• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teflon tava tenc. altını nasıl temizliyorsunuz?

meltem44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
638
37
118
İstanbul
Kızlar teflon tava tencerenin altını nasıl temizliyorsunuz, ben bir türlü çaresini bulamıyorum. Her bulaşıkta altını cifliyorum ama yine de tertemiz olmuyor sarı lekeler kalıyor, sizin yönteminiz varsa yardım edin lütfen.

önceleri teflonlarımı makineye koyardım yeni tencere ve tavalar aldım ve hiç makineye koymadım hemen hemen her yıkamada da azcık cif döküyorum yeni gibiler

tencere altlarının temizliğine amway fırın temizleyicisi de iyi geliyor

teflonlaırmında çelikleriminde her yıkamada altlarını çamaşırsulu cifle ovalarım sonra makinaya pırıl pırıl oluyorlar

bimde satılan cife benzeyen mr.bee diye bi jel var onu şiddetle tavsiye ediyorum.Benimde teflonlarımın altı sarı sarı lekeler oluyodu cif başedemedi.mr.bee ovalamadan söküp attı.sadece tencerede değil heeryeri ışıl ışıl yapıyo duşakabin lavabolar her yer :66:

Kızlar teflon tava tencerenin altını nasıl temizliyorsunuz, ben bir türlü çaresini bulamıyorum. Her bulaşıkta altını cifliyorum ama yine de tertemiz olmuyor sarı lekeler kalıyor, sizin yönteminiz varsa yardım edin lütfen.

arap sabununu deneyin.tertemiz tapar.ne cif ne yağ sökücü arap sabunu kadar çıkarmaz.arap sabununu sürüp telle biraz ovun sonucu göreceksiniz:nazar:

çeliklerde cıft partaltıorda teflonda bende cozum bulamamıstım mr bee alalım bakalım bırde onu deneyelım nasıl ıolcakl

ben de teflon tencere ve tavaların altını tam olarak temizleyemiyorum bir yöntem öneremiyorum ama Mr. Bee ( bence) hiç işe yaramıyor ona bakarak cif daha iyi.

teflonlaırmında çelikleriminde her yıkamada altlarını çamaşırsulu cifle ovalarım sonra makinaya pırıl pırıl oluyorlar!!!2 hafta da bır de hem ıcını hem dısını amwayın celık parlatıcısı ıle ovarım!!pırıl pırıl...

mr bee yı bende hıc begenmedım cif kullanınca aradakı fark barız bellı oluyor.bıde sunu söylemek ıstıyorum deterjanı bılmedıgınız yerden almayın ucuz dıye bı kac kez basıma geldı domestos aldım ınanın sıyah kumasa döktum beyazlatmadı su gıbıydı.
pril bulasık deterjanı aldım yıne aynı su gıbı cıktı.
ben cifi celıklere döktugumde resmen rengı degısıyor ve ovmak ıcın hanı eskıden ınce teller vardı ya pazarda satılan onları denemenızı önerırım ınce telle hıc sorunsuz cıkıyor deneyın mutlaka

Back