- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gri olmaz ama krem olabilir bak hem masrafin olmaz, hergün topuklu giyen biri olsan alirsin pudrayi ama normalde kullanmiyorsan, kenara koyuyor insan benimde bi sürü topuklum var diye kuzenimin gecen haftaki düğününde ayakkabi almadim, sadece elbise aldim bence sari elbise fusya gelin ayakkabilarim gayette uydular :128:
Malesef canim, ayakkabi numaram kimse ile uymuyor...çok samimi arkadaşlarından temin etme şansın var mı?
Calismaya baslarsam, ayakkabilari yine degerlendiririm ve kullanirim.
Ama simdi gereksiz masraf yapmak istemiyorum.
Bir de aldigim kiyafette tas yok, sade duz, gupurlu bisey.
Ayakkabida ve cantada biraz tas olursa daha hos durabilir diye dusundum.
Ayni zamanda dedigin gibi yine de cogu zaman bu tarz ayakkabilar dolap bekcisi oluyor malesef.
Sadece ayakkabiya uyumlu bir canta bulmam gerekecek o kadar, o da zor olacagini sanmam.
Maksat var olani degerlendirmek, 1 kere dugunumde giydim o ayakkabilari kimse de gormedi zaten gelinligin altinda...
Malesef canim, ayakkabi numaram kimse ile uymuyor...
Ben 36 Numara giyiyorum, etrafimda herkes 37 ve uzeri
o zaman ayakkabinin tekini cantana koy ve ona uyumlu bi canta aramaya basla kuzum
Seninde benim gibi bidik mi ayaklarin bazen 35 bile giyiyorum, bazi ayakkabilarda kalip farkli oluyor..
Eki Görüntüle 782616 Eki Görüntüle 782617
bu gelinlik ayakkabimin ta kendisi mangodanda bu elbiseyi aldim, tabi straplez giymedim, etek ucundan kestirmem gerekiyordu zaten, o parcayla aski yaptirdim terzi kötü yapmis gerci son anda yapacagim bisey yoktu malesef öyle giydim fusya kupe taktim, ve fusya oje sürdüm
Aynen aynen benim ayaklarda BIDIK
Benim de 35 giydigim olmustur valla... Kaliplardan cok fark ediyor...
Aynen oyle yapmayi dusunuyorum, bugun kismetse ayakkabinin tekini koyacagim cantama gidecegim canta bakmaya...
Inci takim uyar sanirim ya... O takima bir de bileklik lazim... Incili bir yuzuk annemden araklayabilirsem...
Ah bu annelerimiz olmasa ne yapacagiz bilmiyorum... Gerci yengem var bi tane ona da sorabilirim varsa takilarindan verebilir.
O da takiya duskundur... Bakalim eger istanbulda oldugu zamani yakalayabilirsem...
Ay ne zor sey bunlar, yok taki uydur yok ayakkabi...
En rahati kocam, giyecek nisanda giydigi takimi cikacak ortaliga iste...
Oyyyy cok cici ve renkli olmussundur canim... Bu renkler benim cok hosuma giden seyler...
Fakat bir tek kendime yakistiramiyorum nedense, insallah bir gun bende boyle renkli seyler giyicem...
Benim o zaman kombinim bu olacak:
Eki Görüntüle 782618 Eki Görüntüle 782619 Eki Görüntüle 782620
aaa incilerin bunlarsa o zaman olur bak :128: ben sade inci sandim, ama bunda taslarda var harika oldu sovi