tehdit gibi birşey

sizce beni tehdit eder mi

• eder mi

OY: 3 100,0%
  • etmez mi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

sahraa_12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
4
1
27
Arkadaşlar, 22 yasinda biriyle ciktim bendenciplak fotograflar istedi attim cok kez de gorustuk kendisi asiri agir abi asiri sinirli biri, boyle nasil desem dmhayattan umidini kesmis oylesine bos yasayan biri, geçenlerde ona fotograflarimi sildinmi dedim oda sildim ama geri donusumde dedi telefonu iphone. Ayrilmamiza ragmen sureklinsex konusmak istedi, sen bwni elbwt tehdit ediceksin dedim benden yana bi sikinti olmaz dedi, birine atarsin falan dedim niye atiyimndedi uyuz etmedigin syrece zaten yapmam dedi, ve sex hayati baya hareketli bu kişinin, sonra geçen gun ben sim kartimi.kirdim, buna da birini dava ettik annem.telefonumu aliyor dedim, oda tamam tamam.gorusufuz dedi sadece

Bence sosyal medya hesaplarını kapat gerekirse telinide değiştir sana ulaşamazsa tehditte edemez bidaha da böyle bi şey yapma basın belaya girer

İnstagrama girmiyorum gonderi atmiyorum yani, facem de kapalı hattımıda kırdım istanbula dönünce yeni hat alacağım bir süre ortalıkta yokum, cok tesekkur ederim cok tovbe ettim bidaha aslaa

zamanında yediğin hurmalar gün gelir g*tünü tırmalar ..
çekip gönderirken bunlar aklına gelmemiş miydi adam seni tehtit etse yeridir çünkü müstehak size.

Neden çıplak fotoğraf atıyorsunuz? Yani fotoğrafına bakıp tatmin olması daha mı iç açıcı?
Gidin sevişin o zaman kardeşim. Hem yapıp hem korkuyorsunuz ilginçsiniz ya

cinsel hayati baya hareketli demissin bu adamdan icin. bunu bildigin halde neden resim yollarsin ki? bu bir. Ikincisi de etrafinda kendini tatmin edecek illaki baska birileri vardir diye dusunuyorum bu durumda da niye seninle ugrassin ki daha.. ama sakin bir daha boyle bi hata yapma derim. nolur nolmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…