- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Aa bu çok mantıklı
cok yakin arkadasim ama istemedigi birsey oldugu zaman surat asar trip atar Ben de suan emin olamadim acikcasi:))yurtdışında birçok kez yaptım ve sıkıntı yaşamadım, ama türkiye için iki kere düşünürdüm. ben de bu yaz sırf trenle türkiye turu yapmak istiyorum ama çok da yemiyor açıkçası. eğer ikinci arkadaşınız size uyum sağlayacak biriyse çok eğlenirsiniz ama genelde bana denk gelenler gibi uyuz biriyse çok da keyif alamayabilirsiniz :)
Bir insanı en iyi tatilde tanırsınız.cok yakin arkadasim ama istemedigi birsey oldugu zaman surat asar trip atar Ben de suan emin olamadim acikcasi:))
Gidilir neden gidilmesin. Ben yanlız gitmiştim tatile 7sene evvel gayette rahattım. Sadece gideceğiniz oteli iyi seçin,herşey dahil sistem olsun,dışarı çikmak gerekmez,oteldede kimse sizi kolay kolay rahatsız edemez.Kizlar gidilir mi sizce? Tek basina olmasa bile iki kiz arkadas gitmek mantikli mi? 20 yasindayiz bu arada. Arkadasim pesimize takilanlar olur falan diyor ama giden arkadaslarim varArtilari eksileri nelerdir sizce ?
Evet bence de işte arkadaşımın kuruntusuGidilir neden gidilmesin. Ben yanlız gitmiştim tatile 7sene evvel gayette rahattım. Sadece gideceğiniz oteli iyi seçin,herşey dahil sistem olsun,dışarı çikmak gerekmez,oteldede kimse sizi kolay kolay rahatsız edemez.
Tek başına mı sen de?Ooh sefan olsun : )
Ben de önümüzdeki ay gidiyorum 10 gün tatile : )