- 1 Ekim 2019
- 496
- 2.007
- 43
- Konu Sahibi JaneEyre___
-
yatmadan önce anason papatya çayı ve ılık duş rahatlatır sizi. uyku öncesi sakinleştirici müzikler var internette. dinleyerek yatabilirsiniz. ayrıca yastığa lavanta yağı damlatmak, lavanta kokulu banyo ürünleri de kasları gevşeterek rahatlık verir. bir deneyin derim.Sevgili KK hanimlari. Biliyorum belkide cok önemli bir dert degidlir ama rahatsiz oldugum bi konu var.
Ben genelde herzaman cok rüya gören ve hatirlayan birisiyim. Son zamanlarda yani son haftalarda hergün huzursuz ve tedirgin rüyalar görmeye basladim. Hep uyandigimda sabahlari cok yorgun oluyor ve korkarak uyanmis oluyorum. Rüyalarimda anlam aramiyorum sanirim bilinc altimdaki cözemeyecegim bazi problemlerden dolayi kaynaklaniyor. Acaba rahatlamak icin ne yapabilirim? Böyle bisey yasayan varmi aranizda?
tamam bunlari deneyim ben, tesekkurleryatmadan önce anason papatya çayı ve ılık duş rahatlatır sizi. uyku öncesi sakinleştirici müzikler var internette. dinleyerek yatabilirsiniz. ayrıca yastığa lavanta yağı damlatmak, lavanta kokulu banyo ürünleri de kasları gevşeterek rahatlık verir. bir deneyin derim.
Konuyu takipteyim bende son bir kaç gündür öyle rüyalar görüyorum bakıyorum tabirlere dediğide çıkıyor dün bir rüya gördüm bugün çok acı bir haber aldımSevgili KK hanimlari. Biliyorum belkide cok önemli bir dert degidlir ama rahatsiz oldugum bi konu var.
Ben genelde herzaman cok rüya gören ve hatirlayan birisiyim. Son zamanlarda yani son haftalarda hergün huzursuz ve tedirgin rüyalar görmeye basladim. Hep uyandigimda sabahlari cok yorgun oluyor ve korkarak uyanmis oluyorum. Rüyalarimda anlam aramiyorum sanirim bilinc altimdaki cözemeyecegim bazi problemlerden dolayi kaynaklaniyor. Acaba rahatlamak icin ne yapabilirim? Böyle bisey yasayan varmi aranizda?
Valla benim bi bebeğim var ve etrafımda sürekli benim koyduğum kurallara kesinlikle saygı göstermeyen insanlar var. Ben de her gece kabuslar görüyorum her gece biriyle kavga ediyorum. Huzur bırakmadılar. Bi çaresi varsa ben de surda yerimi alayımSevgili KK hanimlari. Biliyorum belkide cok önemli bir dert degidlir ama rahatsiz oldugum bi konu var.
Küçükken ceza olarak odalara kilitlenmis olabilir misiniz? Ya da anneniz zor bir normal dogum geçirmiş olabilir mi?Yillardir ayni dertten muzdarip birisiyim..o kadar cok ruya görüyorum ki biktim..ve genelde hep ayni tur. Yuksekten dusecek gibi olmak veya kacmak kilitli kapilar vs.
Thetahealing diye bir yöntem. Ama bu isi bir bilene yaptirmak gerek.Bi donem bn de yasadm bu korona oncesi..o donem bilincalti temzlgi onermsti birisi bna..ama nasl yaplr nedir blmyorm cok arastrmadm..
Maalesef ikiside degil...bilmiyorum..cok uzun gelen ruyalar bana ..bazilari cikiyor ..ama ben inanin biktim ruya gormektenKüçükken ceza olarak odalara kilitlenmis olabilir misiniz? Ya da anneniz zor bir normal dogum geçirmiş olabilir mi?
Tek mi yaşıyorsunuz? Ben tek yasamaya başladığımdan beri daha tedirgin uyuduğumu farkettim.Sevgili KK hanimlari. Biliyorum belkide cok önemli bir dert degidlir ama rahatsiz oldugum bi konu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?