Katiliyorum kesinlikleeroberto cavallinin just cavalli bayan parfümü tam bir efsane hem gizemli hem çekici bayan arkadaşlarım bile büyüleniyor kokusuna tüm parfüm alışkanlığımı değiştiren bu oldu son 4 yıldır 2. arayışım olmadı aksine yaz kış için ayrı kullanırken o alışkanlığımı bıraktım just la.. ama her tene yakışan bir koku vardır önemli olan kendine yakışanı bulmak derim
roberto cavallinin just cavalli bayan parfümü tam bir efsane hem gizemli hem çekici bayan arkadaşlarım bile büyüleniyor kokusuna tüm parfüm alışkanlığımı değiştiren bu oldu son 4 yıldır 2. arayışım olmadı aksine yaz kış için ayrı kullanırken o alışkanlığımı bıraktım just la.. ama her tene yakışan bir koku vardır önemli olan kendine yakışanı bulmak derim
pembe olan cnm gold u denemedim hiç..hangisi? altın rengi olan mı pembe olan mı?
teşekkürlerpembe olan cnm gold u denemedim hiç..
bu aralar bende en sık bunu kullanıyorum :)roberto cavallinin just cavalli bayan parfümü tam bir efsane hem gizemli hem çekici bayan arkadaşlarım bile büyüleniyor kokusuna tüm parfüm alışkanlığımı değiştiren bu oldu son 4 yıldır 2. arayışım olmadı aksine yaz kış için ayrı kullanırken o alışkanlığımı bıraktım just la.. ama her tene yakışan bir koku vardır önemli olan kendine yakışanı bulmak derim
bende bu yaz hep onu kullandm cok soran oldu :) ama arabada falan midem bulandırdı baska koku arayısına grdmdkny golden delicious der susarım.. üstüne tanımam
hugo boss femme ve shiseido zen tavsiye ederim cok hos kokularbende sürekli kullandığım için burnum alıstı sanırım kokuyu alamaz oldum, oyüzden bende yeni koku arayışındayım, yine dkny tadında kalitesinde
teşekkür ederim öneri için ilk fırsatta deneyeceğim kokularıhugo boss femme ve shiseido zen tavsiye ederim cok hos kokular
he bide unutmadan my burberyy de sanırım o tarz çiceksi bir kokuydu bu 3 nü deneyınce burda fikirlerınızı paylasırsanz mutlu olurum :)teşekkür ederim öneri için ilk fırsatta deneyeceğim kokuları
kullandıgınızda begenilen merak edilen bir koku mu??Burberry the Beat. Çok hoş
Evet o kadar parfüm denedim bunu kullandığımda mutlaka soruyorlar ve cok güzel koltuğunu söylüyorlar. Bir de kalıcı.kullandıgınızda begenilen merak edilen bir koku mu??
süper o zmaan buna da bakacagmEvet o kadar parfüm denedim bunu kullandığımda mutlaka soruyorlar ve cok güzel koltuğunu söylüyorlar. Bir de kalıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?