Tedavi gryorum ve hala bebeimiz yok.

canım hiç sıkma canını ben de 2 senelik evliyim eşim de sorun vardı
aşılama denedik biz de ve olmadı sonra eşimin ameliyat olması gerekiyomuş ve ameliyattan sonra düzelme olması için en az 3 ay geçmesi gerekiyomuş belki de düzelmez dediler ,ama ameliyat oldu eşim ve tam 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür
inancını yitirme milleti de boşver bana nie çocuk yapmıosun diyenler şimdi de kilo aldın dikkat et diolar sen boşver herkesi
tedavin varsa ol kaç tane pco lu arkadaşım hamile kaldı benim
bi de tavsiyem meryem suresini oku hergün bi tane ben faydasını gördüm dilerim gecikmeden gelir bebeğin

Yorumlariniz icin sagolun. Bu aralar cok doluyum iste, birde ustune hastanede devam etmeyelm tedaviye deyince ne yapacagimi sasirdim. Bugun iste gitmedim, gidesim gelmedi. Hastayim devam.
Insanlara gelince evet takmayacagim, haklisiniz. Allah agiz vermis, kiminin agzindan hayirli seyler cikiyor kimin kinden fesatlik iste. Biz 4 ay once yeni bir ev aldi 3 ay tamiratla ugrastik. Yeni rahata kovustuk belkide boylesi hayirlidir. Camide bir amca esime demiski ev alacagine cocuk dusun cocuk. 3 sene oldu hala tik yok. Esim eve geldi ve inanin hungur hungur agladi.. Iste boyle insanlar var!

o amca camide allah allah disarda yallah yallah tipi bir insan galiba
disardan gelen seslere kulak tikayin siz birbirinize bakin bebek hersey degildir zamani gelince olur insallah böylede mutlu olabilirsiniz
o günlerden bizde gectik ama sonunda bu sekildede mutlu oldugumuza karar verdik
tedavi yine oluyorum ama olmayinca eskisi kadar takmiyoruz

teyzem 10 sene sonunda bebeğini kucağına aldı...10 gün sonra doğum gününü kutlucaz... zamanı gelince oluyor canım merak etme... sen ümidini kaybetme ve sabret... aşılama tutmazsa tüp bebek denersiniz... o sıralamada oluyor çünkü... umut çok önemli,eğer ki umudunu kaybedersen bebek hisseder bunu... ola ki döllenme gerçekleşirse nolur düşürürüm diye korkma bebeğine kenetlen... merak etme eğer senin kısmetinde varsa bebek mutlaka bir gün anne olursun...

Herşeyde bir hayır vardır diyceksin ve yılmadan tecavine devam ediceksin.....İnsanların söylediklerine aldırma diycem ama bazen gerçekten çok can acıtıcı oluyolar,üzülmemek elde olmuyo.Umarım rabbim sanad bir evlat verir..

Yuce Rabbimiz herkese hayirli evlatlar versin...bu patavatsiz insanlara ,dilinin kemigi olmayan,dusuncesizce ortaya laf atip insanlarin gonlunu kiran ,canini acitan dengesiz insanciklara da akil fikir versin!

canim hersey Allahtan,olmuyo olmuyor diye isyanlara girismeyin hemen

benim esim kanserdi cok sükür iyilesti,doktorlar cok kücük bir yüzdeyle cocugumuz olcagini hatta belkide hic olmayacagini bu yuzden spermlerin dondurulmasini onerdiler esim reddetti

4 senelik evliyim ve simdi hamileyim hic ummadigim anda hamile kaldim

gecenlerde kontrolume gittigimde bir ablayla tanistim,bana yegenini anlatti

yegeni zar zor bir cocuk dunyaya getirmis ve ona kardes olsun diye ikinciyi istemeye baslamislar,ama bir türlü hamile kalmiyormus

tüp bebek tedavisi bir sürü tedaviler denenmis ama bir türlü kalmamis

10 bin euroya yakin sirf igne paralari odemis,artik Allahin isine öyle karismaya basladiki diyor kizin teyzesi tutmus bu seferde milletten 500 Yasin-i Serif toplamaya

500 Yasin-i Serif okunurda icinden birinin ki tutmaz mi ,tutmus iste birisinin duasi hamile kaldi diyor

ve cocuk dunyaya geliyor ama cocuk hem fiziksel hemde beyninden sakat :1no2:

ve simdi zavalli kadini kocasida terketmis iki cocuguyla tek basina yasiyormus

ve kadin bana dedi ki ,bir seyi cok istemiceksin Allahin sana takdir etcegi gunu bekliceksin diye

buna gercekten inaniyorum canim ,canini sikma ,kendini üzme,elbet yaradan seni görüyor duyuyordur,sabret

Arkadaslar,

Dun adetim geldi ve bugun yine doktora gittim. Yeni umutlarla yeni hayallerle.. Ama yine sorun var yine sorun. Bu seferde 1 tane yumurta kaldigi icin bu ay tedavi olmayacakmisim. Dunyalar basima yikildi saatlerce agliyorum hala kendime gelemedim. Kan aldirdim ve sonuc yarin belli olacak. Eger kandaki degerler azisi asilanma olacak bu ay eger cok yuksekse bu ayda birsey yapmayacaklar. Bir anlam veremiyorum inanin. Cok yoruldum allah yardimcimiz olsun. Siz bu durumu nasil geciriyorsunuz? Esiniz nasil tepki gosteriyor. Suan ikimizde calisiyoruz esim butun gun kursta ve musayit olmadigi icin beni hala aramadi. Butun doktordan duyduklarimi aksam ona anlatacam moreli bozulacak canimin......

sizin zaten bir sağlık sorununuz yokmuş ki.neden kendinizi bu kadar kasıyorsunuz.doktorlar,iğneler,tahliller..olayları biraz akışına bırakıp düşünmeyin..

ya arkadaşlar siz hemen bebk oluversin moduna girmişsiniz ben 5 senelik evliyim daha eşim bir kere olsun dktr gidip nedenini ögrenmedi ya ben napayım öleyimmi????

Back