Tek basina tatile gitmek

Ben kafa dinlicem soylee elimde icecegim onumde kitabim saatlerce diyorsanız bal gibide tek de gidilir.tek giden insan guzel insandır.ancak arkadaslarla da cok guzel.olabilir. benim annem pek sıcak bakmiyor ama yine de darisi başıma :)

yurtdışında birçok kez yaptım ve sıkıntı yaşamadım, ama türkiye için iki kere düşünürdüm. ben de bu yaz sırf trenle türkiye turu yapmak istiyorum ama çok da yemiyor açıkçası. eğer ikinci arkadaşınız size uyum sağlayacak biriyse çok eğlenirsiniz ama genelde bana denk gelenler gibi uyuz biriyse çok da keyif alamayabilirsiniz :)

cok yakin arkadasim ama istemedigi birsey oldugu zaman surat asar trip atar Ben de suan emin olamadim acikcasi:))

açıkçası ben çekemezdim. hem ne akdar sosyal biri olduğunuza bağlı olarak yalnız çıkılan seyahatlerde sizin gibi bir çok kişiyle tanışıp onlarla da takılabilirsiniz. bahsettiğiniz gibi biriyse ben yalnız çıkardım ama tabi siz bilirsiniz :)

cok yakin arkadasim ama istemedigi birsey oldugu zaman surat asar trip atar Ben de suan emin olamadim acikcasi:))
Bir insanı en iyi tatilde tanırsınız.

İki kız gittiğimizde arkadaşım o kadar ağır, o kadar sallana sallana hazırlanırdı ki ben koltukta fenalıklar geçirirdim. Öte yandan 4 kişi gittiğimiz tatilde herkes 10 dakikada hazırlanırdı hop çıkardık.

Tatilde arkadaşınızın her istediğine uyum sağlayabilecekseniz veya surat asıp trip atmasını kaale almayacaksanız, sizi etkilemeyecekse çıkın.

Ben bu eylül bi tatil satın aldım tek gideceğim çünkü kamp şeklminde ve içindeki aktiviteleri her arkadaşım yapamaz (yamaç paraşütü tüplü dalış rafting) hem bi kamp usulü olduğu için orada bi ekip oluşturulacak yeni arkadaşlar edineceğim hiç tanımadığım bi kızla aynı odayı paylaşacağım...

heycanlıyım hayatımın en ilginç tatillerinden birine çıkacağım.

Her turku gidilir tatil bu. Tek gidilir kafa dinlenir, kitap okunur, kendinle basbasa kalinir. Arkadasla gidilir icilir, dedikodu yapilir, cilginlik yapilir ve daha birsuru sey..20 yasindasiniz cok kasmayin sanki ankarada istanbulda kimse takilmiyomu arkaniza. Muhattap olunmadikca problem yok. Yok illede guvenlik diyosaniz cruise tura katilin arkadaslarina. Hem asiri guvenli olur, hem asiri eglenceli, hem mykonos fln ohh miss.

Kizlar gidilir mi sizce? Tek basina olmasa bile iki kiz arkadas gitmek mantikli mi? 20 yasindayiz bu arada. Arkadasim pesimize takilanlar olur falan diyor ama giden arkadaslarim var Artilari eksileri nelerdir sizce ?
Gidilir neden gidilmesin. Ben yanlız gitmiştim tatile 7sene evvel gayette rahattım. Sadece gideceğiniz oteli iyi seçin,herşey dahil sistem olsun,dışarı çikmak gerekmez,oteldede kimse sizi kolay kolay rahatsız edemez.

Kız arkadaşla daha zevkli olur. Gezin bekarlığın tadını çıkarın 3 yıl önce kızlarla tatile çıkmak istedim, eşim tamam dedi ama kendi de geldi" peşimden ". Kendi geldiği yetmezmiş gibi diğer kızlarının da sevgilisini çağırıp kız kıza tatilimizin sonunu getirmiş oldu, yani kısaca gezebildiğin kadar gez canım

Arkadaşınla gitsen daha güzel olur, daha çok eğlenirsin. Merak etme bir şey olmaz :) Öğrencilik zamanında kız arkadaşımla otostopla bile seyahat ettik bişeycik olmadı

kafanı dinlemek istiyorsan tek git bence ben bazen yapıyorum telefonu arada açıp ailemle konuşuyorum sonra kapatıyorum kafamı dinleyip dönüyorum çok iyi geliyor. ama eğlenmek için kafa dengi bi kız arkadaşınla gidebilirsin tabi eğlenceli olur.

7 yıldır tatile hep 2 kız gideriz, çok da eğleniriz. Yeni arkadaş gruplarımız ortamlarımız olur. Ne para çaldırdık, ne kimse bize takıldı, ne de sorun yaşadık. Bence cesaret edip gidin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…