Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Canlarım kontrolden çıktım, endonetrium 6.5 civarı çıktı. Transfer iptal, histereskopi olacağım yarın 13.45 de.
Ladycim hic moralini bozma, bak goreceksin bu sekilde agir ama emin adimlarla ilerlemek en dogru ve en guzel sonucu verecek. Saglikli embriyolari zaten cok zor bulabiliyoruz dolayisi ile doktorun transferi riske atmak istememis ne guzel. Sana simdiden histereskopide bol sans diliyorum canim benim.

Çok teşekkürler bitanem

Canlarım kontrolden çıktım, endonetrium 6.5 civarı çıktı. Transfer iptal, histereskopi olacağım yarın 13.45 de.
Canım benim hiç sıkma canını. Hem çocuğu durduk yere balık burcu yapcaktın. Bizim ailenin erkekleri nerdeyse full balık. Hepsi herşeye kırılır bozulur biraz sal çocuğu. Gelecek merak etme.
Histeroskopi de geçer gider, 2 tane üstüste oldum kasım ve aralıkta. Hiç korkma.
Her şey ama her şey yoluna girecek. Ben sana çok inanıyorum, bize güzel haberler yazacağın günler geliyor.

Kısmet değilmiş bu ay canimcim, gelecek aya da yapabilir miyiz bilmiyorum. İki ay üstüste estrofem ve Climara kullanmış oldum. Gelecek ay yeniden kullanmak olabiliyor mu bilmiyorum. Temmuzda da bayram var, hiç istemem sarkmasını. Şimdi estrofemi bire düşürdük bugün bir tane içip birakicam. Bantları da çıkarmıyoruz dün yapistirdiklarim kalacak. Kademeli düşürüyoruz heralde. Bakalım nasıl olacak. Çok tedirginim.

Tedirgin olma kuzum. Bayramda da olmazsa canını sıkma ağustosa kalsın. Önemli olan doğru zamanda olması. Ne güzel 2 tane bebiş var seni bekleyen. Böyle düşün

Bak ben de estrofeme başlıyorum adet oluyorum kist diyorlar, bırakıyorum :) estrofeme başlıyorum adet oluyorum, tiroidit oluyorum. Daha sağlıklı embriyoyu bulmak için tedaviye başlayamadım. Gülüyorum artık, sinir basmaya başladı

Sen rahat ol, geçip gidecek yarın her şey

Belki önümüzdeki ay natürel yaparız, benim adetim düzenli çünkü, her ay kurulu saat gibi tam zamanında gelir. Bu estrofem tedirginligim için iyi bir yol olabilir. Ama ilaçlı ile natürel arasında hangisinde başarı oranı daha yüksek onu bilmiyorum.

Ben naturel siklusla oldum bir transferimi. O da diğer ilaçlı da tutmuştu. Önemli olan sağlıkla ilerlemesi. O yüzden doktoruna bırak kararı bence. Azcık hava al, nefes al, kafanı boşalt.

L Lady Starlight aynı fikirdeyim, aceleyle yanlış yapmaktansa mantıklı davranmak daha iyi yani aslında güzel haber Biliyorum sabır etmek artık zor ama en güzel zamanı ne zaman gelecekse öyle olsun

o rakamlar- istatistikler hep sasirtiyor. bir bakmissin, ilk opundan gelenlerin hepsi gecmis. :)

ben sordugumda tek tek demislerdi dondurma icin, eskidenmis toplu dondurma olayi ancak yine de sormak lazim.
Ay hepsi geçse ne yaparım bilemem sanırım İzmirde sokakta oynayan deli kadın haberi görürseniz show haberde falan o ben olurum herhalde

benim normal vaktinde oldu. Bu arada ben zor kalinlasiyorum diye naturel yapmak istememisti bana, direk ilacli olsun garanti olsun demisti.
Teşekkür ederim bitanem . Yeterli kalınlığı sağlarsa histereskopiden sonra diye düşündüm. Ama başarı oranı aynı mı acaba, onunla ilgili bir istatistik bulamadım. Natüreli Memorial çok uyguluyor sanırım. Forumdaki yazılardan öyle anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…