Günaydınlar !
Bu ay kürtaj sonrasında normal şekilde denememiz telkin edilen aydı. Ancak benim böyle bir cesaretim kalmadı malesef. Normal şekilde gene gebe kalırsam aklımda sürekli gene mi bir genetik sıkıntımız olacak gibi sorular olacaktı. Ben kim ne derse desin engelleyemiyorum bu durumu artık. O nedenle cumadan gittik medical parka son bir kontrolden geçtim ve başladık. Gonaf ve menapur iğne kullanıcam 5 gün, sonrasında gene bakılacak, gelişme varsa Picsi ile sperm seçme, sonrasında da 5. güne kadar inşallah gelişen embiryolara pgt yapılacak. 3 hafta sonrasında biyopsinin sonuçları gelip olumluysa transfer olacak
Zaman geriye gitmiyor keşke deneseydim dememek adına başladım. Daha iyi hazırlanabilirdim bu sürece ama biliyorum ki zaman geçtikçe motive olmak yerine daha da uzaklaşacağım. Ay hayırlısı başladık bakalım :) Dua edin ilk seferlerde tutar.
Tüp bebek sürecinde eşler arasında da ufak sıkıntılar olabiliyor deniliyordu, bizde de iğne yapma olayında oldu :) Ben zaten değil iğneyi yapmak yapılırken görünce fenalık geçiriyorum aşamadığım bişey çocukluktan beri. Eşim yapıyor onu da yok eksik yaptın yok döktün şöyle böyle derken baktım darlıyorum :) Neyse yaşadığımız en büyük sıkıntı bu olsun.
İyi haftalar herkese