• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdıt ediliyorum

KaRaMeL_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
29
0
86
31
İstanbul
Arkadaşlar yaşım 17 .1 ay öncesine kadar 30 yaşında biriyle çıkıyodum ama hep içki içiyo psikopat birisi böyle olduğunu bilseydim konuşurmuydum hiç annem babam öğrendi telefonumu aldılar babam bidaha ararsa bana söyle dedi dün ona bidaha ararsan babama söylerim artık peşimi bırak dedim bundan sonra ben senin değil sen benim peşimden koşcaksın dedi bütün mesajlarını babana gönderirim benle konuşmazsan diyor çok kötüyüm mecbur onu her gün arıyorum aramızda öpüşme gibi ufak şeyler yaşadık neyapıcağımı bilmiyorum bi akıl verin seni bırakmıycam diyoohaoldumsmileohaoldumsmile

annene olanları anlat. annen babana anlatsın. polise de şikayet edin olsun bitsin

17 yaşında biri olarak 30 yaşındaki adamla hangi akla hizmet çıktığını ailene nasıl anlatırsın...

aileni devreye sok

Pabuç bırakma o pisliğe.

Söyle ailene.

Sonra daha kötü şeyler olabilir.

canım ne olursa olsun tehditlerine boyun eğme. görüyoruz medyada kızlara tehditle neler yaptırıyorlar...
baban sana kızacak belki ama babadır illa ki arkanda olacaktır, o adamdan da böylece kurtulursun.

Back