- 12 Şubat 2024
- 2
- 0
- 26
- Konu Sahibi Kumsalsbry
Merhabalar bebeğim 19 günlük. Sezaryen olduğum için sütüm 3. Gün gelmeye başladı. Ameliyatımın ilk gününden beri sütüm gelmediği için baskı yedim ebeler sütün gelir demesine rağmen 2 gün eşim ve ailesi mama vermem gerektiğini söyleyip çocuğa benden bağımsız mama vermeye çalıştılar bende istemedim ve aramızda kavga çıktı. İlerleyen günlerde çocuğum hafif sarılık geçirdiği için beni suçladılar bende 3. Günden itibaren mama vermeye başladım. Sarılık olmadı şükür şimdiye kadar. Şuan 19. Gündeyim ve her emzirmemden sonra mama veriyorum . Sütüm hiç etrafımın dediklerine göre fışkırmadı deli gibi akmadı hiçbir zaman. aynı zamanda arada da sağım yapıyorum. Sadece dolduğunda damla damla akıyor ve bebeğim çekip bıraktığında ağzından ve göğsümden akıyor. Bebeğim 1 saat boyunca emdiği halde bıraktığımda yarım saat sonra tekrar ağlamaya başlıyor ve bende mama vermeye devam ediyorum çünkü sütümün yetersiz olduğunu söylüyorlar ve mama verince direk uyuyor. Gerçekten sütüm yetersiz mi ? Ne yapmam lazım tavsiye verirmisiniz psikolojik olarakta çökmüş durumdayım sürekli eşimle kavga ediyoruz.