Tecrubeliller bakabilir mi kaset test ile ilgili

sedacamasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
751
610
Selamlar kızlar, 15 Kasım'da ovulasyon testinde pik gördüm 16 Kasım'da çatlamayi. Dün regl olmam gerekiyodu ama halen olmadım bu arada belirtilerimde var gibi, gündüz evdeki laboquick marka kaset test yaptım negatif. İdrara sıkışık değildim 1 saat önce falan lavaboya gitmiştim en son bu etkiler mi sonucu ?

Bir de yumurtlamadan tam 14 gün sonra mı regl oluyoruz enfeksiyon vs regl gecikmesi yapar mı

Önce kanda, sonra idrarda çıkar varsa. Yani varsa bile adet tarihinin üzerinden 10 gün geçmesi lazım ki idrarda çıksın..
Kaset testlere asla güvenmiyorum şahsen.
Kuruma çizgisi, hayalet çizgi, tek çizgi, çift çizgi ama aslında negatif..
Tamamen HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATIYOR.

Selamlar kızlar, 15 Kasım'da ovulasyon testinde pik gördüm 16 Kasım'da çatlamayi. Dün regl olmam gerekiyodu ama halen olmadım bu arada belirtilerimde var gibi, gündüz evdeki laboquick marka kaset test yaptım negatif. İdrara sıkışık değildim 1 saat önce falan lavaboya gitmiştim en son bu etkiler mi sonucu ?

Bir de yumurtlamadan tam 14 gün sonra mı regl oluyoruz enfeksiyon vs regl gecikmesi yapar mı
Bir hastane yada sağlık ocağına gidip kan testi ver o kesin sonuç verir.Ama önce bir tane normal idrar çubuğu al iki yada üç gün sonra yap hala kanaman yoksa gebe olma ihtimalin var demektir.Eczane de 10 tl ile 50 tl arası fiyatları.İyi haberle gel inş.

Önce kanda, sonra idrarda çıkar varsa. Yani varsa bile adet tarihinin üzerinden 10 gün geçmesi lazım ki idrarda çıksın..
Kaset testlere asla güvenmiyorum şahsen.
Kuruma çizgisi, hayalet çizgi, tek çizgi, çift çizgi ama aslında negatif..
Tamamen HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATIYOR.
O kadar haklısın ki her zaman kuruma çizgisi çıkar hayalet çizgi çıkar bu kez onlar bile çıkmadı gelecegimden bile aydınlık tertemiz bi sonuç gördüm 😄😄😄 ya 16 Kasım'da yumurtam çatladı ovulasyondan sonra 12 13 günde idrarda çıkar diyorlar bilemedim ki

Bir hastane yada sağlık ocağına gidip kan testi ver o kesin sonuç verir.Ama önce bir tane normal idrar çubuğu al iki yada üç gün sonra yap hala kanaman yoksa gebe olma ihtimalin var demektir.Eczane de 10 tl ile 50 tl arası fiyatları.İyi haberle gel inş.
Çok teşekkür ederim bu ay tüp bebeğe baslicaz ilk kez reglim gecikiyo kesin var diye test yaptım üzüldüm biraz dedigin gibi kan testi en garantisi

X