tedirgin

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Merhaba ,
Konuyu özet geçmek istiyorum. Sorunlu bir evliligim vardı. Çok sürmeden ayrıldık devam eden davalarim var. Resmiyette ayriyim.

Şuan bir talibim var. Görücü usulü ilk evliligimi de görücü usulü yapmıştım ilkini de bu şahıs tanıştırmış ti. ( Sebep olduğunu mutlu olmami istediğini açtığı yarayı kapatmak istediği için böyle bir şey e kalkistigini söyledi )

Biz bir hafta sonu tanışmak için geldiler babam kabul etmediği için karşılamadı bile. Sonra gönlü oldu.

Bir hqfta sonra istemeye geldiler. Sebep işi Antalya da olduğu için gitmesi gerwkiyor cok kısıtlı vakti var

İstemeden bir hqfta sonra Nisan oldu.

( Ben hicbirseyi acele yapmak istemiyorum dedikçe hep bir bahane girdi araya ve böyle sürüp gidiyor.

Bu süreç te konuşuyorduk ama normal bir konuşmaydı)

Martta Nişan oldu antalya ya gitti. Sonra hergun telwfonda kameralı normal konuşuyoruz.

İkinci bir evlilik yapmqk beni korkutuyor. Ya bunda da aynı şeyleri yasarsam diye .

Şuan çalışıyorum ve çalışmanın ayak üstünde durmanın vwrmis olduğu özgüven de var .

Ama korkularim bazen ağır basıyor ve evlenip ayrilmaktansa nisandan dönmek daha kolay diyorum kendi kendime.

Nişanlım 37 yaşında yaşamış olduğu cevreye bakacak olursak ta herşeyi alttan almaya çalışıyor biraz kendinden ödün veriyor gibi konuşmaları felan çok samimi burcunu sormak isteyenlere terazi burcu .

Yapıcı davranmaya calisiyor surwkli sözler veriyor.
Uzakta olduğumuz için bu imtihanimiz diyor

Bazen sorun uasadigimizda da ben seni bırakmam seni beden ölüm ayırır ama olmuyorsa zorla kafana silah dayatamam diyor.

Evlilik yapip yuva kirmak istiyorum .
Eşim beni sevgi göstersin beklentim bu diyor
Tek affedemeyecegim beni aldatması ve yalan söylemesi başka hicbirsey beni senden ayıramaz diyor ama güvenemiyorum.

Bu içimdeki tekrar ayrilik yasarmiyim korkusunu atamıyorum.

Tekrar sorumluluk almak ağır geliyor sanki

Şaşırdım şimdi ne yapacağımı

Kusur aramiyorum görmüyorum da ama sanki yapamayacağım gibi nisanlimi da kırmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Evlilik isteyip istemediğimi de bilmiyorum önümü görmeden savruluyor um

İçimi döküp rahatlamak istedim.

İki evlilik yapanlar fikir verebilir.

Kötü yapilan yorumlara cevap vermek istemiyorum yapılmasın da kimse kimseyi kirmasin.

Merhaba ,
Konuyu özet geçmek istiyorum. Sorunlu bir evliligim vardı. Çok sürmeden ayrıldık devam eden davalarim var. Resmiyette ayriyim.

Şuan bir talibim var. Görücü usulü ilk evliligimi de görücü usulü yapmıştım ilkini de bu şahıs tanıştırmış ti. ( Sebep olduğunu mutlu olmami istediğini açtığı yarayı kapatmak istediği için böyle bir şey e kalkistigini söyledi )

Biz bir hafta sonu tanışmak için geldiler babam kabul etmediği için karşılamadı bile. Sonra gönlü oldu.

Bir hqfta sonra istemeye geldiler. Sebep işi Antalya da olduğu için gitmesi gerwkiyor cok kısıtlı vakti var

İstemeden bir hqfta sonra Nisan oldu.

( Ben hicbirseyi acele yapmak istemiyorum dedikçe hep bir bahane girdi araya ve böyle sürüp gidiyor.

Bu süreç te konuşuyorduk ama normal bir konuşmaydı)

Martta Nişan oldu antalya ya gitti. Sonra hergun telwfonda kameralı normal konuşuyoruz.

İkinci bir evlilik yapmqk beni korkutuyor. Ya bunda da aynı şeyleri yasarsam diye .

Şuan çalışıyorum ve çalışmanın ayak üstünde durmanın vwrmis olduğu özgüven de var .

Ama korkularim bazen ağır basıyor ve evlenip ayrilmaktansa nisandan dönmek daha kolay diyorum kendi kendime.

Nişanlım 37 yaşında yaşamış olduğu cevreye bakacak olursak ta herşeyi alttan almaya çalışıyor biraz kendinden ödün veriyor gibi konuşmaları felan çok samimi burcunu sormak isteyenlere terazi burcu .

Yapıcı davranmaya calisiyor surwkli sözler veriyor.
Uzakta olduğumuz için bu imtihanimiz diyor

Bazen sorun uasadigimizda da ben seni bırakmam seni beden ölüm ayırır ama olmuyorsa zorla kafana silah dayatamam diyor.

Evlilik yapip yuva kirmak istiyorum .
Eşim beni sevgi göstersin beklentim bu diyor
Tek affedemeyecegim beni aldatması ve yalan söylemesi başka hicbirsey beni senden ayıramaz diyor ama güvenemiyorum.

Bu içimdeki tekrar ayrilik yasarmiyim korkusunu atamıyorum.

Tekrar sorumluluk almak ağır geliyor sanki

Şaşırdım şimdi ne yapacağımı

Kusur aramiyorum görmüyorum da ama sanki yapamayacağım gibi nisanlimi da kırmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Evlilik isteyip istemediğimi de bilmiyorum önümü görmeden savruluyor um

İçimi döküp rahatlamak istedim.

İki evlilik yapanlar fikir verebilir.

Kötü yapilan yorumlara cevap vermek istemiyorum yapılmasın da kimse kimseyi kirmasin.
Ne istediğinizi bilmeden neden böyle bir adım attınız ki? Ki burda bile hem evlenmek istiyorum yazmışsınız hemde istemiyorum.
Herşey çok çabuk gelişmiş.
Duygularınız nasıl? Seviyor musunuz?

Aceleye getirmeyin once iyice ölcün bicin... Surekli alttan alan insanlar bir sure sonra bikar yorulur tamamen tanimadan evlenmeyin

Sanki kendinizi çokta hazır hissetmiyormuşsunuz gibi yazmışsınız
biraz tanımaya çalışın süreci uzatın madem içinize sinmezse ayrılırsınız :kahve:

Bunları düşünmek için geç kalmissisiniz aslında nisan yapılmış öncesinde keşke bir süre gorussydiniz ıyi biriyse bnce devam edin nisanliyken yaşadığı yeri gorun hoşunuza gitmezse ayrılırsınız dünyanın sonu değil

Nişanınız aceleye gelmiş olabilir ama nişan aceleye geldi diye 1 hafta sonra da evlenecek değilsiniz siz de nişanlılık sürecini uzatırsınız tanımaya vaktiniz olmuş olur hem tanıdıkça sever daha çok ısınırsınız belki iyi biriyse gerçekten sonradan keşke vazgeçmeseydim pişmanlığı da yaşamamış olursunuz panik yapmayın :) anladığım kadarıyla herşeyin çok hızlı olmuş olması sizi panikletmiş o yüzden bu olumsuz düşünceleriniz.. Hayat sizin hayatınız etrafınızda ki şartlara göre kendinizi yönlendirmeyin etrafınızda ki şartlar size uymaya çalışsın çünkü bu ikinci evliliğiniz olacak ve sizin için çok önemli bir karar iyice düşünün taşının yine de olmuyorsa düzgünce alır karşınıza konuşursunuz canım ölüm yok ya ucunda :)

Yani sutten agziniz yanmis ama yine de ikinciye dikkat etmemissiniz.. Isteme, nisan vs cok hizli olmus. En azindan evlilik konusunda acele etmeyin. Zamana yayin, tanimaya calisin.

Anladigim kadariyla yuz yuze gorusmuyorsunuz. Uzaktan ne kadar taniyacaksiniz ki? Yuz yuze gorusmeye calisin.. Kamerayla olacak is degil..

Birinci bosanmada, sans dersin, umdugum gibi cikmadi dersin, anlasamadik dersin. Insanlar anlayisla karsilar ama ikincisi olursa bu kez sizi sorgulamaya baslarlar. Oyuzden bir kez bosanma yasamis kisilerin - kadin/erkek fark etmez- daha saglam adimlar atmasi gerektigini dusunuyorum.

Bazı sebeplerden alel acele birşeyler olmuş sizde uymak zorunda kalmışsınız. Acele işe şeytan karışır. Önce kendinize sorun ne istediğinizi. Evlenmek için evlenmeyin. İçinize sinmeyen şeyler varken biraz ara verin veya nişanlılık dönemini uzatın.

Karşıdaki insanın antalyaya gideceğim diye nişan konusunda acele etmesi, 1 hafta içinde nişan yapması çok saçma ve tuaf...Gören de dünyanın öbür ucuna gidiyor sanacak...Biraz tanıyıp birkaç gelip gittikten sonra nişan olamaz mıydı? Antalya'ya gelinemeyecek biyer mi ki? İstemeden oldu diye bişey mi var ya..

Böyle çok acele edenler genelde bişeyleri saklıyor oluyorlar aman dikkat

Ailenizin de hemen onay verip acele etmemesi gerekirdi bence...nişanlılık süresini uzatın...içinizde en ufak bir şüphe tedirginlik varsa acele etmeyin derim

çalışıyormuşsunuz. e biraz gezip hayatınızı yaşayıp kendiniz de birini bulabilirsiniz. sizi ilk kocanızla tanıştıran adamla evlenmeyi düşünmek çok da normal gelmedi bana. hele ki bu kadar acele. antalya dediğin memleket fizanda değil. gidilir bi daha gelinir sonuçta.

Karşıdaki insanın antalyaya gideceğim diye nişan konusunda acele etmesi, 1 hafta içinde nişan yapması çok saçma ve tuaf...Gören de dünyanın öbür ucuna gidiyor sanacak...Biraz tanıyıp birkaç gelip gittikten sonra nişan olamaz mıydı? Antalya'ya gelinemeyecek biyer mi ki? İstemeden oldu diye bişey mi var ya..

Böyle çok acele edenler genelde bişeyleri saklıyor oluyorlar aman dikkat
Kesinli,kle katılıyorum

İlk evliliğinize vesile olan kişiyle mi nişanlandınız?? O kısmı tam anlayamadım

Ne istediğinizi bilmeden neden böyle bir adım attınız ki? Ki burda bile hem evlenmek istiyorum yazmışsınız hemde istemiyorum.
Herşey çok çabuk gelişmiş.
Duygularınız nasıl? Seviyor musunuz?
Yani kimseyi sevemiyorum bilmiyorum belkide korkularim bu na sebep

X