• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kiyafet icin yardim rica ediyorum....

Kolay gelsin....
merak ettim alacaginiz elbiseyi...

BU begendiginiz tarzlar mango da var, ve Kottonda iyi, hazir elbisede malesef pisti olma riski var yapilcak birsey yok :(

ADL de olabilir.

İpekyol da çok güzel ama maddi açıdan o kadar verebilecek misin? o sıkıntı var.:31:

Kullanim alani genis olduktan sonra, sanirim o paraya KIYARIM gibime geliyor...
Abiyeye verilen paralara aciyorum da, bu tarz kiyafetlere o kadar degil, her ozel gunde, onemli yerde giyilebilecek tarzda seyler bunlar... Ama bakalim, fiyatlari tabii ki arastirmam sart... Yine de oncelik olarak ADL - Koton magazalarina bakarim saniyorum... :9:

Cok tesekkur ederim, tam da fikirlerimin tercumani olmussun, benimde kafamda aslinda boyle birsey var, DonukPudra`cigimin paylastigi elbise tarzinda birsey cok $IK ve guzel olacak diye dusunuyorum... Ama iste sorun surada ki, bu elbiseyi nereden bulabilirim? Aklima bir kac yer geliyor sanki, sizce Ipek Yol gibi magazalarda bulabilir miyim dersiniz?? :31:

Kisa zamanda bakmaya baslamam gerekiyor, cunku eylulun basinda nisan... :31:

koton mango gusto batik yargıcı jimmy key zara bunlar geliyor şu anda aklıma ama hiç bakmadım ne var ne yok

Kolay gelsin....
merak ettim alacaginiz elbiseyi...

BU begendiginiz tarzlar mango da var, ve Kottonda iyi, hazir elbisede malesef pisti olma riski var yapilcak birsey yok :(

Evet cok dogru soyledin, malesef ki pisti olma riski mevcut...
Neyse kismet bakalim, insallah kafama ve gonlume hitap eden birsey bulurum..
Muhakkak paylasirim burada alinca... :16:

koton mango gusto batik yargıcı jimmy key zara bunlar geliyor şu anda aklıma ama hiç bakmadım ne var ne yok

Bir tek zara`da kiyafet bulamayan tek insan olabilme ozelligine sahibim nedense... :9:
Goruyorum arkadaslarim falan cok $Ik kiyafetler buluyorlar, ben zara`ya gidince hic birsey bulamiyorum.
Ya da oradaki kiyafetleri kendime gore kombinleyemiyorum... Ama aklimda bulunsun oraya da bir goz atayim...
Tesekkur ederim... :34:

Bir tek zara`da kiyafet bulamayan tek insan olabilme ozelligine sahibim nedense... :9:
Goruyorum arkadaslarim falan cok $Ik kiyafetler buluyorlar, ben zara`ya gidince hic birsey bulamiyorum.
Ya da oradaki kiyafetleri kendime gore kombinleyemiyorum... Ama aklimda bulunsun oraya da bir goz atayim...
Tesekkur ederim... :34:
zara konusunda sana katılıyorum :60:

ya ben bulamıyorum ya da bana göre değil cidden orası :27:

bana kalırsa zaradan önce cok daha güzel ve kaliteli yerler var.:31:

$turkuaz-saten-elbise-kombin-modeli-600x539.jpg

bu elbisenin siyahı ya da koyu mavisi çok hoş olur. :34:

$siyah-straplez-elbise-kombini.png

ben sade şeyleri çok severim. her zaman her yerde kullanılabilir bu tarz kıyafetler. nikah , düğün , özel bir akşam yemeğinde çok hoş olur. benim dolabımda bu tarz bir elbise var. :51:

Merhaba Kizlar, sonunda aldim kiyafet.
NaraMaxx marka aldim. Inanin cok zorlandim kiyafet bulmak icin.
Bir cok elbise var, bir cok model var. Belki benim aldigim en guzeli en $IKI olmayabilir...:31:
Ama sonunda aldim ya, mutluyum...:16:

$CAM00280.jpg $CAM00279.jpg
Etek bluz seklinde oldu... Etegi ilerde farkli bluzler ile degerlendirebilecegim.
Bluzu da farkli pantolon vs. ile kullanabilirim saniyorum... Umarim sizde begenirsiniz...:31:

Bu kiyafetin altina kombinleyecegim iki secenek var.
nisanimda giydigim ayakkabilarim ve ona uyumlu canta:
$TAJNA-ABIYE-AYAKKABI-GUMUS-PLATFORM-LAME-2013__79663700_0.jpg $GMS-RE~1.JPG

Veya, dugunumde giydigim ayakkabi ve ona uyumlu canta:
$CAM00281.jpg $canta-modeli11.jpg

Her iki secenek icinde tek bir taki mevcut elimde.
$anneler-gunu-2013.jpg

Fazla masraf yapmak istemedigim icin, bu yontemi sectim.

Bir de yesil tasli takilarim var, tek sorun taslar renk acisindan uymuyor... :31: Ama bu seti kullanirsam eger, ayakkabi rengim siyah, canta rengim yesil olursa daha carpici olur sanirim (onceki sayfalarda paylasilan kombin gibi)
$CAM00282.jpg

Ya da, annemin takilarini odunc alarak, pudra rengi canta & ayakkabi ile kombin yapacagim. Ama bu en son tercihim olacaktir, bana ekstra ayakkabi & canta masrafi cikacak... :31: Her acidan imkanlarimi sunuyorum ki, sizden guzel fikirler alabileyim.... :9:

$tgg343968-otantik-set-38-resim.jpg $image52025708cc061.jpg $imagesCATNDP4X.jpg Eki Görüntüle 782362

Fikirlerinizi bekliyorum kizlar... Simdiden cok tesekkurler... :16:

zara konusunda sana katılıyorum :60:

ya ben bulamıyorum ya da bana göre değil cidden orası :27:

bana kalırsa zaradan önce cok daha güzel ve kaliteli yerler var.:31:

Zara`ya yine baktim ve hic birsey bulamadim zaten... Koca magazayi gezdim (2 ayri magazayi bu arada), yok! Indirim var diye, magazalari tiklim tiklimdi diyebilirim. Ne buluyor da aliyor bu insanlar ben anlamiyorum... :31: Neyse ben kendi aradigim seyi baska yerde de olsa buldum ya, mutluyum... :9: :9:

Zara`ya yine baktim ve hic birsey bulamadim zaten... Koca magazayi gezdim (2 ayri magazayi bu arada), yok! Indirim var diye, magazalari tiklim tiklimdi diyebilirim. Ne buluyor da aliyor bu insanlar ben anlamiyorum... :31: Neyse ben kendi aradigim seyi baska yerde de olsa buldum ya, mutluyum... :9: :9:
:27::27: onları ben de anlamamışımdır zaten. ya insanlarda sorun var ya bende derim..

ne aldın paylaşacak mısın :16:

Merhaba Kizlar, sonunda aldim kiyafet.
NaraMaxx marka aldim. Inanin cok zorlandim kiyafet bulmak icin.
Bir cok elbise var, bir cok model var. Belki benim aldigim en guzeli en $IKI olmayabilir...:31:
Ama sonunda aldim ya, mutluyum...:16:

Eki Görüntüle 782348 Eki Görüntüle 782347
Etek bluz seklinde oldu... Etegi ilerde farkli bluzler ile degerlendirebilecegim.
Bluzu da farkli pantolon vs. ile kullanabilirim saniyorum... Umarim sizde begenirsiniz...:31:

Bu kiyafetin altina kombinleyecegim iki secenek var.
nisanimda giydigim ayakkabilarim ve ona uyumlu canta:
Eki Görüntüle 782352 Eki Görüntüle 782351

Veya, dugunumde giydigim ayakkabi ve ona uyumlu canta:
Eki Görüntüle 782353 Eki Görüntüle 782354

Her iki secenek icinde tek bir taki mevcut elimde.
Eki Görüntüle 782355

Fazla masraf yapmak istemedigim icin, bu yontemi sectim.

Bir de yesil tasli takilarim var, tek sorun taslar renk acisindan uymuyor... :31: Ama bu seti kullanirsam eger, ayakkabi rengim siyah, canta rengim yesil olursa daha carpici olur sanirim (onceki sayfalarda paylasilan kombin gibi)
Eki Görüntüle 782359

Ya da, annemin takilarini odunc alarak, pudra rengi canta & ayakkabi ile kombin yapacagim. Ama bu en son tercihim olacaktir, bana ekstra ayakkabi & canta masrafi cikacak... :31: Her acidan imkanlarimi sunuyorum ki, sizden guzel fikirler alabileyim.... :9:

Eki Görüntüle 782363 Eki Görüntüle 782360 Eki Görüntüle 782361 Eki Görüntüle 782362

Fikirlerinizi bekliyorum kizlar... Simdiden cok tesekkurler... :16:

Tatlim bunlar iste.... Fikir verin nolurrr.... :31::31:

özür dilerim geçmişe bakmamıştım..

öncelikle güle güle giy..

bluzunun rengi farklı olsaydı nişan yada düğünündeki ayakkabı-çanta kombinini yapabilirdin ama baştan aşağı siyah kombine pudra gidecek bana kalırsa.

ya da ilk sayfada paylaştıgım gibi siyah ayakkabı canta ile yeşil takılar.:31:

sovi, siyah ve pudra harika bence:16: gri cok klasik olur.. ama masrafta yapmak istemiyorsun :44: baska hangi renklerin var:31:

Ben de pudra rengine daha sicak bakiyorum.
Ama onda da soyle bir problem var, ekstra masraf olacak bana.
Bugun belki cikar alirim ayakkabi ve canta. Zaten disari cikacagim..
Ne yapsam bilemedim... :31: Sence o krem ayakkabi ile canta olmaz mi?
Inci takilar ile?:31:

sovi, siyah ve pudra harika bence:16: gri cok klasik olur.. ama masrafta yapmak istemiyorsun :44: baska hangi renklerin var:31:

Tatlim benim de gonlum pudradan yana acikcasi...
Dedigin gibi fazla da masrafa girmeyeyim diyorum...
Ama baktim olmayacak mecburen pudradan yana kullanacagim sansimi... :31:

Ben de pudra rengine daha sicak bakiyorum.
Ama onda da soyle bir problem var, ekstra masraf olacak bana.
Bugun belki cikar alirim ayakkabi ve canta. Zaten disari cikacagim..
Ne yapsam bilemedim... :31: Sence o krem ayakkabi ile canta olmaz mi?
Inci takilar ile?:31:

gri olmaz ama krem olabilir bak:31: hem masrafin olmaz, hergün topuklu giyen biri olsan alirsin pudrayi ama normalde kullanmiyorsan, kenara koyuyor insan:31: benimde bi sürü topuklum var diye kuzenimin gecen haftaki düğününde ayakkabi almadim, sadece elbise aldim bence sari elbise fusya gelin ayakkabilarim gayette uydular :128: :9:

Back