Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tecrübeliler yardım :)

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar mrb. nasılsınız :) Şimdi hemen kestirme olarak size olayı özet geçiyorum. 1buçuk yıllık ilişkim var ailelerimiz biliyor. Nasipse Eylül 15te nişanımız var. Ama sorun şu ki ailesi eylül 3 veya 4 gibi gelecek hani kalan on günde tanışma isteme nişan olacak Şimdi benim sizden fikir istediğim konu şu :

Ben zayıf biriyim ve öyle her kıyafet olmuyor. Diktirmem lazım. Sevgili Evdeşim de dedi ki biz ramazan'da falan söz için ve nişan için giyeceğin kıyafetleri diktirelim. Kalan ıvır zıvırı da o zaman alışverişte hallederiz. İnsanları çok yormak ve işime burunlarını sokmalarını da istemiyorum açıkçası.

Bu ikisi birbirine benzer ikisinden birini diktirmek istiyorum ayrıca fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim :)

Eklentiler

• $ni&#351;an.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 103
Bence 1. Daha gÜzel hem cok inceyim demissin ya 2.cisi o yüzden pek hos durmaz diye düsünüyorum ve bu yil kabarik etekli abiyeler moda canim tabii bu benim fikrim.Yinede icine hangisi siniyorsa onu diktir mutluluklar dilerim bu arada

Kesinlikle 2. derim. Çok kibar görünüyor. Laf söz olacağını da sanmam. Hatta işlerini kolaylaştırmış olursun. Şimdiden hayırlı olsun.

Bence ikinci resimdekini diktir çok hoş bence

Bence 1. Daha gÜzel hem cok inceyim demissin ya 2.cisi o yüzden pek hos durmaz diye düsünüyorum ve bu yil kabarik etekli abiyeler moda canim tabii bu benim fikrim.Yinede icine hangisi siniyorsa onu diktir mutluluklar dilerim bu arada

Teşekkür ederim :) Ama asıl soruma kimse cevap vermedi...Yaza diktirsem sorun olur mu ki

Kesinlikle 2. derim. Çok kibar görünüyor. Laf söz olacağını da sanmam. Hatta işlerini kolaylaştırmış olursun. Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim ama zayıfım ya hoş durur mu emin olamıyorum :44: bende onu çok beğendim...

Teşekkür ederim ama zayıfım ya hoş durur mu emin olamıyorum :44: bende onu çok beğendim...

O tarzda hiç elbisen yok mu az çok tahmin edersin diye düşünüyorum ben kabarık olanları pek beğenemiyorum. Büyük nişan mı olacak yoksa ev içinde mi

2.si çok güzel çok beğendim..kesinlikle yazın diktir yoksa o telaşla istediğin gibi olmayabilir..bence laf sözde olmaz..

O tarzda hiç elbisen yok mu az çok tahmin edersin diye düşünüyorum ben kabarık olanları pek beğenemiyorum. Büyük nişan mı olacak yoksa ev içinde mi

Var ama o zaman daha şık olmak istiyorumm :)

İkisini de beğenmedim.
Başka seçenekler de olmalı.

Saygı duyuyorum :) Ama ben beğendim...

2.si çok güzel çok beğendim..kesinlikle yazın diktir yoksa o telaşla istediğin gibi olmayabilir..bence laf sözde olmaz..

Teşekkürler :)

2. Si daha guzel bence. Diğer durumu erkek arkadaşına söylersen en azından bilgisi olsun. Bence hic laf olmaz

ben herşeye çok önceden başlamıştım...
kıyafete de öyle, sorun olmadı hatta herşey çok ince düşünülmüş denildi yankıları hala sürüyor...
ama bunu bize değil de nişanlına sorsan, hani ailenin fikri nasıl olur diye belki için daha rahat olur bu konuda...

bol şans

2. Si daha guzel bence. Diğer durumu erkek arkadaşına söylersen en azından bilgisi olsun. Bence hic laf olmaz

Kızlar zaten kendisi dedi bunu Hatta söz de takım giymeyi düşünüyorum " Aşkım armine de fiyatlar uygunken alsak olur mu " dedi. :)

Bu arada lunnacım büyük nişan olacak :)

Dediğim gibi kabarık olanı beğenmedim hiç tarzım değil diğeri de çok mu sade olur diye düşündüm ama kararsız kaldım başka alternatiflerin var mı cnm

Edit: bi daha baktım da hiçte sade sönük değil gayet hoş kibar görünüyor. Ben beğendim fikrimi değiştirmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim canım :) Aslında çok abartı sevmiyorum ondan 2.yi tercih edeceğim. Söz içinde elbise ve ceket takımlar oluyor sade şık birşey tercih edeceğim sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…