• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tefal ütü

ben önermiyorum annemın evınde kaç tane tefal ütü aldıysak hiç birinden memnun kalmadık bı ıade ıslemı falan olmustu o zaman aldığımız bır tefal utuyu de ceyızıme koymustuk keske almasaymısız hıc memnun degılım annem en son phılıps aldı şahane kumaşın üstünde kayıyo resmen bende utum ıyıce zıvanadan cıkınca kı az kaldı phılıps alıcam

gerçekten mi ya:31: diğer topiklerdede bir araştırma yaptım kesinlikle tefal ütüyü öneriyoruz diyo kızlar off ya zaten kararsızım bu elektrikli aletler konusunda:50:

bende markafonıdekı utulere takıldım bugun:) tefalin hangısını alsam dıe dusunmuo deılım fıkır sahıbı olan warsa bızede sölesın yalnız benm begendıgım bı kac model war gv8700 modelı olan 459 tl wegv 7460 arasında kaldım..bide şöyle bi arastırmaya gırdım markafoni tefalde yıne bı kazanlı utu war 439 lıra olan kazanlı modelı o utu buroteknikte Tefal GV7096 Express Compact t 367 lıra.bende cok kararsızım yaa

öyle ben de ne alacağıma bi türlü karar veremedim erteledim de erteledim evlendim daha yeni aldım

biz evdeki tefalden çok memnunuz ayrıca bi yerde duymuştum en iyi taban tefalin tabanıymış tabanlarına bakınca benim de tefal hoşuma gitti açıkçası ama bi de indirimi görünce aldım gitti tefal autoclean 500 ü aldım ben

Son düzenleme:
banda philipsin tabanı daha iyi dediler:)) tefal tabi ki adı var güzeldir de ama ütüde bana neredeyse herkes philipsi tavsiye etti annemede çeyizimede bende ondan aldım.

2 gün önce ben de tefal ve philips arasında çok kararasız kaldım. Philips almaya gittim ama tefal aldım. Nedni ise şu; iki ürün arasında deneme yaptım. tamam bir çok kişi philips dedi ama tefalin hangi ütüsüyle kıyaslama yaptıkları önemli. Ben son anada deneyelim dedim ve ikisi arasından buhar çıkış farkını gördüm. İki markanında hemen hemen aynı watt gücünde ve aynı buhar çıkışındaki modelleri deneyim mutlaka.

ya 31 kişi bakmış kimsenin bi fikri yok mu

MERHABA

tefal gv8461 ütü kullanıyorum..mükemmel üstü bir ütü...herşeyi utuluyorum.. zamanım yarı yarıya indi...herkese tavsiye ediyorum. 6 bar 120gr sürekli buhar çıkısı var sanıyorum..fişini takıyorum 2 dk. gecmiyor utulemeye hazır.. bir gectıgım yerden bir daha gecmiyorum.. aynı ozellikte baska markada bak istersen ama denenmişi tercih et derim...

bende gv9461 modelını begenıorum acaba cokmu buyuk yenı ewlenen bırı ıcın karar weremedım..

merhaba 9461 ile 8461 arasında dışındaki koruma kapağı dışında bir fark yok diye biliyorum..özelliklerini karşılastırmak lazım.. bosuna fazla ödememek için...yeni evlenen biri içib cok buyuk değil aksıne zamanını bosuna harcamamıs olursun kazanlı ütüler ile...bence herkesin boyle bir utusu olmaşı ve kurutma makinası.. kurutma makınası kadınların hayatını kolaylastıran bir urun bence...

8461 we 9461 en ustun özellıklı modellerı ztn..buhar guclerıde aynı dedıgınız gıbı tek farkı kapağı artık nerde uygununu bulrusam ordan alacam ınternet sıtelerınden.tefalde 899 lıra cunku

kizlar tefal ütü aldim ama menmun deyillim sari su akitiyor esimin gömlegini maf etti garanti süreside bittii
dünya para verdim atamiyorumda ne yapsam bilemedim sirkeli su dediler denedim limon tuzu denedim krec cöz denedim
ama yokkkk hic bir sey kar etmedi sari suya devam ne yapacam bilmiyorum

Philips azur saniyede ısınıp aynı ayarda herşeyi tek hamlede ütüleyen tek ütüdür heralde. düğünüm günü kayınvaledimin ütüsü bozuldu bnmkini kullandı onda tefal vardı daha 3 4 aylık filanken bozuldu düşünün benim kini kullanınca bu süper dedi.

Tefal ütümü (easygliss) idi 18 yıldır kullanıyorum, düşürdüm, kırıldı, yine de çalıştı.En son ütü masasının plastik kısmındaymış metal tutacakların üstünde değilmiş, yorgunluktan farketmedim ısınmaya bıraktım fazla oyalanmışım plastiği eritmiş yapışmış temizlemeye çalıştım ama deliklerine dolmuş plastikler fln.Yine çalışıyor, hiç tamir görmedi ama yeter artık değişme zamanı geldi geçti.Yine tefal bakıyorum.18 yıl dile kolay, üniformalı işte çalışıyorum bu ütünün bu kadar dayanması mucize gibi, phillips de iyidir mutlaka ama ben 18 yıl dayandığını gördüm ya tefal in, ömür boyu tefal alırım artık.

Back
X