim yerlere oturdum kediyle oynadim belki de olumsuz dusuncelerden uzaklasip kendimizi hayatin akisina birakmaliyiz bugun Kandil sizin icin dua edicem 🥰🙏

Ben pozitif oldugunda farkli olarak histereskopi yapildi bi de kedi sahiplendim. O bana o kadar iyi geldi ki sakinlestirdi hep onunla ilgilendim hatta transfer oldugumu bile unuttum egildim kalktim yerlere oturdum kediyle oynadim belki de olumsuz dusuncelerden uzaklasip kendimizi hayatin akisina birakmaliyiz bugun Kandil sizin icin dua edicem 🥰🙏
Allah razı olsun Rabbim inşallah nasip eder. Hep olumlu düşünüyorumki olumlu olsun

Allah razı olsun Rabbim inşallah nasip eder. Hep olumlu düşünüyorumki olumlu olsun
Amin inşallah önden siz görürsünüz pozitifi arkanızdan ben ve bekleyen tüm güzel kadınlar 😊 dua edelim birbirimiz için, ben de transfer için adetimi bekliyorum. 2 hafta var daha siz o zamana pozitif haberi verirsiniz bize ❤️

Endometrium inceliği sorunu yaşarsanız adetin 7. Veya 8. Günü endonetrial prp yaptırın canlarım. Sonrasında da antibiyotik mutlaka. 8 mm üstüne çıkarmaya çalışın minimum. Ben çok şeyi bir arada yaptım ama endometrial prp ve iki doz meriofert 75 in ve çatlatma iğnesnin kalınlaşmaya iyi geldiğini düşünüyorum. Ben iki ay üstüste yaptım prp yi.Ocak+Şubat toplam iki kere.Kolumdan alınan kan ayrıştırıldı, ise yarayacak kısmı normal transfer gibi endometrium a verildi. Onbeş dakika dinlenip çıktım. Ağrı sızı hiçbir şey yok, normal transfer gibi aynen. Ücreti bir transfer ücretine yakın tutuyor. İlkine 12.500 verdim, ikincisinde 7500. İlkinde hastaneye odedigim ücret iki kerelikti. İkincisi uyguna geldi o yüzden. Bu da burda dursun, umarım hiç ihtiyacınız olmaz.

Kızlar selamlar, tek embrıyom var bugun basladık doğal olarak yapıcaz dedı ılacsız nasıl oluyor rahım kalınlasmamıstı daha once estrofemle. Aceleden yazıyorm lady sizin doğalmı olmustu bırax arastırıcam haftaya kontrol var. ılacsız yol alıcaz

Kızlar selamlar, tek embrıyom var bugun basladık doğal olarak yapıcaz dedı ılacsız nasıl oluyor rahım kalınlasmamıstı daha once estrofemle. Aceleden yazıyorm lady sizin doğalmı olmustu bırax arastırıcam haftaya kontrol var. ılacsız yol alıcaz
Benimde estrofem ile kalınlaşma olmadı doğal oldu sonra progesteron iğne estrofem ile desteklendi

Canım evet benim de doğal oldu ve çok daha iyi oldu. Adetin altıncı ve yedinci günü meriofert ile destekledik. Sekizinci gün çatlatma iğnesi oldum. Aynı gün prp de yaptık. Dokuzuncu gün çatladı. Çatlatma iğnesinden 6 gün sonra da tramsfer oldu. Catladiktan sonra Clinara bant takviyesi oldu. Bunlar herkeste farklı, aynısı olmazsa endişe etme. Hayırlı olsun canım.

Ekşınlara çok alışığız biz canım 😅 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem 🙏
Allah razı olsun sadece buraya yazdım hepımız birbirimizi iyi anlarız bekleyişlerimiz sevincimiz olsun berat kandilinde rüya gördüm 5-6 aylık bir hamıle vardı nasıl gececek bu zaman diyordum, 9 ay nasıl gecer bilmiyorum bunu ben bazen düşünürüm o ayları görebilecekmiyim tek isteğim saglıklı evladımın olması. Ekstradan bişey yapmam lazımmı yeme içme olarak. Vucut kendını sankı doğal yoldan kalmıs gibi olacak dedı doktorum. Heyecanlıyım acıkcası kızlar 🙋🏼

Allah razı olsun sadece buraya yazdım hepımız birbirimizi iyi anlarız bekleyişlerimiz sevincimiz olsun berat kandilinde rüya gördüm 5-6 aylık bir hamıle vardı nasıl gececek bu zaman diyordum, 9 ay nasıl gecer bilmiyorum bunu ben bazen düşünürüm o ayları görebilecekmiyim tek isteğim saglıklı evladımın olması. Ekstradan bişey yapmam lazımmı yeme içme olarak. Vucut kendını sankı doğal yoldan kalmıs gibi olacak dedı doktorum. Heyecanlıyım acıkcası kızlar 🙋🏼
Yeme içme konusunda ben çok kötü bir örneğim😅. İyi örnek arkadaşlar yazar sana bitanem. Ben hiçbir şey demiyim 😅

İlk tedavimde doktor kilo vermemi istemişti 14 kilo verdim onun yönlendirdiği bir infertilite diyetisyene ile. (Şimdi 6 kilosunu geri aldım ve şu an 2.tedavimdeyim ama hic dikkat etmiyorum) Mevsimine uygun beslenme öneriyorlar. Infertil olan çiftler için koyu yeşil sebzeler, nohut, balkabagi, avokado, karabugday vs öneriyordu. Şekerden uzak bir hayat, her gün 1 saat yürüyüş istemişti doktorum da. Ekstra hiçbir şeye gerek yok aslında sadece paketli gıda dediğimiz her şeyden uzak durmayı başarırsak zaten istedikleri gibi beslenmiş oluyoruz.her hafta bir porsiyon bunlardan yememi istiyordu. ben avokadoyu çok seviyorum ve toplu alıyorum yani onu haftada birden daha fazla tüketmiş oluyorum evde varken

X