- Konu Sahibi birsalihakul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun kuzum ne demektatlım hakkını helal et
kızlar nasıl gidiyor okumalar?
Meryem ve Yusuf süresini yaklaşık 2 aydır okuyorum bende
Kardeşimin nişanı vardi bir haftadır İstanbul bursa arası mekik dokuduk, şimdi de adanaya ailemin yanına geldim okumaya başladım ama ağır ilerliyorum maalesef, inşallah yetiştireceğim kuzumkızlar nasıl gidiyor okumalar?
okuma bitmedi aslından bu hafta ben hiç müsait olamadım ve daha başındayım duanın, sen de aramıza katılırsan dua sayımız azalır,.Arkadaşlar ben bu gruba yazmıştım bende okumak istiyorum diye ne kadar almam gerekiyo diye ama bana bildirim gelmedi bildirim gelmeyince bende görmedim mesajları şimdi rastgele girince gördüm inşallah okuma bitmemiştir ne kadar okuma kaldı
Maalesef başta duayı niyetimize alırken ona göre aldık. Herkese de tek twk uygun mu diye sordum. Cuma gününe kadar okumamızı tamamlayalım, cuma günü ezan sela arası duamızı yapar tekrar katılmak isteyenlerle başlarız.
kızlar sayıları alalı mı sizden nasıl gidiyor?
Ben okudum canım hepsini bitti benimkiikızlar sayıları alalı mı sizden nasıl gidiyor?
Ben 100 tane okuyabildim bu hengamede, halam ve kız kardeşimden yardım alacağım aksi takdirde yetismeyecekkızlar sayıları alalı mı sizden nasıl gidiyor?
Ben okudum canım hepsini bitti benimkii
Canım benim de bitti Allah dualarımızı kabul etsin eksik ya da fazla yaptıysam hakkınızı helal edin. Hepimizin niyetine 740 adet okudum rabbim kabul etsin inşallahkızlar sayıları alalı mı sizden nasıl gidiyor?
Helal olsun canım Allah kabul etsin niyetlerimiziCanım benim de bitti Allah dualarımızı kabul etsin eksik ya da fazla yaptıysam hakkınızı helal edin. Hepimizin niyetine 740 adet okudum rabbim kabul etsin inşallah
600 oldu benim yarın öğlene biterkızlar sayıları alalı mı sizden nasıl gidiyor?
Ben bitirdim canımherkesten haber bekliyorum
Bende bitirdimherkesten haber bekliyorum
Benim de bitmiştiherkesten haber bekliyorum