- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
pasta yaparım ben netten bulup denemeyi seviyorum
birde tüm gün pc açık olur burdaki arkadaşlarımla sohbet ediyorum
Canım ben de yeni evlendim. Ailemden çook uzaklardayım.. Sadece eşim ve ben buradayız. Birkaç arkadaşım var. Ama ben yalnızlığı çok seviyorum..
Tam bir kitap kurduyum.. Kitap okumak ve nette her konuda her şeyi araştırmayı seviyorum.. Bilmediklerimi öğrenmek çok hoşuma gidiyor..
Faydalı olan,işime yarayan her konuda.. Net sabahtan yatana kadar açık duruyor zaten..
ben de yemek yapmayı seviyorum ama kısa sürüyor, pastaya filan bulaşmak istemiyorum kilo alıyorum,3,4 kilo fazlam var zaten.ama seni tebrik ederim güzel bir hobi özellikle de iyenler için
olmak istediğim insan tipi hep araştıran okuyan.. bazı dönem öyle oluyorum ama malesef şu dönem yapmıyorum, bir silkelensem eminim araştırarak güzel vakit geçecektir. tabi bu da günün bir kısmı, hep bu da olmaz yanına alternatif lazım
Ben aileme akrabalarıma uzakta denizi olan güzel bir ege kasabasındayım.şimdiye kadar burayı çok seviyordum ama bu aralar (eşim işten çıktığı için )canım dışarı da çıkmak istemiyor 1, 2 arkadaşım var onlarla da olmaktan da zevk almıyorum artık , hep yalnızım ..evdede güneş odanın içinde, halsizlik oldu tembelleştim. kitap okumakla pek aram yok malesef.
Güzel vakit geçirmek için ne yapılabilir. siz yalnızsanız ne yapıyorsunuz. ev de yada dışarda. Bana fikir verir misiniz lütfen , sıkılıyorum.
evde bağıra bağıra şarkı söylemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?