Tek başınızayken neleri yapmayı seviyorsunuz?

sevgi_kelebegi

Huzur Omzunda Kocacım
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
681
16
46
İzmir
Ben aileme akrabalarıma uzakta denizi olan güzel bir ege kasabasındayım.şimdiye kadar burayı çok seviyordum ama bu aralar (eşim işten çıktığı için )canım dışarı da çıkmak istemiyor 1, 2 arkadaşım var onlarla da olmaktan da zevk almıyorum artık , hep yalnızım ..evdede güneş odanın içinde, halsizlik oldu tembelleştim. kitap okumakla pek aram yok malesef.

Güzel vakit geçirmek için ne yapılabilir. siz yalnızsanız ne yapıyorsunuz. ev de yada dışarda. Bana fikir verir misiniz lütfen , sıkılıyorum.

pasta yaparım ben netten bulup denemeyi seviyorum
birde tüm gün pc açık olur burdaki arkadaşlarımla sohbet ediyorum

Canım ben de yeni evlendim. Ailemden çook uzaklardayım.. Sadece eşim ve ben buradayız. Birkaç arkadaşım var. Ama ben yalnızlığı çok seviyorum..
Tam bir kitap kurduyum.. Kitap okumak ve nette her konuda her şeyi araştırmayı seviyorum.. Bilmediklerimi öğrenmek çok hoşuma gidiyor..
Faydalı olan,işime yarayan her konuda.. Net sabahtan yatana kadar açık duruyor zaten..

pasta yaparım ben netten bulup denemeyi seviyorum
birde tüm gün pc açık olur burdaki arkadaşlarımla sohbet ediyorum

ben de yemek yapmayı seviyorum ama kısa sürüyor, pastaya filan bulaşmak istemiyorum kilo alıyorum,3,4 kilo fazlam var zaten.ama seni tebrik ederim güzel bir hobi özellikle de iyenler için :3:

Canım ben de yeni evlendim. Ailemden çook uzaklardayım.. Sadece eşim ve ben buradayız. Birkaç arkadaşım var. Ama ben yalnızlığı çok seviyorum..
Tam bir kitap kurduyum.. Kitap okumak ve nette her konuda her şeyi araştırmayı seviyorum.. Bilmediklerimi öğrenmek çok hoşuma gidiyor..
Faydalı olan,işime yarayan her konuda.. Net sabahtan yatana kadar açık duruyor zaten..

olmak istediğim insan tipi hep araştıran okuyan.. bazı dönem öyle oluyorum ama malesef şu dönem yapmıyorum, bir silkelensem eminim araştırarak güzel vakit geçecektir. tabi bu da günün bir kısmı, hep bu da olmaz yanına alternatif lazım

ben de yemek yapmayı seviyorum ama kısa sürüyor, pastaya filan bulaşmak istemiyorum kilo alıyorum,3,4 kilo fazlam var zaten.ama seni tebrik ederim güzel bir hobi özellikle de iyenler için :3:

olmak istediğim insan tipi hep araştıran okuyan.. bazı dönem öyle oluyorum ama malesef şu dönem yapmıyorum, bir silkelensem eminim araştırarak güzel vakit geçecektir. tabi bu da günün bir kısmı, hep bu da olmaz yanına alternatif lazım

canım bende pek yemem ama yapıp anneme,kızkardeşime götürürüm
eşim işyerine götürür
örgü gibi becerilerin varsa onlarıda deneyebilirsin

Bahçe varsa toprakla uğraşabilirsin ,tüm stresini atarsın domates , salatalık vb. güzel olur. Nakte çevirebileceğin bir becerin varsa evde yapmayı düşünebilirsin. Etrafı gözlemle kadınlar neler yapıyor diye , onlardan fikir edinebilirsin.

bence bir sanat kursuna git mesela ben stilistlik ve modelistlik ursuna gitmiştim çizimim gelişti, şu an doğum iznindeyim çizip ve boyuyorum vakit geçitiyorum..

yanliz olmayi cok severim....

hele aksamlari.. guzel bi film koyarim yaninada patlamis misir- kek, cikolata...:16::16:

kafa dinlerim ohh miz gibi...:34:

Ben aileme akrabalarıma uzakta denizi olan güzel bir ege kasabasındayım.şimdiye kadar burayı çok seviyordum ama bu aralar (eşim işten çıktığı için )canım dışarı da çıkmak istemiyor 1, 2 arkadaşım var onlarla da olmaktan da zevk almıyorum artık , hep yalnızım ..evdede güneş odanın içinde, halsizlik oldu tembelleştim. kitap okumakla pek aram yok malesef.

Güzel vakit geçirmek için ne yapılabilir. siz yalnızsanız ne yapıyorsunuz. ev de yada dışarda. Bana fikir verir misiniz lütfen , sıkılıyorum.

canım seni çok iii anlıyorum bende ailemde uzaktayım sadece eşim ve birde 4 aylık oğlum var
tüm gün evdeyim diyebilirim çocukla güzel zaman geçiyor fakat insan sıkılıyor coğu zman arkadaş konusuna gelince çalışıyorken vardı (bu aradA HEMŞİREYİM ŞUAN DOĞUM İZNİNDEYİM) şimdi sadece çok nadir bir arkadaşla görüşüyorum. anlayacağın hep sıkılma yani çocuk yemek ev işi öle geçiyor işte. çiçeklerim var onlara bakım yapıp sulayarak hoş vakit geçiriliyor....

Müzik dinlerim, internette vakit geçiririm, mutfakta yeni şeyler denemeye çalışırım, kitap okurum, ortalığı toparlarım, tv/ film izlerim...

o an canım neleri yapmak istiyorsa.

radyodan müzik dinliyorum genelde.. yok bi şarkıya takıksam pcden dınlerım yada telden vs.. muzık eşliğinde bulmaca yada patık orerek vakıt gecırırm ne bılım bebk yelegıde olabılır bu.. saga sola hediyelık iyi oluo..bazen kitap okuyorum..ruh halime gore değişio

Back