Ni454 💥💥💥💥💥💥💥 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2020 3.417 15.590 123 26 15 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseeenyy #21 rumys .!.: Ne kadar kısa biliyor musunuz bir gün var mı Genişletmek için tıkla... Kimininki erken Kimininki geç çatlıyor herkesin yumurta kalitesine göre degişiyor. Bazen iki gün bile pik kalabiliyor
rumys .!.: Ne kadar kısa biliyor musunuz bir gün var mı Genişletmek için tıkla... Kimininki erken Kimininki geç çatlıyor herkesin yumurta kalitesine göre degişiyor. Bazen iki gün bile pik kalabiliyor
A Ayseeenyy Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 106 31 18 34 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseeenyy #22 Nilay5454 .!.: Kimininki erken Kimininki geç çatlıyor herkesin yumurta kalitesine göre degişiyor. Bazen iki gün bile pik kalabiliyor Genişletmek için tıkla... Anladım benim dün pikti bugün değil bugünü değerlendirdim hayırlısı olsun çok teşekkür ederim
Nilay5454 .!.: Kimininki erken Kimininki geç çatlıyor herkesin yumurta kalitesine göre degişiyor. Bazen iki gün bile pik kalabiliyor Genişletmek için tıkla... Anladım benim dün pikti bugün değil bugünü değerlendirdim hayırlısı olsun çok teşekkür ederim