Kızlar teflon tava tencerenin altını nasıl temizliyorsunuz, ben bir türlü çaresini bulamıyorum. Her bulaşıkta altını cifliyorum ama yine de tertemiz olmuyor sarı lekeler kalıyor, sizin yönteminiz varsa yardım edin lütfen.
önceleri teflonlarımı makineye koyardım yeni tencere ve tavalar aldım ve hiç makineye koymadım hemen hemen her yıkamada da azcık cif döküyorum yeni gibiler
tencere altlarının temizliğine amway fırın temizleyicisi de iyi geliyor
bimde satılan cife benzeyen mr.bee diye bi jel var onu şiddetle tavsiye ediyorum.Benimde teflonlarımın altı sarı sarı lekeler oluyodu cif başedemedi.mr.bee ovalamadan söküp attı.sadece tencerede değil heeryeri ışıl ışıl yapıyo duşakabin lavabolar her yer
Kızlar teflon tava tencerenin altını nasıl temizliyorsunuz, ben bir türlü çaresini bulamıyorum. Her bulaşıkta altını cifliyorum ama yine de tertemiz olmuyor sarı lekeler kalıyor, sizin yönteminiz varsa yardım edin lütfen.
ben de teflon tencere ve tavaların altını tam olarak temizleyemiyorum bir yöntem öneremiyorum ama Mr. Bee ( bence) hiç işe yaramıyor ona bakarak cif daha iyi.
teflonlaırmında çelikleriminde her yıkamada altlarını çamaşırsulu cifle ovalarım sonra makinaya pırıl pırıl oluyorlar!!!2 hafta da bır de hem ıcını hem dısını amwayın celık parlatıcısı ıle ovarım!!pırıl pırıl...