Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tek bir parfum kullanicak olsaniz hangi parfumu kullanirsiniz?
Evet kizlarr konu basligimizdan da anlasildigi gibi eger hayatiniz boyunca butun parfumlerinizi bi kenara birakip tek bir parfum kullanicak olsaniz hangi parfumu kullanirdiniz? :)
Evet Escada,herkes çok beğeniyor ve şimdiye kadar olumsuz hiç tepki almadım,hatta benden sonra bu parfüme alışan arkadaşlarım bile oldu:) bu parfümü bir türlü değiştiremiyorum,tavsiyesi olan varsa memnun olurum :)
Hep kullanacaksam sıkılmayacagım bir sey olmalı. O yuzden tercihimi daha pudramsı ve bana temizlik hissini cagiristiran CHLOE SIGNATURE olarak kullanmak istiyorum
Evet kizlarr konu basligimizdan da anlasildigi gibi eger hayatiniz boyunca butun parfumlerinizi bi kenara birakip tek bir parfum kullanicak olsaniz hangi parfumu kullanirdiniz? :)
Hanimeli kokusu london boyle durdukcaa kadifemsi kremsi kokuyor insana kendini şık hissettiriyor yani ben oyle hissediyorum en azindan :)) ciceksi bi kokudur :)