Tek basina tatile gitmek

bende bu yaz arkadaşımla tatile gidiyorum ... tabikide gidilir .. 20 yaşındasın yani annenle babanla mı gidiceksin hala ?gidin gezin tek olursan belki sıkılırsın hiç tek çıkmadım tatile ...ama iki kız güzel olur ...

Tek de gittim, 2 kiz da, 5 kiz da, en iyisi 2 kiz gidin Kaş a gidin, turlara katilin, keyif yapin.
tek basima kayakoy sanat kampina gitmistim fethiyede, orda tanistigim arkadaslarimla hala gorusurum, inanilmaz eglenceliydi. Tavsiye ederim :KK66:

Tek de gittim, 2 kiz da, 5 kiz da, en iyisi 2 kiz gidin Kaş a gidin, turlara katilin, keyif yapin.
tek basima kayakoy sanat kampina gitmistim fethiyede, orda tanistigim arkadaslarimla hala gorusurum, inanilmaz eglenceliydi. Tavsiye ederim :KK66:
bende bu yaz arkadaşımla tatile gidiyorum ... tabikide gidilir .. 20 yaşındasın yani annenle babanla mı gidiceksin hala ?gidin gezin tek olursan belki sıkılırsın hiç tek çıkmadım tatile ...ama iki kız güzel olur ...
Plan yaptığım arkadaşım caymaya başladı annemler izin vermez paradan dolayı falan demeye başladı sinir oldum:63:
Diğer arkadaşlarımın da ailesi izin vermiyor kaç yaşına geldik cidden, moralim bozuldu:KK20:
Tek de gitmek istemiyorum eğlenemem diye

Kizlar gidilir mi sizce? Tek basina olmasa bile iki kiz arkadas gitmek mantikli mi? 20 yasindayiz bu arada. Arkadasim pesimize takilanlar olur falan diyor ama giden arkadaslarim var:110: Artilari eksileri nelerdir sizce ?
öyle bir ruh halimdeyimki tek başıma tatil ne iyi gelirdi anlatamam.ben olsam giderim tek.havam yerindeyse yanımda kız arkadaşım olsada hiç fena olmazdi hani.ama olmasada olur.sadece gideceğin yer önemli bence ona dikkat et yeter.ailenlede gitsen tekte gitsen takılan takılıyor bana göre ve öyle yerler varki tek başına bayanların kalabileceği yerler hiçte rahatsız olmuyorlar günümüz değişti artık.

Plan yaptığım arkadaşım caymaya başladı annemler izin vermez paradan dolayı falan demeye başladı sinir oldum:63:
Diğer arkadaşlarımın da ailesi izin vermiyor kaç yaşına geldik cidden, moralim bozuldu:KK20:
Tek de gitmek istemiyorum eğlenemem diye

Tek basina bir tatil koyune ya da hersey dahil otele falan gidersen sıkılabilirsin cidden ama tura katilabilir ya da dedigim gibi kamplara katilabilirsin. Birsuru yalniz ya da grup halinde genc insan oluyor ve hemen kaynasiliyor. Bi arastir bence :KK66:

Kizlar gidilir mi sizce? Tek basina olmasa bile iki kiz arkadas gitmek mantikli mi? 20 yasindayiz bu arada. Arkadasim pesimize takilanlar olur falan diyor ama giden arkadaslarim var:110: Artilari eksileri nelerdir sizce ?
ben üniversite yıllarımda gitmiştim,yalnız değil ama iki kız arkadaş birkaç kez foçaya,olimpos,sarımsaklı ve ayvalığa gitmiştik,hepside hayatımın en güzel yaz tatilleriydi,yanınızda ki arkadaşın kafa dengi olması önemli:KK66:

Son düzenleme:
X