Tek başına olmak iyi midir?

Tek kalmak iyi midir ?

• Ankete Katılan
    34
En büyük servet yalnızlık bence ..öyle aşırı ıssızlıktan da bahsetmiyorum :) kafa dengi iki kişi varsa fazlasını arama .
Benim çevrem çok kalabalık fakat görüştüğüm kişi sayısı bellidir .herkese güven olmuyor bu zamanda .

o ortamlar ohooo kaç kere değişiyor. üniversite hazırlıkta bir arkadaş grubu vardı 3 kişilerdi ben kendi kendime “ayy bunlarla hiç arkadaş olamam, ne kadar farklıyız” demiştim. üniversite 3’te o kızlardan birisi en yakın arkadaşlarımdan biri oldu hatta son sınıfta daha da yakınlaştık. hiç canını sıkma arkadaşın elbet olur önemli olan güvenilir olması.

Ay. Kuzum insallah ya ikinci sınıftayım ben, ortam kurarım insallah

Kişiden kişiye değişir lakin ben yalnız kalmayı tercih ettim üni zamanında. Eve çıktığımda da yalnız çıktım. Arkadaş çevrem çok geniş olmasına rağmen....

Sen yalnızlıktan hoşlanmıyorsan, en azından asgari düzeyde anlaşabileceğin bir arkadaş bul yanına. Okulda da takılabileceğin başka arkadaşların olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…