Merhaba ; ) biz bu hafta ultrason cektirecez umarım yolundadir hersey.daha önce de belirtmistim oglumun sol bobregi daha kucuk ama yine de % 37 sag normal boyutta % 67.ve böbrek kanallarınin genişliği de farkli.ultrasona 4 ay ara vermemizi istedi dr. Sık tekrarlayinca değişiklik pek yok gibiydi.ama bu kez daha bi umutluyum carsamba ultrason çekilip Dr. Gidecegiz ve aksaminda sonuçları yazarım.
merhaba,benim bebeğimde de sol böbrek alt polde çift toplayıcı sistem var voiding çekildi,korkmana gerek yok benim bebeğim 1 aylıkken çekildi..ağlamadı bile..Merhaba kizlar hepimizin bebeklerine Allahım sifa versin bizlerede sabir en ufacık aci cekmesinler inşallah. .lafi biraz uzaticam benim kizim 2.5 yasinda tesadüfen karin agrisiyla gittiğimiz doktorumuz butun ic organlarina baktirmamizi istedi ve cift toplayici sistemin oldugunu öğrendik bi kanalinda genisleme varmis o gune kadar idrar yollariyla ilgili hic bi sikayet enfeksiyon ates yokken ogrendikten 10 gun sonra idrar yolu enfeksiyonu gecirdi ilac kullandik bizden doktorumuz voiding ve baska testler istedi ama kizim okadar hassas ki labiasinda hafif bi kapalilik var krem surerken bile katiliyor babasiyla zor sürüyorum uykusunda deniyorum kaniyo diye aglamaya başlıyor bu yuzden doktorumuza o testleri 2.bir enfeksiyon sonrası yaptırmak icin soz verdik guya cok sonra olur ne de olsa ilki 2.5 yil sonra olmustu ama 2. Enfeksiyon 15 gun sonra gerceklesti artik kacis yok uyutmuyolarmista voiding sirasinda cani acir mi nasil olur yaptıran anneler bana bilgi verirmisiniz doktorumuz ameliyat soz konusu dedi genislemeden dolayi icim daraliyor
merhaba,benim bebeğimde de sol böbrek alt polde çift toplayıcı sistem var voiding çekildi,korkmana gerek yok benim bebeğim 1 aylıkken çekildi..ağlamadı bile..
onu da çektrcez temmuz da hem mag3 hem dmsa istedi doktor bizden..siz kime gidiyorsunuz doktor oalrakBi de sintigrafi cekilecek siz cektirmis miydiniz
bence bir başka doktor a daha sorun sakın enfeksiyon varken çekim yapmayınSimdi aglamasi degilde artik bizim kültür sonuclarimiz temiz cikmiyo 3 kere antibiyotik kullandık her seferinde temiz cikacak voiding yaptıracaz diye bekliyoruz en sonunda doktorumuz bakteri bitecek gibi gozukmuyor ayni antibiyotigi tekrar kullanacak o sorada çekilecek antibiyotik baskisi altinda bobrege bişey olmaz dedi ama hic bana mantikli gelmedi enfeksiyon bobrege cikarsa sonuçta herkes kulturu temiz cektiriyor voidingi kafam cok.karisti azalacagina artarak devam ediyo enfeksiyonu
bence bir başka doktor a daha sorun sakın enfeksiyon varken çekim yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?