- Konu Sahibi birsalihakul
Kızlar başladınız mı ben de katılabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık güzel olmuş böyleKızlar kolaylık olsun diye temize çekip niyetlerimizi attım. Attığım resimden okuyabilirsiniz. Allah dualarımızı kabul etsin...
Başladık ama bu grubu devam ettiririz muhtemelen. Okuyalım burayı takip edin haftaya tekrar yaparız Allah izin verirse.Kızlar başladınız mı ben de katılabilir miyim
Eline sağlık canımKızlar kolaylık olsun diye temize çekip niyetlerimizi attım. Attığım resimden okuyabilirsiniz. Allah dualarımızı kabul etsin...
Canım beni neden eklemedinizBaşladık ama bu grubu devam ettiririz muhtemelen. Okuyalım burayı takip edin haftaya tekrar yaparız Allah izin verirse.
Neyse kuzum boşver ben kendim başlarım gerek yok şimdi karışmasın
İstersen ekleyelim , özelden tefriciye için niyetini attığını görmemişim bende okuyamadım henüzNeyse kuzum boşver ben kendim başlarım gerek yok şimdi karışmasın
Ozelden niyetini fbyht kardeşimize at seni de ekleyelimNeyse kuzum boşver ben kendim başlarım gerek yok şimdi karışmasın
bizimle başlarsan iyi olur hem okuma sayımız azalır hemde bir kişiye farklı nefes dua etmiş olurNeyse kuzum boşver ben kendim başlarım gerek yok şimdi karışmasın
bende şimdi baktım okunur diyor ama emin olamadım, regl olacağım en azından dua aksamamış olur, teşekkür ederim kuzumİnternette okunur diyor
Şimdi niyet aldınız ya olmaz siz devam edin kuzum sağol yine de Allah kabul etsinİstersen ekleyelim , özelden tefriciye için niyetini attığını görmemişim bende okuyamadım henüz
Ben atmıştım en başında ama görmemiş şimdi niyet alındıktan sonra girmek istemedim bu seferlik siz devam edin grup devam edecek demiş F fbyht başka okumalara katılırım aşkımlar bende Meryem suresine başlamaya karar verdim ondan yanlış anlamayınOzelden niyetini fbyht kardeşimize at seni de ekleyelim
bu salavat olduğu için okunur kuzumbende şimdi baktım okunur diyor ama emin olamadım, regl olacağım en azından dua aksamamış olur, teşekkür ederim kuzum