- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Bence de cok eglenceli olurTek basina da gidilir ama iki kiz arkadas tatile gitmek daha zevkli olur bence.
Pesinize takilacak olan her sartta takilir.
İstiyorsaniz gidin bence. :)
Tek gitmek sikintili olmuyor mu ya Ben denizdeyken cuzdan telefon caldiririm vs diye korkuyorumTek gittim. 2 kız gittim. 2 kız 2 erkek gittim. Hepsinde bara da gittim/gittik, denize havuza da. Hepsinin kendine göre güzel tarafları var. Sizin ne istediğinize bağlı bence.
Tesekkur ederimnereye gitmek istediginize bagli, ben sahsen 2 kiz gittigim tatil yerini daha da bir özenle secerdim özelikle türkiye sinirlari icinde. onun disinda cokda güzel gidilir
simdiden iyi eglenceler
Tek de gidilir, kızkıza da gidilir, single turlarla da gidilir. Hepiciğini denedim, peşime kimse takılmadı.Kizlar gidilir mi sizce? Tek basina olmasa bile iki kiz arkadas gitmek mantikli mi? 20 yasindayiz bu arada. Arkadasim pesimize takilanlar olur falan diyor ama giden arkadaslarim varArtilari eksileri nelerdir sizce ?
Ben deniz tatiline tek gittiğimde bazen telefonu yanıma almıyorum. Cüzdan almıyorum, sadece yetecek kadar nakit alıyorum.Tek gitmek sikintili olmuyor mu ya Ben denizdeyken cuzdan telefon caldiririm vs diye korkuyorum
Ever haklisiniz tek basina cok sikici olur diye dusunuyorumkesinlikle iki kişi gitmelisin..
Ayy cok guzel cesaretinizden oturu kutluyorumKimi insanlar sadece kendi başlarına da çok keyif alabilir, mesela ben. Arkadaşla gezmekten ayrı, tek başıma gezmekten ayrı keyif alırım. Kimi teklikten hoşlanmaz, ille birini ister. Karakter meselesi.
Yarın ben de burada başka bir eyalete tatile gidiyorum tek başıma, çok uzak, 3 uçakla gidiliyor. Yaşadığım ülkenin öteki ucu. Bir de araba kiraladım orada gezmek için. Kendi kendime birkaç gün özgür kız misali takılıp döneceğim.:)
End mantiklisi bu sekil sanirimTek gittiğinizde sıkılabilirsiniz
Bir de sizi yalnız görenler muhabbet etmeye kalkar ki şahsen sevmem öyle
iki kız her yere ama her yere gidilir ne olacak zaten tatil bölgesinde her yer nispeten serbest
Peşinize takılanı terslersiniz olmadığı azıcık bağırırsınız insanlar sahip çıkar
Ama ben telefonu cüzdanı kaptırırım fikrinize takıldım
Tatile kaç kişi gidersek gidelim hepimiz aynı anda denize gireriz
Akıllı telefonları odada bırakırız; cüzdanı zaten otele girdiğimiz anda bir yerlere tıkarız
Plaj çantasının içine de 10-20 bir şey koyarız ki bizde çocuk var onun için bir şeyler isterse diye yoksa zaten plajda ne harcaman olacak ki en fazla dondurma içecek vs
Bir de akılsız eski telimiz var onu da saat niyetine alıyoruz yanımıza o da plaj çantasında oldu bittti
Ooh sefan olsun : )Kimi insanlar sadece kendi başlarına da çok keyif alabilir, mesela ben. Arkadaşla gezmekten ayrı, tek başıma gezmekten ayrı keyif alırım. Kimi teklikten hoşlanmaz, ille birini ister. Karakter meselesi.
Yarın ben de burada başka bir eyalete tatile gidiyorum tek başıma, çok uzak, 3 uçakla gidiliyor. Yaşadığım ülkenin öteki ucu. Bir de araba kiraladım orada gezmek için. Kendi kendime birkaç gün özgür kız misali takılıp döneceğim.:)