Gebeliğe Hazırlık Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir miii ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayseeenyy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
106
31
18
34
Merhaba hanımlar bu ay bebek bekliyoruz. Reglime 2 3 gün kala dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Akşamdı yaptığımda tek çizgi çıktı tecrübem olmadığı için silik çizgi var mı diye bakmadım resim çekmiştim ama resimde görünmüyor tek çizgi sadece.Sonra sabah kalkıp normal gebelik testi yaptım o da tek çizgi çıktı. Hala hamile olma ihtimalim olabilir mi ? Yardımcı olur musunuz

Yumurtlama gününüzü bilerek yaptıysanız yok gibi duruyor. Geç yumurtladıysanız olabilir anca

Evet hala hamile olma ihtimalin var canım benim bir arkadaşın testi 9 uncu gün silik çıktı anca ama sen en iyisi adet gecikmesini bekle bol şanslar

Evet hala hamile olma ihtimalin var canım benim bir arkadaşın testi 9 uncu gün silik çıktı anca ama sen en iyisi adet gecikmesini bekle bol şanslar
Ya ben ilk defa test yaptım eşimden habersiz aslında pozitif bekliyordum erken testi almıştım. Çok heyecanlandım negatif çıkınca hayal kırıklığı sabah kalkıp normal test yaptım o da negatif. Burası güzelmiş yeni kayıt oldum hemen yorumlar geliyor :)

Burda çok bilgili şeyler var. Bu ay olmazsa diğer ay deneyin ama yumurtlama gününde tutma ihtimali daha yüksek

Merhaba kızlar.dogum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bı kaç gün ilacımı içmeyi unuttuğum için ara kanamam oldu ama ilacı içmeye devam ettim kutu bitti fakat 5 gün oldu tekrar âdet olmadım hamile olma ihtimalim varmı sizce? Yoksa ara kanamadan dolayı mı gecikti?

Burda çok bilgili şeyler var. Bu ay olmazsa diğer ay deneyin ama yumurtlama gününde tutma ihtimali

Burda çok bilgili şeyler var. Bu ay olmazsa diğer ay deneyin ama yumurtlama gününde tutma ihtimali daha yüksek
Hocam yardımcı olur musunuz ? dün sabah sıvı geldi öğleden sonra test yaptım pik olmuş bugün öğleden sonra tekrar yaptım silikleşmiş bu akşam değerlendirsem işe yarar mı ? Çatladıktan sonra 24 saat yaşarmış dün gündüz çatlamışsa bu akşam işe yaramama ihtimali var mı ? Bu arada 30 günde bir regl oluyorum bugün reglimin 13. Günü yani 12. Gününde pik oldu aslında erken oldu başka bir şey etkilemiş midir bilemedim

Canım dün yumurtan çatlamış dün degerlendirdin mi? Hamile kalma şansın en çok dün gecerliydi o zaman bu akşam yine degerlendir derim. Çünkü yumurtanın canlılık süresi 24 saat

Canım dün yumurtan çatlamış dün degerlendirdin mi? Hamile kalma şansın en çok dün gecerliydi o zaman bu akşam yine degerlendir derim. Çünkü yumurtanın canlılık süresi 24 saat
Bu akşam eşimin yanına gideceğim şehir dışındaydım çok erken çatladı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…