- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
valla morgülcüm doğru karar ben daha aşılamaya bu ay başlıycam inşallah. bu sitede hamile olanları birbirlerine destek olanları gördükçe moralim düzeliyor. bende desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar. çünkü çok karamsarım. üstelik durumumu ailemz falan kimse bilmiyor. burada da konuşmadığımda bunalıyorum.
meralun ben aşılamalarımı hep özelde yaptırdım dolayısıyla da 3. aşılamayı dahi yaptırsam tüp bebek için rapor alamayacağım. bildiğim kadarıyla tüp bebek için raporu üniversite hastaneleri verebiliyor sadece... bende diyorum ki yaza kadar dinlensem de sonrasında bir üniversite hastanesine mi başvursam?...
kararsızlık çok kötü yaaa....
slm morgül cüm.eger dr.devlet hast sindense orada yapılmış gibi görünebilir.tabi ben izmr de oldugumdan kolay oldu bana.eger ki kabul edilürse bence 3. de heman yaptır.yok eger kabul edilmiyosa vakit geçirmeden hemen dev hast ya da üniv artık sizin orada hangisi kabul ediliyorsa hemen başvur.dr zaten hiç bi zaman aşılamada yüzde 20 den fazla şans vermiyolar.aşılamalaı bitir sonra benim yaptıgım gibi biraz kafanı dagıt.ben 6 ay ara verdim bu ay tüp bebek ted başladım.en azından biraz gerginlik üzerimden gitmiş oldu.sanki aşılamamnın stresi daha fazlaydı.bu sefer ben daha ratım belki sende de olur bu rahatlık.ama iyice danışıp ögren rapor konusunu.ve de şunu unutmaki(ben hep böle düşünürüm olmadıgından teselli veririm kendime)belki bizim için bu imtihan daha kolaydır.evlat la imtihan olan ailelere bi baktıgımızda bunu anlayabiliriz.Rabbim kimseye kaldıramayacagı yükü yüklemezmiş.sevdigi kuluna dert sıkıntı verir miş ki hep onu ansın.ve hiç bi dua mız cevapsız kalmaz bunu da unutma.mutlaka herşeyin en hayırlısını O bilir biz bilemeyiz.İşte burada gene bizim acizligimiz O na muhtaç oluşumuz ortaya çıkıyor.fazla uzun oldu yaaayasakkelimeneyse hepimize Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşllh.:teselli:
ne yapacağımı bilemiyorum kızlar 2. aşılamadan çok ümitliydim olduktan sonra eşime 'bebişlerimizin gelmesine 9 ay kaldı' bile demiştim. ama olmadı :1no2: 21 kasımda gelen adetimle bebişlerim hayallerimden dahi silinip gittiler. ve ben çok yıprandım. dr.um 1 ay dinlenme verdi 3.aşılamayı sonrasında yapalım dedi. bense 3. aşılamayı yaptırsam mı yoksa hayatımı birazda doğal seyrine mi bıraksam çok kararsızım fisfisfis sizler benim herzaman yanımda olan arkadaşlarımsınız şimdi sizlere soruyorum ne yapmalıyım :uhm:
kızlar biliyorum ki bizler ne dersek diyelim herşey allahın taktiridir... o dilerse akan sular durur dilemezse de bir damla su dahi akıtamayız... seninde dediğin gibi yalnızlık allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş ve verdiği herşeyde de mutlak bir hayır olduğu için verirmiş.... allahıma duam hepimize an kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar vermesi ve vereceği ana kadar da bizlere mücadele edebilme gücü vermesidir.... allah hepimizin yardımcısı olsun