tedirgin

Bana da samimi gelmeyen bu ve buna benzer cümleleri

Önceden hayatı bisvermistim diyor buna istinaden de eskiden çok rahat olduğunu bu yüzden olabileceğini düşünüyor um ama bilemiyorum
Aklinizdaki soru isaretlerini gidermeden daha fazla ilerlememelisiniz. Sevgiliniz de acele etmesin. Yangından mal mı kaçırıyor?

Bazı sebeplerden alel acele birşeyler olmuş sizde uymak zorunda kalmışsınız. Acele işe şeytan karışır. Önce kendinize sorun ne istediğinizi. Evlenmek için evlenmeyin. İçinize sinmeyen şeyler varken biraz ara verin veya nişanlılık dönemini uzatın.
Hayırlı işlerde acele ediniz hadisini göz önüne koyuyorlar

Bende acele etmek istemiyorum ama onlar Kasım diye tutturdu bende Kasım istemiyorum bakalım

Bir daha dile gelirse söyleyeceğim

Sanki Alaska'da 3 yıl zorunlu göreve gidecek adam.

Antalya nedir yaaa? Ne kadar ucuz hayatlarınız var. Pess :olamaz:

Bu kadar acele nişan olması hiç normal değil. Siz bu adamla kaç kere yüzyüze geldiniz, tek başınıza vakit geçirdiniz?

Telefonda söyledikleri üzerine mi evlilik yapacaksınız ki daha önce kötü bir tecrübe yaşamissiniz, düğün için acele etmeyin hatta içinize sinmiyorsa devam bile etmeyin.

Merhaba ,
Konuyu özet geçmek istiyorum. Sorunlu bir evliligim vardı. Çok sürmeden ayrıldık devam eden davalarim var. Resmiyette ayriyim.

Şuan bir talibim var. Görücü usulü ilk evliligimi de görücü usulü yapmıştım ilkini de bu şahıs tanıştırmış ti. ( Sebep olduğunu mutlu olmami istediğini açtığı yarayı kapatmak istediği için böyle bir şey e kalkistigini söyledi )

Biz bir hafta sonu tanışmak için geldiler babam kabul etmediği için karşılamadı bile. Sonra gönlü oldu.

Bir hqfta sonra istemeye geldiler. Sebep işi Antalya da olduğu için gitmesi gerwkiyor cok kısıtlı vakti var

İstemeden bir hqfta sonra Nisan oldu.

( Ben hicbirseyi acele yapmak istemiyorum dedikçe hep bir bahane girdi araya ve böyle sürüp gidiyor.

Bu süreç te konuşuyorduk ama normal bir konuşmaydı)

Martta Nişan oldu antalya ya gitti. Sonra hergun telwfonda kameralı normal konuşuyoruz.

İkinci bir evlilik yapmqk beni korkutuyor. Ya bunda da aynı şeyleri yasarsam diye .

Şuan çalışıyorum ve çalışmanın ayak üstünde durmanın vwrmis olduğu özgüven de var .

Ama korkularim bazen ağır basıyor ve evlenip ayrilmaktansa nisandan dönmek daha kolay diyorum kendi kendime.

Nişanlım 37 yaşında yaşamış olduğu cevreye bakacak olursak ta herşeyi alttan almaya çalışıyor biraz kendinden ödün veriyor gibi konuşmaları felan çok samimi burcunu sormak isteyenlere terazi burcu .

Yapıcı davranmaya calisiyor surwkli sözler veriyor.
Uzakta olduğumuz için bu imtihanimiz diyor

Bazen sorun uasadigimizda da ben seni bırakmam seni beden ölüm ayırır ama olmuyorsa zorla kafana silah dayatamam diyor.

Evlilik yapip yuva kirmak istiyorum .
Eşim beni sevgi göstersin beklentim bu diyor
Tek affedemeyecegim beni aldatması ve yalan söylemesi başka hicbirsey beni senden ayıramaz diyor ama güvenemiyorum.

Bu içimdeki tekrar ayrilik yasarmiyim korkusunu atamıyorum.

Tekrar sorumluluk almak ağır geliyor sanki

Şaşırdım şimdi ne yapacağımı

Kusur aramiyorum görmüyorum da ama sanki yapamayacağım gibi nisanlimi da kırmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Evlilik isteyip istemediğimi de bilmiyorum önümü görmeden savruluyor um

İçimi döküp rahatlamak istedim.

İki evlilik yapanlar fikir verebilir.

Kötü yapilan yorumlara cevap vermek istemiyorum yapılmasın da kimse kimseyi kirmasin.
"Sütten ağzı yanan yoğurdu kepçeyle yer" olmuş sizinkisi.. Bu ne acele, hala ne görücü usulu evlilik? Nedir bu evlenme hevesi merakı anlayamıyorum, resmen hayatınızla 2. defa kumar masasına oturuyosunuz. Hakkınızda hayırlısı ne diyelim artık. Ayrıca cümlelerinizden hiç duygusal bi çıkarım yapamadım. Adamın sözünden,sevgisinden bahsetmişsiniz de, siz robot musunuz? Tek tarafla da olmaz bu işler doğru değil bence bakış açınız ve yaşamınız.

Boğuluyorum araci olan aradı nasıl gidiyor sıkmak istemiyorum ama haliyle merak konusu dedi .

Bende olanları soyledim. Oda olmuyorsa olmayacaksa uzatmanın anlamı yok kafanı dinle vur dur düşün fazla da uzatma olmuyorsa olmuyor daha çok kimse yipranmadan bitsin . Eğer olumsuzsa dedi

Karşı tarafta artık istemiyor sanırım

Bugün akşam konuşacağım olmuyor yapamiyorum yeni bir evliliğe hazır degilim. Üzgünüm zorlama ile olacak şeyler değil yaptıkların için de teşekkür ederim

Söylerken bile kolay değil kırmadan soylemek istiyorum ama hiç benim tavrim değil bile bile insanlara olumsuz cumlwler kurmak

"Sütten ağzı yanan yoğurdu kepçeyle yer" olmuş sizinkisi.. Bu ne acele, hala ne görücü usulu evlilik? Nedir bu evlenme hevesi merakı anlayamıyorum, resmen hayatınızla 2. defa kumar masasına oturuyosunuz. Hakkınızda hayırlısı ne diyelim artık. Ayrıca cümlelerinizden hiç duygusal bi çıkarım yapamadım. Adamın sözünden,sevgisinden bahsetmişsiniz de, siz robot musunuz? Tek tarafla da olmaz bu işler doğru değil bence bakış açınız ve yaşamınız.
Evet yapilarakta sürekli sevgi cumleleri kuran bir insan değilim bunlarida karşı tarafa dile getirdim .

Ben karşı tarafa değil kendime yüklüyorum . Karar veremiyorum çok düşünüyorum olumlu yon bulamıyorum dedim zaten

O yüzden karşımdaki insanın daha fazla hevesini kırmak istemiyorum. Kendimi de boş yere strese sokmak zorlamak istemiyorum olmuyorsa olmuyor zorla yaptım ilk evliligimi

Boşanmışsınız ancak devam eden davalarınız varmış,bu süreçte gerçekten kendinizi dinleyebildiniz mi? Yeni bir evliliğe hazır olmak, tekrar bir sorumluluk altına girmek sizin hazır olduğunuz bir durum mu? Bana hazır değilmişsiniz gibi geldi aceleye geliyor bazı işler, ağırdan olmalı bilakis ikinci evliliklerde diye düşünüyorum..

Karşıdaki insanın durumu yok sürekli gelip gidemiyorsa

Bir an önce adını koyup gitmek olayı bağlamak istiyorsa
Güzel arkadaşım, zigon sehpa ayırtmıyor ki bu adam, bir kadına ömür boyu bir birlikteliğe evet dedirtmek istiyor.

Bu adamla bir süre vakit geçirmek en doğal hakkınız. Tanımadan huyunu suyunu bilmeden, nasıl ben seninle evlenebilirim diyebilirsiniz ki.? Gerekirse günü birlik gelecek, yine de size vakit ayıracaktı.

Hadi onu yapamadınız, bari telde falan görüşün, niye illa nişan. Nereye kaçıyorsunuz siz?

İşte erkek aklı, olmazsa boşanırım diyor da, siz başından kötü bir evlilik geçmiş bir bayan olarak, nasıl sadece o gelip gidemeyecek diye böyle yazı mı turamı cinsinden bir riskle evliliğe niyet ediyorsunuz?

Evet yapilarakta sürekli sevgi cumleleri kuran bir insan değilim bunlarida karşı tarafa dile getirdim .

Ben karşı tarafa değil kendime yüklüyorum . Karar veremiyorum çok düşünüyorum olumlu yon bulamıyorum dedim zaten

O yüzden karşımdaki insanın daha fazla hevesini kırmak istemiyorum. Kendimi de boş yere strese sokmak zorlamak istemiyorum olmuyorsa olmuyor zorla yaptım ilk evliligimi
Yani bu adamı seviyor musunuz sevmiyor musunuz? Ben hala anlayamadım? Sevmiyorsanız zaten ikinci defa niye kendinizi ateşe atıyorsunuz bunu anlamış değilim?

Güzel arkadaşım, zigon sehpa ayırtmıyor ki bu adam, bir kadına ömür boyu bir birlikteliğe evet dedirtmek istiyor.

Bu adamla bir süre vakit geçirmek en doğal hakkınız. Tanımadan huyunu suyunu bilmeden, nasıl ben seninle evlenebilirim diyebilirsiniz ki.? Gerekirse günü birlik gelecek, yine de size vakit ayıracaktı.

Hadi onu yapamadınız, bari telde falan görüşün, niye illa nişan. Nereye kaçıyorsunuz siz?

İşte erkek aklı, olmazsa boşanırım diyor da, siz başından kötü bir evlilik geçmiş bir bayan olarak, nasıl sadece o gelip gidemeyecek diye böyle yazı mı turamı cinsinden bir riskle evliliğe niyet ediyorsunuz?

Karşı cinse söyledim ben yüzüğü siz istediniz diye takıyorum . Ben seni tanımadan da evlilik yapmak istemiyorum .

Aceleye vetirdigim yok alınmış bir karada nisanlilik tanıma süreci ben olamayacağını anladım sadece nasıl söyleyebilirim yoksa bu kararda yanlismiyim onu sorguluyorum

Yapamadığım i söyledim. Bitirmek istiyorum dedim.

Bütün akşam ben salsaya sümük aradım durdum onu

( Bir daha beni kimse aramasın cehennem in dibine gidiyorum)

Vijdani duygularımı sürdü 2 saatte

Olmayacak olmuyor diyorum tekrar başa dönüyor.

Zorunlu istikametiymisim gibi hareket ediyor herşeye tamam diyor

Bütün aile ayağa kalktı

Ablası resmen ben kardeşimi korurum . Ailesi arkasında diye anlamsizca gard aldı.

Ben travma geçiriyorum hiç iyi değilim

Nisanliniz daha önce bir evlilik yaşamış mı.?
Eğer yasamissa boşanma sebebinden emin olun. Gerçekten nasıl bir insan olduğunu daha iyi anlarsınız ama bunu nisanlinizdsn ogrenmeyinn

X