artık eşimle birlikte olmaktan bile soğudum bebeklik 'nasılsa hamile kalamıyorum ne gereği var ki diyorum'
gün hesaplamalarıysa boş ver gitsin ben ki bir pkos'lu olarak hesaplarım dahi hep yanlış çıkıyor.
anlaşılan kollarım hep böyle boş kalacak ve annelik sadece rüyalarımda tattığm bir duygu olacak....
hepinize fikirleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar sağolun beni çok rahatlattınız eğer bir aksilik olmazsa bu ay dinlenecem ve sonrasında da 3. aşılamam için kolları sıvayacam inşallah dualarınızı bekliyorum...
ne yapacağımı bilemiyorum kızlar 2. aşılamadan çok ümitliydim olduktan sonra eşime 'bebişlerimizin gelmesine 9 ay kaldı' bile demiştim. ama olmadı :1no2: 21 kasımda gelen adetimle bebişlerim hayallerimden dahi silinip gittiler. ve ben çok yıprandım. dr.um 1 ay dinlenme verdi 3.aşılamayı sonrasında yapalım dedi. bense 3. aşılamayı yaptırsam mı yoksa hayatımı birazda doğal seyrine mi bıraksam çok kararsızım fisfisfis sizler benim herzaman yanımda olan arkadaşlarımsınız şimdi sizlere soruyorum ne yapmalıyım :uhm: