Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tecrübeliler yardım :)

2.si çok zarif ve hoş.neden laf olacağını anlamadım ben.benim nikahım oldu.düğünüm yaza.gelinliği daha aralık ayında aldık.niye laf olacak anlamadığım için yorum yapamıyorum.

2.si çok zarif ve hoş.neden laf olacağını anlamadım ben.benim nikahım oldu.düğünüm yaza.gelinliği daha aralık ayında aldık.niye laf olacak anlamadığım için yorum yapamıyorum.

Canım çünkü biz henüz sevgiliyiz hani o gün gelipte alışveriş yapılacağı zaman " aa kıza da bak evvelinden düzmüş herşeyi" demelerinden çekiniyorum. Gerçi sadece nişan kıyafetini diktireceğim kalan şeyleri onlarla alacağım.sence bu sorun olur mu?

kapalı bayanlarda abartı olmayınca hoş oluyo abartmadığın sadeleştikten şaşmadığın sürece he daim güzel olursun kapalılarda abartı şeyler basitleştiriyo ve çok itici oluyo

''e nişan kıyafetini zaten kız tarafı alıyor.ister o gün alırsın ister 5 yıl evvel.ne laf olcakmış ya :)'' yazmıştım en başta aslında ama nişan kıyafetini hangi taraf alıyor bilmediğimi farkettim.çünkü biz her şeyi ortak yaptık.o taraf bu taraf yapmadık.herhalde erkek arkadaşın dediğine göre laf falan olmaz.kız benim nişanımla nikahım arasında 2 gün var.biz sevgiliyken ev kurduk :)))))

Son düzenleme:
Himm bu da güzelmis :) arkadaslarim erkek alır kıyafeti dedi ondan şaşırdım ha eğer biz alacaksanız tabi ki diktiririm...

kapalı bayanlarda abartı olmayınca hoş oluyo abartmadığın sadeleştikten şaşmadığın sürece he daim güzel olursun kapalılarda abartı şeyler basitleştiriyo ve çok itici oluyo

Şimdi anlamadigim 2.güzel mi değil mi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…