Adet günümde versem sonuç verir mi, sağlık ocaklarında yapılıyor sanırımGeçince kan testi verin bence en önemlisi kan testi
Yumurtlama gününüzü bilerek yaptıysanız yok gibi duruyor. Geç yumurtladıysanız olabilir ancaMerhaba hanımlar bu ay bebek bekliyoruz. Reglime 2 3 gün kala dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Akşamdı yaptığımda tek çizgi çıktı tecrübem olmadığı için silik çizgi var mı diye bakmadım resim çekmiştim ama resimde görünmüyor tek çizgi sadece.Sonra sabah kalkıp normal gebelik testi yaptım o da tek çizgi çıktı. Hala hamile olma ihtimalim olabilir mi ? Yardımcı olur musunuz
Evet hala hamile olma ihtimalin var canım benim bir arkadaşın testi 9 uncu gün silik çıktı anca ama sen en iyisi adet gecikmesini bekle bol şanslarMerhaba hanımlar bu ay bebek bekliyoruz. Reglime 2 3 gün kala dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Akşamdı yaptığımda tek çizgi çıktı tecrübem olmadığı için silik çizgi var mı diye bakmadım resim çekmiştim ama resimde görünmüyor tek çizgi sadece.Sonra sabah kalkıp normal gebelik testi yaptım o da tek çizgi çıktı. Hala hamile olma ihtimalim olabilir mi ? Yardımcı olur musunuz
Ya ben ilk defa test yaptım eşimden habersiz aslında pozitif bekliyordum erken testi almıştım. Çok heyecanlandım negatif çıkınca hayal kırıklığı sabah kalkıp normal test yaptım o da negatif. Burası güzelmiş yeni kayıt oldum hemen yorumlar geliyor :)Evet hala hamile olma ihtimalin var canım benim bir arkadaşın testi 9 uncu gün silik çıktı anca ama sen en iyisi adet gecikmesini bekle bol şanslar
Yarın regl olmam gerekiyor yarın test versem sonuç alır mıyım. Asıl bunu merak ediyorumYumurtlama gününüzü bilerek yaptıysanız yok gibi duruyor. Geç yumurtladıysanız olabilir anca
Bı kaç gün bekle bence gecikince şu an psikolojik atak da beklediğim için gecikme olabilir bende genelde öyle oluyoduAdet günümde versem sonuç verir mi, sağlık ocaklarında yapılıyor sanırım
Kan testi vereyim değil mi ?Bı kaç gün bekle bence gecikince şu an psikolojik atak da beklediğim için gecikme olabilir bende genelde öyle oluyodu
Burda çok bilgili şeyler var. Bu ay olmazsa diğer ay deneyin ama yumurtlama gününde tutma ihtimali daha yüksekYa ben ilk defa test yaptım eşimden habersiz aslında pozitif bekliyordum erken testi almıştım. Çok heyecanlandım negatif çıkınca hayal kırıklığı sabah kalkıp normal test yaptım o da negatif. Burası güzelmiş yeni kayıt oldum hemen yorumlar geliyor :)
Muhtemelen yumurtlama dönemine denk geldi bakalım hayırlısıBurda çok bilgili şeyler var. Bu ay olmazsa diğer ay deneyin ama yumurtlama gününde tutma ihtimali daha yüksek
Varsa çıkarYarın regl olmam gerekiyor yarın test versem sonuç alır mıyım. Asıl bunu merak ediyorum
Burda çok bilgili şeyler var. Bu ay olmazsa diğer ay deneyin ama yumurtlama gününde tutma ihtimali
dün sabah sıvı geldi öğleden sonra test yaptım pik olmuş bugün öğleden sonra tekrar yaptım silikleşmiş bu akşam değerlendirsem işe yarar mı ? Çatladıktan sonra 24 saat yaşarmış dün gündüz çatlamışsa bu akşam işe yaramama ihtimali var mı ? Bu arada 30 günde bir regl oluyorum bugün reglimin 13. Günü yani 12. Gününde pik oldu aslında erken oldu başka bir şey etkilemiş midir bilemedim
Hocam yardımcı olur musunuz ? dün sabah sıvı geldi öğleden sonra test yaptım pik olmuş bugün öğleden sonra tekrar yaptım silikleşmiş bu akşam değerlendirsem işe yarar mı ? Çatladıktan sonra 24 saat yaşarmış dün gündüz çatlamışsa bu akşam işe yaramama ihtimali var mı ? Bu arada 30 günde bir regl oluyorum bugün reglimin 13. Günü yani 12. Gününde pik oldu aslında erken oldu başka bir şey etkilemiş midir bilemedimBurda çok bilgili şeyler var. Bu ay olmazsa diğer ay deneyin ama yumurtlama gününde tutma ihtimali daha yüksek
Canım dün yumurtan çatlamış dün degerlendirdin mi? Hamile kalma şansın en çok dün gecerliydi o zaman bu akşam yine degerlendir derim. Çünkü yumurtanın canlılık süresi 24 saatHocam yardımcı olur musunuz ? dün sabah sıvı geldi öğleden sonra test yaptım pik olmuş bugün öğleden sonra tekrar yaptım silikleşmiş bu akşam değerlendirsem işe yarar mı ? Çatladıktan sonra 24 saat yaşarmış dün gündüz çatlamışsa bu akşam işe yaramama ihtimali var mı ? Bu arada 30 günde bir regl oluyorum bugün reglimin 13. Günü yani 12. Gününde pik oldu aslında erken oldu başka bir şey etkilemiş midir bilemedim
Bu akşam eşimin yanına gideceğim şehir dışındaydım çok erken çatladı anlamadımCanım dün yumurtan çatlamış dün degerlendirdin mi? Hamile kalma şansın en çok dün gecerliydi o zaman bu akşam yine degerlendir derim. Çünkü yumurtanın canlılık süresi 24 saat
Olabiliyor canım bazen erkendenBu akşam eşimin yanına gideceğim şehir dışındaydım çok erken çatladı anlamadım
Pik olmadı çatladığı anlamına mı geliyor yoksa sonraki gün mü çatlıyorOlabiliyor canım bazen erkenden
Pik olduktan kısa bir süre sonra çatlıyor yumurtaPik olmadı çatladığı anlamına mı geliyor yoksa sonraki gün mü çatlıyor
Ne kadar kısa biliyor musunuz bir gün var mıPik olduktan kısa bir süre sonra çatlıyor yumurtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?