Kızlar bu saat oldu gözümü kırpamadım çok kötüyüm. Gözümü kapatsam saçma sapan rüyalar görüp uyanıyorum. Allah askina bana yardım edin.
20+4teyim. Gecen gün konu açmıştım temizlik yaptıktan sonra bebeğin hateketlerini hissetmiyorum diye. Gece yatağa gecince bebeğim hareketlendi o gün. Ertesi bir iki gün de hareketlerini hissettim ama o önceki yoğun, güçlü hareketleri değil. Günde toplasanız 4-5 kez hissettim hareketlerini. Yani hareketleri önceye göre hem güç hem de sayı olarak azalmıştı. Dedim belki pozisyon falan değiştirdi bu yüzden de çok hissedemiyorum. Çünkü zaten hep sağdayken hareketleri son bir kaç gündür solda hissetmeye başkamıştım.
Hele yatağa geçtiğimde ben uyuyana kadar illa ki 3-4 hareketini hissederdim sırt üstü yattığımda. Dün gece sebepsiz yere hiç uyuyamadım, sabaha karşı bir 3 saat falan anca uyuyabildim. Bugün gün boyu bebeğimin hareketini hiç hissedemedim. Çok kotkuyorum. Kendimi korkutmak da istemiyorum, sakin olmaya calisiyorum. Tüm o uykusuzluğumla geldim uyudum saçma sapan rüyalar gördüm, bebeğimi kaybettiğimi falan. Uyandım. Su an 3 saattir yatakta sırt üstü yattım bebeğimin hareket etmesini bekliyorum ama yok hiçbir sey hissetmiyorum.
Hiç hareket olmasa neyse ama daha 3 gün önce hareketlerini yoğun hissederken simdi neden böyle oldu? Çok korkuyorum. Son bir kaç gündür güçlüydü de hareketleri. Ama sonra azaldı ve su an yok yanii. Her seyi denedim.. Sola yattım, ki ben genelde bebeğimin hareketlerini sırt üstü yatarken hissediyordum, tatlı yedim, yürüyüş yaptım, karnımı sevdim, konustum… Yok.. çıldırıcam artıkkk.. Nolur içimi rahatlatacak bir sey söyleyin. 2 hafta var doktor kontrolüme. Bulunduğum yerdeki hastaneye randevu bulamıyorum. Bebeğim iyi mi? çok korkuyorum.