Tek basina tatile gitmek

nereye gitmek istediginize bagli, ben sahsen 2 kiz gittigim tatil yerini daha da bir özenle secerdim özelikle türkiye sinirlari icinde. onun disinda cokda güzel gidilir
simdiden iyi eglenceler

Tek gittim. 2 kız gittim. 2 kız 2 erkek gittim. Hepsinde bara da gittim/gittik, denize havuza da. Hepsinin kendine göre güzel tarafları var. Sizin ne istediğinize bağlı bence.
Tek gitmek sikintili olmuyor mu ya Ben denizdeyken cuzdan telefon caldiririm vs diye korkuyorum

Kizlar gidilir mi sizce? Tek basina olmasa bile iki kiz arkadas gitmek mantikli mi? 20 yasindayiz bu arada. Arkadasim pesimize takilanlar olur falan diyor ama giden arkadaslarim var Artilari eksileri nelerdir sizce ?
Tek de gidilir, kızkıza da gidilir, single turlarla da gidilir. Hepiciğini denedim, peşime kimse takılmadı.
Gideceğiniz yeri dikkatli seçin. Kuşadası, didim fethiye gibi beldeler varsa aklınuzda kendi plajı, kendi eğlence mekanları olan oteller tercih edin. Yok biz öğrenciyiz, pansiyon düşünüyoruz diyorsanız foça, kaş, kalkan, datça idealdir, çok hanzo olmaz. Bir de olimpos var, öküzü çoktur ama başınıza bişey gelmez.

Tek gitmek sikintili olmuyor mu ya Ben denizdeyken cuzdan telefon caldiririm vs diye korkuyorum
Ben deniz tatiline tek gittiğimde bazen telefonu yanıma almıyorum. Cüzdan almıyorum, sadece yetecek kadar nakit alıyorum.
Eğer gittiğim yerde çantayı görebiliyorsam denizdeyken veya sakin bir yerde plaj çantasının en altıa tıkıyorum ki kolayca çalınmasın, deşmek gereksin o arada görülür zaten.

Tek başına tatilin en büyük artısı tamamen kendi kafanıza göre plan program yapmak. Özellikle deniz tatili değil de gezme tatiline gidiyorsam bunu tercih ediyorum ben. Canımın istediği gibi geziyorum, istediğimi yiyip istediğim yere gidiyorum.

İster deniz tatili ister gezme tatili, yanınızdakilerle kafanızın uyuşması çok önemli, yoksa burnunuzdan gelir. O yüzden aynı zevkleri paylaştığınız birini tercih edin.

Kimi insanlar sadece kendi başlarına da çok keyif alabilir, mesela ben. Arkadaşla gezmekten ayrı, tek başıma gezmekten ayrı keyif alırım. Kimi teklikten hoşlanmaz, ille birini ister. Karakter meselesi.
Yarın ben de burada başka bir eyalete tatile gidiyorum tek başıma, çok uzak, 3 uçakla gidiliyor. Yaşadığım ülkenin öteki ucu. Bir de araba kiraladım orada gezmek için. Kendi kendime birkaç gün özgür kız misali takılıp döneceğim.:)

Tek gittiğinizde sıkılabilirsiniz

Bir de sizi yalnız görenler muhabbet etmeye kalkar ki şahsen sevmem öyle

iki kız her yere ama her yere gidilir ne olacak zaten tatil bölgesinde her yer nispeten serbest

Peşinize takılanı terslersiniz olmadığı azıcık bağırırsınız insanlar sahip çıkar

Ama ben telefonu cüzdanı kaptırırım fikrinize takıldım

Tatile kaç kişi gidersek gidelim hepimiz aynı anda denize gireriz

Akıllı telefonları odada bırakırız; cüzdanı zaten otele girdiğimiz anda bir yerlere tıkarız

Plaj çantasının içine de 10-20 bir şey koyarız ki bizde çocuk var onun için bir şeyler isterse diye yoksa zaten plajda ne harcaman olacak ki en fazla dondurma içecek vs

Bir de akılsız eski telimiz var onu da saat niyetine alıyoruz yanımıza o da plaj çantasında oldu bittti

Ayy cok guzel cesaretinizden oturu kutluyorumiyi eglenceler

End mantiklisi bu sekil sanirim

Ooh sefan olsun : )

Ben de önümüzdeki ay gidiyorum 10 gün tatile : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…